Ter Stegen ismét döntő tényező volt

Asenjo akaraterejét méltatta | A csapat védekezése is kellett, hogy ne kapjanak gólt

Marc-André Ter Stegen ezúttal is oroszlánrészt vállalt a Barcelona győzelméből, több fontos, nagy védést bemutatva, amik döntően befolyásolták a meccs alakulását. A német portás a meccs után nem csak a meccsről, hanem a Villarreal kapusáról, Sergio Asenjóról is beszélt, aki már a negyedik keresztszalag-szakadásából tért vissza, de a rehabilitációja alatt Ter Stegen példamutatóan folyamatosan támogatta őt, és érdeklődött az állapota felől.

Asenjo visszatért

„Egy kicsit beszélgettem vele. Nagyon fontos volt, hogy vissza tudott térni ilyen hosszú idő után, ez már a negyedik súlyos sérülése volt. Bízom benne, hogy minden héten láthatom most már, mert ez nagyon jó hír lenne az egész Liga számára. Nagyon sokat küzdött azért, hogy a pályán lehessen. Mindig harcolni kell.”

Nehéz terep Villarreal

„Minden évben szenvedünk itt. Ez is egy rendkívül nehéz meccs volt. A kiállítás után találtunk csak több területet az előre játékhoz.”

Nem kapott gólt

„Ki kell emelni az egész csapat védekező munkáját, nagyon jól csináltuk a dolgunkat. És aztán amikor a Villarrealnak volt egy helyzete, ott voltam én.”