Iniesta is búcsút vett a Camp Noutól

A meccs után a sajátos módján köszönt el a stadiontól | Éjjel még üzent a követőinek is

Andrés Iniestától elbúcsúzott a klub és a Camp Nou a Real Sociedad elleni (1-0) mérkőzés alkalmával vasárnap este, ám a játékos is búcsút akart venni attól a helytől, mely az elmúlt 22 évben az otthona volt, így a találkozó után egyedül a gyepszőnyegre ment, és szelfiket készített magáról az üres stadionban. Végül a hajnali órákban a szurkolóktól is elköszönt.

Nehéz távozni életed klubjából, ez Iniesta minden egyes gesztusán látszik, mióta bejelentette, hogy elhagyja az idény végén a Barçát. A középpályás, akinek a búcsúztatását legendás játékosok is megirigyelték, a Sociedad elleni meccs után nem sietett haza, mint egy átlagos összecsapás után, hanem mezítláb az üres stadion gyepszőnyegére ment, a kezébe vette a telefonját, és megörökítette a személyes búcsú pillanatait.

A Getty Images helyszíni tudósítója volt olyan szemfüles, hogy tovább maradt, így Iniesta különleges pillanatai mindenki számára láthatóvá váltak. Miután pedig elköszönt az otthonától a játékos, az öltözőben még – nagyjából hajnal 1 óra körül – egy videóüzenetet is feltöltött a Twitter csatornájára, melyben egyrészt elköszönt a szurkolóktól, másrészt megköszönte azt a támogatást és szeretetet, amit az évek során kapott tőlük.

Emlékezz limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.