Pau Cubarsi Paredes

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.21. 20:24:29

dingdong írta:
2025.05.21. 20:12:56
Troym írta:
2025.05.20. 09:19:30
Én is odahelyezném, semmiképp sem a 60 meccses alapkezdő szintre, mondjuk nálam forma alapján EG-Chris jelenleg a kezdő, akármennyire fura leírni előbbit.
Ne haragudj, hogy ezt mondom de a világ vicce Christensentől elalélni miután játszott idén két meccset és kiemelkedett a rommá járatot hulla fáradt védelemből. EG sem kezdő szint de mindig kiválóan szált be mostanában. Flick őt is hipnotizálta mint sok másik semmiből előrántott játékost idén.
Elalélni? Te szoktad olvasni, amiket írok? Még nekem magamnak is sokat kéne kutatnom az emlékeimben volt-e olyan valaha...
A védelmünk gatya, kb így jellemeztem.
Viszont nagy valószínűséggel max 1 ember megy, 1 jön hátra, tehát a többiek ugyanazok lesznek jövőre is, akik közül 2-nek kezdenie kell a meccseken.

- Araujo szétesett fejben
- Inigo idősebb és lassú
- Cubarsi még rutint kell szerezzen, hogy a tempóját kompenzálja tapasztalattal

Akkor mégis ki marad?
Chris, Kounde, EG.

Kounde lenne a legjobb, de nincs jhv, így ő kilőve, akkor a másik két srác marad, meg ha igazolunk.

Fun fact: Amúgy Chris Lewa és TS mellett a 3. és utolsó olyan játékosunk, aki pl nyert már BL-t, rajtuk kívül talán Kounde nyert nemzetközi kupát, egy EL-t...
dingdong
Capitá del Barça

2025.05.21. 20:12:56

Troym írta:
Én is odahelyezném, semmiképp sem a 60 meccses alapkezdő szintre, mondjuk nálam forma alapján EG-Chris jelenleg a kezdő, akármennyire fura leírni előbbit.
Én sokat látok Pauban és a gyenge meccsei megoldásai mellé hibátlan és klasszis pillanatai is bőven vannak. Egyetértek, hogy egy kulturáltan rotált csapatban (amilyen nekünk soha az életben nem volt) tökéletes harmadik védő amíg nem szerez elég rutint. Aki emlékszik Puyolra tudja, hogy ő is bűn lassú volt de mire a prime korszakába ért rutinból észből mentalitásból a világ top3 védője volt évekig.

Ne haragudj, hogy ezt mondom de a világ vicce Christensentől elalélni miután játszott idén két meccset és kiemelkedett a rommá járatot hulla fáradt védelemből. EG sem kezdő szint de mindig kiválóan szált be mostanában. Flick őt is hipnotizálta mint sok másik semmiből előrántott játékost idén.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.21. 10:43:41

Eladni egyáltalán nem kell, mert jó játékos. Az persze megint más kérdés, mi történne, ha valaki 80 milliót ajánlana mondjuk (tegyük fel, hogy 1:1-ben leszünk), de ezt kétlem.

Sok meccsen lehetne elsőzámú játékos.

Szerintem szezon végére a csapat egyszerűen elfáradt. Ő is, Inigo is. Túl kevés volt a rotáció, és minen sorozat végéig meneteltünk. Mindemellé túl sok volt a fiatal és öreg játékos, a taktikánk pedig poszttól függően nagy fizikai erőt, vagy épp koncentrációt igényelt egy átlag csapatéhoz képest. Utóbbit főleg a védőknél. Cubarsi amíg el nem fáradt, addig kiváló volt, "3. nomen est omen". Addig annyira jó volt, hogy a lassúsága alig-alig kapott szerepet. Szerintem sokkal több gond volt ezzel, mint magával a hiányosságával. Top csapatokat vertünk agyon folyamatosan, vele. De ez a Flick féle taktika olyan, hogy ha nem 100%-on nyomjuk a védekezést, csak 95-ön, már összeomolhat. Illetve szabad vezetésnél visszaállni is pár percre legalább, ezen ment el leginkább szerintem a BL.

