Tello már el is utazott Portugáliába

Újabb tréning kora este | Szerdán sajtótájékoztatót tart Luis Enrique

Cristian Tello a délelõtti edzésen még részt vett, ám a kora esti foglalkozáson már nem, mert a klub engedélyével Portugáliába utazott, hogy tárgyaljon a Porto csapatával. A Recreativo Huelva elleni, szombati összecsapás idõpontja egy kissé megváltozott. 

Az elsõ keretbõl Adriano a délelõtthöz hasonlóan ismételten csak edzõteremben dolgozott, míg Cristian Tello már nem tudott részt venni a nap második tréningjén, mert az egyesület engedélyével Portugáliába utazott, hogy tárgyaljon a Portóval az átigazolásának további részleteirõl. 

Az elsõ keretbõl tehát Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay és Bojan vettek részt a kora esti tréningen, míg a B keretbõl egy kivétellel – Patric helyett ezúttal Lucas – ugyanazok a játékosok dolgozhattak a nagyokkal.

További hír még, hogy a Recreativo Huelva elleni, szombati találkozó idõpontja egy kissé megváltozott: az eddigi, 22 órás kezdés helyett a felek úgy döntöttek, hogy a felkészülési meccs 20 óra 45 perckor veszi majd kezdetét. 

Luis Enrique szerdán sajtótájékoztatót fog tartani Andoni Zubizarreta sportigazgatóval egyetemben. 

A kora esti tréning: