Eurobarca Blog

Van egy jó témád a Barçával kapcsolatban? Értékelnéd a csapatot? Elmondanád a véleményed a klub körüli aktualitásokról? Nosztalgiáznál egy régi legendáról vagy a klub történelméről? Akkor ragadj billentyűzeted és írd meg nekünk, mi pedig megosztjuk a nagyközönséggel, hogy minél több szurkolótársunkhoz eljusson.

Kiírnád magadból a véleményed?

Írj nekünk blogot!

A honlap megújulásával szerettük volna feléleszteni egy régi szokásunkat: szeretnénk nektek, olvasóknak is lehetőséget adni arra, hogy egy-egy írásotokat a honlapon publikálhassátok.

Szóval ha van egy jó témátok, amit bővebben is kifejtenétek és megosztanátok a többi Barcelona szurkolóval, akkor írjatok nekünk email-ben vagy Facebookon – szívesen segítünk tippeket adni az adott témával kapcsolatban, hogyan lehetne kihozni belőle a legtöbbet, de jöhet a végleges verzió is egyből.

Tartalmi megkötés nincs, csak a fantázia szabhat neki határt és formai is csak annyi: legyen nyelvtanilag helyes, tagolt és strukturált.

Ha a cikked jól sikerül, megy is a főoldalra és a bekerül a többi blog poszt mellé – a világhírnevet ezzel persze nem garantáljuk, de azt igen, hogy többezer Barcelona szurkoló fogja olvasni, amit írtál, amivel reméljük, komoly vitákat és beszélgetéseket fogsz tudni elindítani…

Várjuk a leveled! 🙂