Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Sztem meg elfogult, de nem baj, ezt meg lehet érteni.antiimperialista írta:Így van! Ezt a többieknek is érdemes végiggondolniuk. Kár, hogy felnőtt egy olyan generáció Magyarországon (persze tisztelet a kivételnek), akiknek csak a külföldi foci ér valamit, és még ha tényleg van egy-egy igazán jó magyar játékos, azt is gyengének tartják.Joga Bonito írta:A Németh Krisztián már most klasszis!!!Ez TÉNY!!!Nem elfogultság!
Plusszba a Koman Vladimir már most a felnőtt Sampdoria csapatával edz rendszeresen és a 2-4 évvel idősebbeknél játszik!!!Ezek mind tények!!!
Így van! Ezt a többieknek is érdemes végiggondolniuk. Kár, hogy felnőtt egy olyan generáció Magyarországon (persze tisztelet a kivételnek), akiknek csak a külföldi foci ér valamit, és még ha tényleg van egy-egy igazán jó magyar játékos, azt is gyengének tartják.Joga Bonito írta:A Németh Krisztián már most klasszis!!!Ez TÉNY!!!Nem elfogultság!
Plusszba a Koman Vladimir már most a felnőtt Sampdoria csapatával edz rendszeresen és a 2-4 évvel idősebbeknél játszik!!!Ezek mind tények!!!
OFF: Akkor bamba vagyok.fcjoc írta:off:antiimperialista: nem most írtam ki, már elég rég kivan írva... Jósa város?:D
Én vitatkoznék!sasi1 írta:Ahogy már előttem is írták, csak annyira volt nagyképű, mint bármelyik másik magyar, azzal a különbséggel, hogy az ő nevét néhány év mulva tudja az egész világ, a mieink közül meg senkiét sem....... és ezt most nem a pesszimizmus mondatja velem, én nem hittem semmi nagy dolgot ez előtt az EB előtt, ez sajnos a magyar valóság SOHA nem lesz nálunk foci............Mr. Master írta:Krkic undorító volt... Nagyképű... Nálam is fiatalabb.. Még semmit nm tett le az asztalra
Ezekből a gyerekekből lehetnek magyar "sztárok", mint pl. Gera ami azt jelenti, hogy a Premiershipben egy kieső csapatba majd beférnek, míg a másikoldalon majd a bajnokok ligájáért harcolnak. De az Spanyolország, ez meg magyarország..........
Lehet vitatkozni !
Ahogy már előttem is írták, csak annyira volt nagyképű, mint bármelyik másik magyar, azzal a különbséggel, hogy az ő nevét néhány év mulva tudja az egész világ, a mieink közül meg senkiét sem....... és ezt most nem a pesszimizmus mondatja velem, én nem hittem semmi nagy dolgot ez előtt az EB előtt, ez sajnos a magyar valóság SOHA nem lesz nálunk foci............Mr. Master írta:Krkic undorító volt... Nagyképű... Nálam is fiatalabb.. Még semmit nm tett le az asztalra
Igazad van . Ezért is írtam a végére, hogy jó játékos lesz.fcjoc írta:Ezt csak azért mondod mert a Magyarok ellen jáccik(amúgy nekem is ez a véleményem). De azért naon ügyes örülök hogy Barca-ba jáccikantiimperialista írta:Krkic egy nagyképű kis féreg. Pont beleillik ebbe az U-17-es spanyol csapatba. Csak az vigasztal, hogy a többi se jobb.
Egyébként nagyon jó játékos lesz.
Nyíregyháza!!
Ezt csak azért mondod mert a Magyarok ellen jáccik(amúgy nekem is ez a véleményem). De azért naon ügyes örülök hogy Barca-ba jáccikantiimperialista írta:Krkic egy nagyképű kis féreg. Pont beleillik ebbe az U-17-es spanyol csapatba. Csak az vigasztal, hogy a többi se jobb.
Egyébként nagyon jó játékos lesz.