2017.11.19 | Erzsébet napja van
Főoldal > Labdarúgás
HIÁBA A FELLÁNGOLÁSAI, VALVERDE ALATT SEM KAP FOLYTONOS JÁTÉKLEHETŐSÉGET
Denist tárt karokkal várják Nápolyban
Baranyai Tamás | 2017. 11. 13., 15:32
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

Denis Suárez iránt élénken érdeklődik az olasz Napoli gárdája, legalábbis erről számol be a hasábjain a tekintélyes ‘Corriere dell Sport‘ talján sportnapilap. A spanyol középpályás a nyáron ugyan a maradás mellett döntött, ám adott esetben már a télen is távozhat a kevés játéklehetőség miatt.

A 23 esztendős játékos egyelőre 11 bajnoki mérkőzésből csak 5 alkalommal kapott lehetőséget, a Bajnokok Ligájában pedig csupán az Olympiakosz elleni, görögországi összecsapáson lépett pályára. A fenti összecsapásokon egyébként Denis két-két gólt valamint asszisztott jegyzett.

Könnyen belátható tehát, hogy Valverde nem igazán bízik a játékosban, ráadásul mindezt úgy, hogy Dembélé sérült, a középpálya összetételét pedig rendre változtatja a spanyol tréner, vagyis nincs még kész a csapata, és vannak még bőven kiadó helyek. A nyáron ugyan maradt Denis, mert a Barcelonában akar sikereket elérni, ám egy vonzó ajánlat arra legalábbis mindenképpen rábírhatja a labdarúgót, hogy még egyszer átgondolja a jövőjét.  

A ‚Corriere dello Sport‘ szerint ugyanis a Napoli tárt karokkal fogadná a középpályán illetve a támadósorban is bevethető labdarúgót. Az értesülésnek hitelességet kölcsönöz a tény, hogy a ‘Corriere dello Sport‘ a mai, hétfői számában szentel neki helyet, holott az újságnak bőven van témája, hiszen az olasz nemzeti csapat este az oroszországi világbajnokságra való kijutásért játszik a svédek ellen.

Továbbá Olaszország déli felén nem titkolják, hogy Denis Suárezt szívesen látnák a soraikban. A Napoli elnöke, Aurelio de Laurentis korábban már kifejtette újságírói kérdésre válaszolva, hogy „nem tudom tagadni: nagyon is tetszik a játéka". Az értesülésnek további hitelt adhat, hogy a Napoli kerete idén az alapcsapatán túl vékonynak bizonyulhat, így Maurizio Sarri vezetőedző a télen megerősítené a kispadot.

Ami a Barcelona állásponját illeti, a fentiek értelmében Valverdét nem győzte meg eddig a játékos, így azt nem lehet kijelenteni, hogy ragaszkodna a tréner Suárezhez. Ráadásul a középpályán túlkínálat van, és egyelőre csak annyi biztos, hogy Arda Turannal nem számol a vezetőedző. Ugyanakkor Rafinha és André Gomes megítélése is kérdőjeles, és nem tudni, hogyan tervez velük a klub. 

Denis Suárez egészen biztosan az egyik jelölt a jelenleg az olasz pontvadászatot vezető gárda keretének a mélyítésére, és amennyiben nem jön a várva várt áttörés, Denis könnyedén elgondolkodhat az igencsak vonzó nápolyi ajánlaton.


 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
November 22. Szerda (20:45)
Bajnokok Ligája csoportkör
TV: Paulaner Sörház | M4 Sport
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu