Piqué szerepe a Griezmann-ügyben

A katalán bekknek van egy cége ‘Cosmos Studio’ néven, mely leforgatta ‘A döntés’ című kisfilmet Griezmann választásáról a Barcelona és az Atlético között. Piqué 2 hónapja vetette fel ezt az ötletet Griezmannak, megegyeztek, ám a mindennapi munkát – kamera, felvétel – természetesen nem Piqué végezte.

A klub szerint a játékos előbb tudhatott a döntésről, így volt némi elégedetlenség a szerepével kapcsolatban. Bartomeu már felhívta, Piqué szerint mindent el is simítottak az elnökkel, ennek ellenére Jordi Mestre alelnök Abidal bemutatkozó sajtótájékoztatóján elmondta: beszélni fognak a hátvéddel, miután visszatér a nyaralásáról.

Piqué erre úgy reagált, hogy tudják a telefonszámát is, valamint hogy hol van az öltöző, és továbbra is tartja: semmi rosszat nem tett a klubnak. Csupán meg akarta mutatni, milyen szempontokat mérlegel egy profi játékos egy-egy váltás előtt.

“Griezmann végül maradt. Mindegy az indoka, a Barça nagyobb egy játékosnál, majd jönnek mások” – zárta Piqué a témát.

Kifejeznéd egy póló formájában, hogy a Barcelona szerelmese vagy? Vagy csak egyszerűen otthon hordanál egy kényelmes, de Barçás pólót? Akkor rendeld meg az alábbi ‘Baaarca!’ pólót akár több színben is az Eurobarça Shopban!