Fordulat: Paulinho a kiválasztott, Kínából erõsít a Barça

40 millió euróért érkezik | Hétfõn már Barcelonában is lesz?

Katalán és madridi lapok egyaránt megerõsítik azt, amit az angol Daily Mail közölt a kora délutáni órákban: Paulinho ügyében közel az egyezség, a brazil 40 millió euróért hamarosan a Barcelona játékosa lesz. 
 
 
A klubhoz közeli források azóta megerõsítették, hogy a megállapodás még nem hivatalos, van még néhány részlet, amit ki kell dolgozni, de Paulinho minden valószínûség szerint a Barça játékosa lesz. 
 
A 29 esztendõs labdarúgó a kínai Evergrande Guangzhou csapatától fog érkezni 40 millió euróért. Feladata a középpálya megerõsítése lesz. Paulinho két évvel ezelõtt igazolt Kínába, ahol azóta a hírek szerint magas színvonalon teljesített. Úgy tûnik, ez nem kerülte el a Barcelona figyelmét sem, és meggyõzte a katalán vezetõket arról, hogy 40 millió eurót is kiadjanak érte. 
 
Noha korábban úgy tûnt, hogy háttérbe szorul a leigazolása, miután mostani klubja ragaszkodott a kivásárlási árához, a Barcelona pedig csak 20 millió euró környéki ajánlatot tett elsõ körben, néhány hetes szünet után a katalánok ismét visszatértek a nyár eleji célpontjukhoz. 
 
Az ‘El Mundo Deportivo’ úgy értesült, hogy a labdarúgó hétfõn már meg is érkezik Barcelonába. Paulinho a nyár harmadik, Neymar távozása óta pedig a klub elsõ igazolása lehet.