Az Osasuna elleni keret

Íme, a Barcelona kerete a vasárnap délutáni Osasuna elleni hazai bajnoki mérkőzésre. Sergio Busquets megkapta az orvosoktól a játékengedélyt, és ezáltal ismét kerettag, Araújo, Piqué, Umtiti, Sergi Roberto és Ansu Fati pedig sérülés miatt maradt ki.

A Dinamo Kijev elleni keret

Íme, a Barcelona kerete a kedd esti Dinamo Kijev elleni idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzésre. Lionel Messi és Frenkie de Jong is kimaradt a keretből, ugyanis pihenőt kaptak Ronald Koemantól.

Az Atlético Madrid elleni keret

Umtiti, Araújo, Busquets és Ansu Fati sérülés miatt maradt ki, Philippe Coutinho viszont megkapta az orvosoktól a játékengedélyt, és ezáltal visszatért a keretbe.

A Real Betis elleni keret

Íme, a Barcelona kerete a szombat délutáni Real Betis elleni bajnoki mérkőzésre. Araújo, Samuel Umtiti és Coutinho sérülés miatt, Matheus pedig edzői döntés okán maradt ki.

A Dinamo Kijev elleni keret

Íme, a Barcelona kerete a szerda esti Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. Ter Stegen a sérülését követően megkapta az orvosoktól a játékengedélyt és visszatért a keretbe. Samuel Umtiti és Philippe Coutinho sérülés, Matheus pedig edzői döntés okán maradt ki.

Az Alavés elleni keret

Íme, a Barcelona kerete a szombat esti Alavés elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésre. Ter Stegen, Umtiti, Araujo, Coutinho és Matheus sérülés miatt, Riqui Puig pedig edzői döntés okán maradt ki.

A Juventus elleni keret

Íme, a Barcelona kerete a szerda esti Juventus elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. Ter Stegen, Umtiti és Coutinho sérüléssel bajlódik, Piqué az eltiltása miatt, Matheus pedig edzői döntés okán maradt ki.

A Real Madrid elleni keret

Íme a Barcelona kerete a szombat délutáni Real Madrid elleni bajnoki mérkőzésre. Ter Stegen, Umtiti és Matheus Fernandes sérülés miatt maradt ki, míg Jordi Alba a sérülését követően visszatért a keretbe.

A Ferencváros elleni keret

Ter Stegen, Umtiti, Jordi Alba és Matheus sérülés miatt maradt ki.

A Getafe elleni keret

Junior Firpo megkapta a játékengedélyt az orvosoktól, míg Ter Stegen, Umtiti és Jordi Alba sérülés miatt maradt ki.

Az idei szezon hivatalos mezszámai

Érdekesség, hogy Luis Suárez mezszámát Braithwaite örökölte meg, az általa eddig hordott 19-es mezszámot pedig Matheus Fernandes kapta meg, illetve az előbb említett Fernandes mellett Riqui Puig és Araújo is hivatalosan a felnőtt keret tagjának mondhatja magát.

A Sevilla elleni keret

Az új igazolás, Dest még nem kapott játékengedélyt hivatalosan a LaLigától, de van rá esély, hogy ezt estig megkapja. Ter Stegen, Umtiti és Firpo sérülés miatt, Todibo és Rafinha pedig edzői döntés okán maradt ki. Lenglet pedig eltiltott.

A Celta Vigo elleni keret

Ter Stegen, Firpo és Umtiti sérült, Braithwaite felépült és ott a keretben,Todibo és a többi számkivetett számára pedig, mint Rafinha marad a TV otthon.

A Villarreal elleni keret

Íme, a Barcelona kerete a vasárnap esti Villarreal elleni bajnoki mérkőzésre. Marc-André ter Stegen és Martin Braithwate sérülés miatt maradt ki, Umtiti és Todibo pedig edzői döntés okán. Érdemes megemlíteni még Rafinhát, aki az előszezon során egyszer sem volt kerettag, de most bekerült.

Az Elche elleni keret

Pjanic az első perceit töltheti majd Barça mezben, Ansu Fati a csípősérülése után tért vissza, míg Ter Stegen, Riqui Puig, Rafinha, Luis Suárez, Todibo, Umtiti, Vidal és Matheus Fernandes nincsenek ott a keretben.

A Girona elleni keret

Íme, a Barcelona kerete a szerda esti (19:00) Girona elleni második barátságos mérkőzésre. Suárez, Vidal, Rafinha és Wagué sem kerettag, ahogyan Pjanic és Todibo sem, utóbbi kettő azért, mert kevés edzés van még a lábukban. Ter Stegen, Ansu Fati és Umtiti pedig sérülés miatt maradt ki.

A Bayern München elleni keret

Samuel Umtiti sérülés miatt, Arthur Melo pedig edzői döntés okán maradt ki. (A csapat egyik friss szerzeménye, egy fiatal francia játékos is ott lesz 11-es mezben Lisszabonban )

A Napoli elleni keret

Íme, a Barcelona kerete a szombat esti Napoli elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő mérkőzésre. Clément Lenglet, Antoine Griezmann és Araújo is ott van a keretben, Dembélé és Umtiti sérülés, Vidal és Busquets pedig eltiltás miatt maradt ki.  

Az Alavés elleni keret

Íme, a Barcelona kerete a vasárnap délutáni Alavés elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésre. Umtiti, Dembélé és Griezmann sérülés, Piqué, Firpo és Rakitic eltiltás miatt maradt ki, Arthur pedig fájdalmat érzett a bokájában.

Az Osasuna elleni keret

Íme, a Barcelona kerete a csütörtök esti (21:00) Osasuna elleni hazai bajnoki mérkőzésre. Frenkie de Jong és Arthur újra kerettag!