Casadó (és tán Bernal, de őt nem láttuk eleget) kiesése komoly érvágás volt, meg az, hogy a rotáció késett, Ara nem tért vissza jól, Chris meg csak a végén. EG-t lehet, hogy túl keveset láttuk kh-ként, lehetett volna többször is bevetni, bár ebben nem vagyok biztos.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.05.21. 10:01:56

Troym írta:
2025.05.21. 09:21:44
Talán egy ember fejtegette, hogy el kéne adni, többen csak azt mondtuk, hogy 3-4. számú khv szerepben kéne őt figyelembe venni.
Igen, és ha nem vagyunk 1:1-ben, akkor semmi értelme bármelyik használható játékosunkat eladni, hogy aztán feleannyiért, negyedannyiért illeszthessünk be egy gyengébb, új játékost. 1:1-ben még nem is lenne nagyon rossz ötlet eladni, ha kapnánk érte mondjuk 60 milliót, abból bőven tudnánk építkezni, több játékost is kaphatnánk érte. De így, hogy nem vagyunk 1:1-ben, inkább tartsuk meg azt, ami van, minthogy gyengébb eresztések jöjjenek a kiszórt játékosok helyére.

Nem csoda, hogy a vezetőség célja is pont az, hogy hosszabbítsunk minden használható emberrel. A hosszabbítások jelentik most a célt, sokakkal már hosszabbítottunk is.
Troym írta:
- A 34 éves Inigora nem szabad alapemberként tekinteni, most is lassú, főleg nemzetközi meccseken és a híres-neves lestaktikába is azért nem egyszer beragad, fiatalabb meg nem lesz. Azért nem csak világklasszisok, de pl Borja Iglesias is mesterhármassal zárt Cubarsi-Inigo duó ellen
Ezért kellene egy klasszis belső védő, mert hiába vagyunk meg kilóra, a szétesett Araújóra, a korosodó Martinezre és a tinédzser Cubarsí-ra nem lehet állandó kezdő szinten alapozni. A minőség a legfontosabb. A mennyiség is fontos, de a minőség fontosabb.
Troym
Director del Fútbol

Talán egy ember fejtegette, hogy el kéne adni, többen csak azt mondtuk, hogy 3-4. számú khv szerepben kéne őt figyelembe venni.

De magát a kritikát visszafordítanám:
A Messi korszakban is álladóan ütközött az a két véleménytípus, hogy
a.) nyerjük belföldön a dolgokat, nincs itt semmi látnivaló, csak kell 1-2 igazolás
b.) BL-re több helyen kevés, ami van.

Akkor végigélhette mindenki, hogy 2-3-4 BL-t dobtunk el, mert a vezetés homokba dugta a fejét és nem pótolta megfelelően egyes játékosokat, vagy nem volt cseréjük, vagy csereemberekbe kezdtek belelátni kezdő szerepet.
Ugyanez az út indul újra.
Egyik oldalról nagyon ígéretes a csapat és Flick munkája, de bizonyos dolgokon akkor is változtatni kell, ha szeretnénk nagyot gurítani nemzetközileg is, és nem mindenhez kellenek 100 milliók, de helyén kell kezelni dolgokat.

Jelenleg hátul több a teendő,
- Araujo fejben szétesett, vagy szedjük össze, vagy tényleg máshol lenne neki a legjobb
- A 34 éves Inigora nem szabad alapemberként tekinteni, most is lassú, főleg nemzetközi meccseken és a híres-neves lestaktikába is azért nem egyszer beragad, fiatalabb meg nem lesz. Azért nem csak világklasszisok, de pl Borja Iglesias is mesterhármassal zárt Cubarsi-Inigo duó ellen
- Cubarsi nagyon tehetséges, de nem kötelező 18 éves középhátvédeknek alapembernek lenniük, mert a lassúsága mellé még a rutin is hiányzik. A csereszerep és LAliga meccseken kezdőtagság az ő szintje
- Ha Chris fizikailag felépült, akkor egyértelműen khv poszton kellene alapemberként figyelembe venni, tekintve az erejét, tempóját, tapasztalatát, életkorát
- EG jelenleg nagyon jó, én szkeptikus vagyok marad-e a szinten, de jelenleg ő a másik kezdő, esetleg Kounde, ha szerzünk egy kezdő jobbhátvédet
recrea
Llegenda del Barça

2025.05.20. 22:19:34

Ötletem nincs, h miért kellene eladni egy 18 éves, saját nevelésű, culé, tehetséges, hiányposztos, padtűrő játékost?! Ráadásul úgy, h nekünk játékosért 2 krajcárt fizetett eddig mindenki, normális áron nem adtunk el Figo óta.

Csinált védő létére két tizit a szezonban?! Jó ég…
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.05.20. 17:05:42

Milyen a szurkoló?!
Nemrég még mindenki beérte volna sokkal kevesebbel is, most meg (három trófeával) azon megy a siránkozás, hogy kik nem valók a kezdőbe! :D
szbsz
Jugador d'estrella

2025.05.20. 11:16:05

Barcaman1993 írta:
2025.05.20. 09:47:38
szbsz írta:
2025.05.18. 12:19:34
Nem tudom kacsa-e, X-en olvastam, az Intert elvileg meggyőzte a teljesítménye ellenük és fontolgatják, hogy megveszik idén nyáron 70M körüli összegért!

Nekem az egyik kedvenc játékosom a mostani csikó csapatból, de ha jön Tah akkor mindenképp eladnám és nem azért mert ne tudna hasonlóan magas szinten védekezni mint akár Ara, akár Tah, hanem mert Flick lestaktikályához túl lassú! Hányszor láttuk, hogy nem ült a les csapda és ő képtelen volt beérni a csatárt, - és elsősorban nem Mbappera gondolok csatár alatt, hanem egy átlagos sebességű mezei csatárra - mögötte loholt 3 méterre...

A belőle kapott pénzből meg tudnánk igazolni egy top szintű szélsőt akár Leaot, akár Nico Wilit!

Deal? 8)
Ez a hír már ott elvérzett, hogy az Internek egy lyukas garasa nem szokott lenni igazolásokra. Évről évre az ingyenes lepattanókra mennek. Pont 70 milliót fizetnének nekünk...
Tavaly óta egy kőgazdag amcsi befektető a tulajdonos, szóval idén lazán benne van, hogy bankot robbantanak és elköltenek akár százmillió körüli összegeket is!
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.05.20. 09:47:38

szbsz írta:
Nem tudom kacsa-e, X-en olvastam, az Intert elvileg meggyőzte a teljesítménye ellenük és fontolgatják, hogy megveszik idén nyáron 70M körüli összegért!

Nekem az egyik kedvenc játékosom a mostani csikó csapatból, de ha jön Tah akkor mindenképp eladnám és nem azért mert ne tudna hasonlóan magas szinten védekezni mint akár Ara, akár Tah, hanem mert Flick lestaktikályához túl lassú! Hányszor láttuk, hogy nem ült a les csapda és ő képtelen volt beérni a csatárt, - és elsősorban nem Mbappera gondolok csatár alatt, hanem egy átlagos sebességű mezei csatárra - mögötte loholt 3 méterre...

A belőle kapott pénzből meg tudnánk igazolni egy top szintű szélsőt akár Leaot, akár Nico Wilit!

Deal? 8)
Ez a hír már ott elvérzett, hogy az Internek egy lyukas garasa nem szokott lenni igazolásokra. Évről évre az ingyenes lepattanókra mennek. Pont 70 milliót fizetnének nekünk...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Troym
Director del Fútbol

gránit írta:
2025.05.20. 03:11:24
Asensi írta:
2025.05.20. 02:23:30
  • Hogyan tartod meg Cubarsit, ha nem kap rendszeres játéklehetőséget?
Rendes rotációval szerintem nem lenne ezzel gond. Vagy szerinted ő akkora játékos, hogy velünk azonos súlycsoportban levő topklubokban alap kezdő lenne, és megérné neki váltani?
Asensi írta:
  • Mit üzensz a La Masiának, ha nem becsülöd meg a saját nevelésű játékosokat?
Csak az biztos kezdőtagság a megbecsülés?
Mindenhez két adalék: Fermin cserejátékos és minden percnek örül, kapar, hogy még többet kapjon, Gavi szerintem nem elég minőségre, de szintén, ahogy az általam elküldendő GM is minden nap azon dolgozik, hogy akár egy meccsen csak 5 percet kapjon.
Az anyagi helyzetünk miatt "túl könnyen" osztogatjuk a perceket is, kezdőtagságot is. Cubarsinak február óta a cserepadon lenne a helye. EG jobban játszik nála egyszerűen. (btw ő is Masiás, aki szintén nem nyavalyog a cserepadon, hanem harcol a percekért)
bence0330 írta:
2025.05.20. 03:19:36
Cubarsí nálam tök jó 3. számú védő lenne, én bevallom, ennyit látok benne jelenleg.
bence0330

2025.05.20. 03:19:36

Kicsit off, de azért jó lenne, ha a Masiát annyira használnánk lassan (javuló ffp mellett), amennyire kell. Azért az elmúlt években nem az volt, hogy aki elit szint, az beverekedhette magát a kezdőbe, hanem akkora lyukak voltak, hogy bárki megragadhatott ott. Rossz játékosok nyilván nem, de sok olyan, aki ideális esetben nem lenne kezdő. Óriási mák ez, mert kevés más csapat tudna így megoldani egy ilyen ffp helyzetet, de azért jó lenne, ha majd a következő 1-2 évben oda javulnának a dolgok, hogy Yamal, Baldé szintű játékosok ragadjanak benn a kezdőben, néhányan meg rotációs játékosnak, Fermín, Gavi, Cubarsí ezeknek tök jó.

Cubarsí nálam tök jó 3. számú védő lenne, én bevallom, ennyit látok benne jelenleg. Az is lehet, hogy ez változik, de most szerintem Inigo, Chris mindenképp jobbak, ha jön egy nagyobb igazolás, akkor remélem ő is jobb lesz. Időszakokra talán kezdő is lehet. Meccsek függvényében játszatnám, vannak szituk, amikor a labdás játéka többet ér, mint egy másik védő gyorsasága pl. Szerintem van 1-2 problematikus hiányossága, plusz fiatal, ami miatt nem stabil, 1v1-ben remekül védekezik, és nagyon-nagyon intelligens. A mixtúra pozitív irányba leng ki, de nem annyira, hogy Christensenek elé kerüljön, ha ő pl. egészséges lesz. De a szezon végére viszont nagyon elfáradt, nincs egyedül vele. Flick alatt a védőknek nagyon komolyan kell koncentrálniuk elejétől a végéig. Szerintem ez tavasz elejére elszállt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.05.20. 03:11:24

Asensi írta:
  • Hol a nagy igazolás?
Valóban nem biztos, hogy belefér majd oda egy nagy igazolás. Ez még inkább erősíti, amit írtam: nem nagyon vagyunk abban a helyzetben, hogy a kicsit is használható játékosainkat kiszórjuk. Nem 1:1-ben meg főleg nem éri meg. Ideális esetben nálam tartalék lenne, a valóság viszont lehet, hogy nem lesz ideális. Akkor meg végképp ne szórjuk ki. Így is elég rövid a keret.
Asensi írta:
  • Egy 17-éves játékos nem fejlődőképes?
Már betöltötte a 18-at, de amúgy jogos, sokat fejlődhet még. Szerintem is fog még fejlődni.
Asensi írta:
Rendes rotációval szerintem nem lenne ezzel gond. Vagy szerinted ő akkora játékos, hogy velünk azonos súlycsoportban levő topklubokban alap kezdő lenne, és megérné neki váltani?
Asensi írta:
Csak az biztos kezdőtagság a megbecsülés?
Asensi
Jugador del Barça

gránit írta:
2025.05.19. 15:10:20
Ettől függetlenül én megtartanám Cubarsí-t, mert alig igazolhatunk, és így is kevesen vagyunk. Ha pedig nem 1:1-ben vagyunk, semmi értelme kiszórni valakit, hogy aztán feleannyi, negyedannyi stb pénzért illeszthessünk be új játékost, a fentiek fényében valószínűleg egy gyengébb játékost. Nálam ő egy tartalék lenne, egy nagy igazolás mögött.
A football-manager játékokban valóban így megy. Tele vagyunk lével, jön A nagy igazolás, aztán legfeljebb újrajátszuk az elejétől.
A valóság az teljesen más.
  • Hol a nagy igazolás?
  • Egy 17-éves játékos nem fejlődőképes?
  • Mennyi kárt okozol az öltözőben egy ilyen lépéssel?
valóvan kérdés, mi a cél...
gránit
Director del Fútbol

2025.05.19. 15:10:20

Troym írta:
2025.05.19. 14:06:38
Szerintem becsapjuk magunkat.
A kérdés az, hogy mi a cél.

Ha az a cél, hogy belföldön mindent megnyerjünk, akkor minden szép és jó. Belföldön működik a "mindegy, hány gólt kapunk, ha eggyel többet lövünk, de ha nem, akkor is mindegy, úgyis a támadók a hibásak, mert miért nem lőttek még ennél is többet, négyet, ötöt, hatot, tízet, de mivel általában többet lőnek, mint amennyit kapunk, így nagy gond nincs"-féle hozzáállás.

Nálam mindig a BL a mérce, ami lehet az én hibám, de akik nem vagyunk 100%-ig elégedettek, valószínűleg hasonlóan látjuk a dolgokat, így ennek a felfogásnak a nevében szólnék. Természetesen az is egy vélemény, hogy belföldön nyerjünk meg mindent, kit érdekel a BL. Mivel nem ezt a véleményt osztom, így ezt most figyelmen kívül hagyom, amellett, hogy tiszteletben tartom azoknak a véleményét is, akik 100%-ig elégedettek.

Teljesen egyetértek, szerintem is becsapjuk magunkat. Legalább 10 éve, szerintem kb 12 éve. Azóta egyszer sikerült felérnünk a csúcsra. A bajnokságban nagyon kevesen büntetik azt a taktikát, amit játszunk. A legmagasabb szinteken sajnos büntetik. De a helyzet szerintem ennél is rosszabb, mert nem lehet mindent a taktikára kenni. Mindent a taktikára akarunk fogni, de az Inter elleni bekapottgólcunami még csak nem is a feltolt védekezésünk miatt történt. Simán elvesztettük a fejpárbajokat, a kapusunk semmihez sem tudott hozzászagolni, és nem csak azokban a helyzetekben volt világtalan, amikor egy az egyben vezették rá a labdát, mert olyan nagyon nem is volt. Egyszerűen kevés volt, és ez Cubarsí-ékról is elmondható. Nem csak a taktika hozza őket nehéz helyzetbe, amúgy is megvannak a korlátaik.

Ettől függetlenül én megtartanám Cubarsí-t, mert alig igazolhatunk, és így is kevesen vagyunk. Ha pedig nem 1:1-ben vagyunk, semmi értelme kiszórni valakit, hogy aztán feleannyi, negyedannyi stb pénzért illeszthessünk be új játékost, a fentiek fényében valószínűleg egy gyengébb játékost. Nálam ő egy tartalék lenne, egy nagy igazolás mögött.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.19. 14:06:38

Elég érdekes irányt kezd venni a hátvédjeink és most már kapusaink értékelése.

Tény: Kaptunk 22 gólt az utolsó 10 meccsen, 6 meccsen minimum 3-at.
10 meccsen 25 rúgott, 22 kapott gól.

Majd olvasom, hogy a kapusok nem tudnak mit tenni, nem lehet semmit védeni, ki vannak szolgáltatva...a hátvédek közül X, vagy Y nem is annyira gyenge, a taktika áldozatai, közben milyen ügyesen passzolnak, vagy hasonló.
Olvasom, hogy Inigo mekkora tanár, Cubarsi mennyire jól passzol, Araujo csak visszatérőben sérülésből, EG szintet lépett, stb stb.
22 kapott gól után.
Szerintem becsapjuk magunkat.

- A kapusok rémgyengék az utolsó 1,5 hónapban. Tek nem tud kijönni egyetlen labdára sem, hogy ne okozna szívrohamot mindenkinek...
- A védelem gatya. Konkrétan már mindenki átgyalogol a lestaktikánkon.
- A középpályás védekezés szinteket esett Casado kiválásával, erre ott is megy Frenkie dicsérete, de már előtte is egyre gyengébb volt Casado is.

- "Flick féle taktika okozza"
Komolyan az lenne a következtetés, és akkor zárható annyival a téma, amit többektől olvasok szintén, hogy akkor ezek szerint Flick a hibás? Vagy ő sem? Senki sem, így marad?
Jön Tah és majd nem kapunk 22 gólt 10 meccsen? Ennyi lenne a megoldás?

- "Nyáron szedje össze Flick a védekezést"
Ez pontosan hogyan néz ki majd a gyakorlatban? Itt vannak a védőink, akiket mindenki ismer, (plusz jön vagy nem jön Tah, tökmindegy) miben és hogyan fognak jobb munkát végezni augusztustól? Mit várunk tőlük? Ez hogyan fog javulni?
Khyzz
Barça B

2025.05.19. 11:50:08

Ezt nem is értem, a 3 kupás szezonunk kezdő stabil 18 éves a mezért játszú és hatalmas játék intelligenciával rendelkező kezdő középhátvédünket aki még rengeteget fejlődhet és eddig még sérült se nagyon volt adjuk el? Maradjon egy zsoldos Araujo akinek a szerződéshosszabitása körül mindig hiszti van, rengeteget sérült és kulcspillanatokban nem lehet benne megbizni?

Nagy kedvencem Cubarsi, semmi pénzért nem engedném el és remélem a vezetőség se olyan hülye, hogy ezt megtegye. Jól védekezik, jó 1v1ben is és remekül passzol/irányit kh pozicióból ráadásul a klub a mindene ezek és ilyen játékosokra van égető szükségünk. Ha kell akkor menjen Araujo de ő maradjon.
bence0330

2025.05.19. 11:34:21

szbsz írta:
2025.05.19. 11:29:53
Senki nem ekézte Cubát, de a védelemmel valamit kell kezdeni jövőre, mert ez botrány ami tegnap is ment!

Cuba egy nagyon fiatal igéretes védő, de nem biztos, hogy az ő sebességével beleillik Flick elképzeléseibe... Tegnap pl. mindenhol is ott volt, csak ott nem ahol kellett volna, az első gólnál EG haverjával kettős díszkiséretet adtak a támadónak miután besült a lescsapda. A második és harmadik Villa gólnál meg valahol a tizehatos sarkánál kóricált, ahelyett, hogy felvette volna az embert bent középen...

Ha az Inter valóban kifizetné érte a 70 millát, én mindenképpen megfontolnám az eladását! Annyiból tudnánk hozni egy értelmes szélsőt is akár...

Flicknek baromi sok dolga lesz a nyáron a védelmünkel, mert ha ez lesz jövőre is ami most van akkor a BL továbbra is csak álom marad...
2-3 percre voltunk a BL döntőtől, azért nem mondanám azt, hogy ez csak álom volt. A védelem nem volt a helyén, de ha csak 2-3 percet jobban menedzselünk, még így is ott vagyunk. Vagy ha elteszünk a sok ziccerünkből még 1-2-t. A védelemben meg eleve egy cserekapus játszott és két csereszélsőbekk. Ez azért így bárkinek sok lenne. Még a nagy BL specialista habfehéreknek is sok volt ennyi hiányzó.

Cubarsival egyetértek, ügyes, tehetséges, de szerintem nem kezdő szintű védő jelenleg, pláne nálunk, és nem is szabadna annak lennie. Chris Achilles-problémáinak elvileg vége, szóval ha nem merül fel más, akkor még az is lehet, hogy ő megbízható belső védő lesz megint. Ennek örülnék, mert Cubarsi szerintem eleve Chris "klónja" stílusra, csak a dán jóval gyorsabb és tapasztaltabb. Egy jó előszezonnal a lestaktika is meglesz neki.
szbsz
Jugador d'estrella

2025.05.19. 11:29:53

Senki nem ekézte Cubát, de a védelemmel valamit kell kezdeni jövőre, mert ez botrány ami tegnap is ment!

Cuba egy nagyon fiatal igéretes védő, de nem biztos, hogy az ő sebességével beleillik Flick elképzeléseibe... Tegnap pl. mindenhol is ott volt, csak ott nem ahol kellett volna, az első gólnál EG haverjával kettős díszkiséretet adtak a támadónak miután besült a lescsapda. A második és harmadik Villa gólnál meg valahol a tizehatos sarkánál kóricált, ahelyett, hogy felvette volna az embert bent középen...

Ha az Inter valóban kifizetné érte a 70 millát, én mindenképpen megfontolnám az eladását! Annyiból tudnánk hozni egy értelmes szélsőt is akár...

Flicknek baromi sok dolga lesz a nyáron a védelmünkel, mert ha ez lesz jövőre is ami most van akkor a BL továbbra is csak álom marad...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.05.19. 11:03:08

bence0330 írta:
2025.05.19. 10:56:19
Azt írta, hogy NEM Cubarsi gólja volt, nagy betűkkel, az ekézés ellentettjét csinálta Brazilfan. :)
Jogos, nem figyeltem! :oops:
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.05.19. 10:59:44

bence0330 írta:
Zoldbela írta:
2025.05.19. 10:53:48
Bezzeg Fati, neki (szerinted) a pályán lenne a helye, miközben Cubarsit ekézed! :D
Azt írta, hogy NEM Cubarsi gólja volt, nagy betűkkel, az ekézés ellentettjét csinálta Brazilfan. :)
Kösz. :)

Off: Szerintem Fati beállhatott volna tegnap. Természetesen nem Cubarsí helyére.
bence0330

Zoldbela írta:
2025.05.19. 10:53:48
brazilfan írta:
2025.05.18. 23:55:21
Ma is megkaptuk a szokásos típusgólt, a Villarreal első gólja előtt egy ember kivételével minden mezőnyjátékosunk perceken át az ő térfelükön volt, és amikor a jobbszélsőjük a felezővonalnál kapott labdát, nem sikerült a lesre állítás, ketten is lépéselőnyben tudtak megindulni.
Ez megint NEM Cubarsí gólja volt, hanem a taktika egyik részletében van borítékolva.
Bezzeg Fati, neki (szerinted) a pályán lenne a helye, miközben Cubarsit ekézed! :D
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.05.18. 23:55:21

Ma is megkaptuk a szokásos típusgólt, a Villarreal első gólja előtt egy ember kivételével minden mezőnyjátékosunk perceken át az ő térfelükön volt, és amikor a jobbszélsőjük a felezővonalnál kapott labdát, nem sikerült a lesre állítás, ketten is lépéselőnyben tudtak megindulni.
Ez megint NEM Cubarsí gólja volt, hanem a taktika egyik részletében van borítékolva.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.05.18. 14:52:24

1 - kacsa

2 - hatalmas potencial van benne, csak tapasztalatot kell hozza szereznie, mint a tobbi jatekosnak is

3 - lassusagat karpotolja a kivalo jatekintelligenciaja, pontos hosszu passzai

4 - Flick a jatekosokhoz alakitja a taktikat, nem jatekosokat ker a taktikajahoz, ebbe szepen illik Cubarsi Alezredes (mindig igy olvasom :D)

5 - minden uj igazolasban benne van, hogy luft lehet, becsuljuk meg azt, amink van

szerintem csak a faradtsag okozta az utobbi fordulokban mutatott gyengebb jatekot
szbsz
Jugador d'estrella

2025.05.18. 13:02:17

pep71 írta:
2025.05.18. 12:52:47
szbsz írta:

Deal? 8)
Nem vagyok nagy Cubarsi fan, pont a lassúsaga miatt, de a Barcában azt bírom legjobban, hogy tele van saját nevelésekkel. Anno Messi, Ini, Xavi, Busi, Puyol, Pique,Valdes,Pedro, SR stb..és nagy részük top kaliber.
Ne legyen olyan a Barca is mint a Real..nézd meg Mbappe, Bellingham, Vini..a legjobb jatekosaik mind zsoldosok..
Barcában meg Yamal, Cub, Gavi, Fermin, Balde, Casado,Fort, GM és Bernal-ba én nagyon sokat látok bele. Azért ilyet semelyik másik top csapat sem tud felmutatni, ez elképesztő. Nyilván nem mindegyikük tökéletes, sőt. Viszont a nagy "sztar"igazolasokkal nagyon be lehet fürdeni.. Cou, Dembi stb..
Remélem Flick talál meg 1-2 gyöngyszemet az évek során, király lenne.
Nyilván és is drukkolok a sajátoknak, de Cuba ebbe a mostani védelembe nem igazán illik, hogy őszinte legyek. Ha jön még mellé vetélytárs, akkor kb. 3.-4. számú opció lesz a poszton, ergo nem sok lehetőséget fog kapni, ami egyáltalán nem jó egy ennyire tehetséges és motivált fiatal játékos számára!

Ehhez jön a retek anyagi helyzet amiben jelenleg vagyunk. Szóval én legalábbis megfontolnám, hogy eladjuk-e, mert nem vagyunk abban az anyagi helyzetben, hogy 70 milliós játékosokat padoztassunk! Meg lenne a helye annak a pénznek...
pep71
Entrenador del Barça

2025.05.18. 12:52:47

szbsz írta:

Deal? 8)
Nem vagyok nagy Cubarsi fan, pont a lassúsaga miatt, de a Barcában azt bírom legjobban, hogy tele van saját nevelésekkel. Anno Messi, Ini, Xavi, Busi, Puyol, Pique,Valdes,Pedro, SR stb..és nagy részük top kaliber.
Ne legyen olyan a Barca is mint a Real..nézd meg Mbappe, Bellingham, Vini..a legjobb jatekosaik mind zsoldosok..
Barcában meg Yamal, Cub, Gavi, Fermin, Balde, Casado,Fort, GM és Bernal-ba én nagyon sokat látok bele. Azért ilyet semelyik másik top csapat sem tud felmutatni, ez elképesztő. Nyilván nem mindegyikük tökéletes, sőt. Viszont a nagy "sztar"igazolasokkal nagyon be lehet fürdeni.. Cou, Dembi stb..
Remélem Flick talál meg 1-2 gyöngyszemet az évek során, király lenne.
Válasz küldése