Iniesta: „Pep néha biztosan gondol rám”

Ez nem a 7-0 bosszújáról szól | Döntõk lesznek az egyéni teljesítmények

Egy hét maradt a Barcelona és a Bayern München soron következõ BL-elõdöntõjéig, egészen pontosan a barcelonai odavágóig. A párharc elõtt a német ‘Sport Bild’ készített interjút Andrés Iniestával, amiben központi témát adott a múlt, illetve Pep Guardiola.


Peppel a személyes kapcsolata

„Ez egy jó baráti kapcsolat. Biztos vagyok benne, hogy õ gondol rám, még ha nincs is rám szüksége, mert nagyon jó játékosai vannak a keretében.”

„Az normális, hogy Pep most fõszereplõ lesz. Nagyon sokat tett a Barcelona történelméért, ezt soha nem lehet elfelejteni.”

A párharc esélyei

„Döntõk lesznek az egyéni teljesítmények. A maximumot kell adni mindkét mérkõzésen, ellenkezõ esetben kevés esélyünk lesz a továbbjutásra.”

A 7-0 emléke

„Az a szó, hogy bosszú nem jön a nyelvemre. Néha szépen, gördülékenyen mennek a dolgok, néha nem jön össze semmi. Ez utóbbi történt velünk akkor.”

A célok egyértelmûek

„A saját idei céljainkra koncentrálunk teljes mértékben. Nagyon kevés meccs maradt hátra a szezonból, bármilyen hiba most már dönthet sikerrõl vagy kudarcról. És mi a sikert szeretnénk.”

Ter Stegen

„Marc egy csodálatos srác. Még nagyon fiatal, ennek ellenére kiválóan képzett minden szempontból. Úgyhogy nagyon elégedettek vagyunk vele. Nagy szerencsénk van vele és Bravóval, mindketten garanciát jelentenek a kapuban.”

Thiago Alcántara

„Nagyon örülök, hogy ilyen hosszú kihagyás után visszatért. Nem volt szerencséje, és nagy dolog úgy visszatérni egy ilyen kihagyás után, ahogyan õ tette. Ez bizonyítja a képességeit.”