Valverde: „A Málaga ellen szerencsések voltunk, most nem…”

Dicsérte a Valenciát és a játékosait is

Nehéz meccsen van túl a Barcelona, a Mestallában egy erős ellenféllel szemben kellett hátrányból felállnia – a meccs után nyilatkozatában is ezt emelte ki Valverde. Szerinte a csapat újra jól reagált hátrányban játszva és újra elmondta, hogy támogatja a videóbíró bevezetését, mivel egyértelmű ítéletet tudott volna hozni az este is a meg nem adott gól esetében.

A mérkőzés értékelése

„Nagyon kemény meccs volt, sokszor ki voltunk téve az kontratámadásaiknak, amiben nagyon jók. A bekapott gól fájdalmas volt, mert tudjuk, hogy nagyon erősek a saját stadionjukban, de a végén sikerült a döntetlent elérnünk. Ki-ki meccs volt, győzni akartunk, ők is, és végül egy jó meccset játszottunk. A Valenciára nagyon kell figyelni, a két csatáruk mellett nagyon jó szélsőik vannak, különösen Guedes, aki olyan, mint egy ágyúgolyó.”

A második félidő

„Jól jött vissza a Valencia az első félidő után, jobbak voltak, de mi is tudtunk előrébb lépni, kitartóak voltunk és meglett a döntetlen. A csapat ugyanolyan jól reagált, mint a Getafe vagy az Atletico ellen, amikor hátrányba kerültünk. „

A cserék – Deulofeu és Denis álltak be

„Amikor hátrányba kerültünk, az volt a célunk, hogy felrázzunk mindent, mert nem volt szükség már akkora kontrollra és úgy gondoltuk, ezek a cserék jót fognak tenni nekünk.”

A meg nem adott gól

„Mindannyian egyetértünk abban, hogy ezeket a tiszta játékhelyzeteket jól fogja támogatni a videóbíró. Nemrég mi szereztünk egy gólt a Málaga ellen, ahol a labda elhagyta a pályát előtte – akkor jól jártunk, most nem.”