A sztárok dolgoztak, a többiek pihentek

3 nap szünet után edzettek Messiék | Hétvégén irány Bilbao

Ritka alkalom, ha egy edzést pont azok hagynak ki, akik alap esetben kevesebbet játszanak, míg az alaposan túlterhelt sztárjátékosok részt vesznek rajta. Szerdán viszont pont ez történt, a kedden a Király Kupában érdekelt játékosok ezúttal kihagyták a tréninget, de Messi és társai, akik el sem utaztak Murciába, dolgoztak.

Ehhez persze hozzá tartozik az is, hogy a húzóemberek ezen csoportja eleve egy 3 napos mini-vakációt kapott az elmúlt napokban, hogy kicsit regenerálódjanak az elmúlt meccsek fáradalmai után. A csütörtöki nap természetesen már más lesz, és Ernesto Valverde a teljes kerettel készülhet a szombat esti, Athletic elleni idegenbeli bajnokira. Bilbaoban mindig rendkívül nehéz játszani, és ez még valószínûleg úgy is igaz, hogy a baszk csapat kezdte már jobban is a szezont, mint a jelenlegi szezonban.

Szerdán mindenesetre Ter Stegen, Sergio Busquets, Iniesta, Suárez, Messi, Paulinho, Umtiti és Ortolá edzettek, ez utóbbi volt az egyetlen, aki elutazott Murciába, mégis részt vett az edzésen.