Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem egy szuper játékos, csak sajnos sokan lenézik itt. Viszont nálunk eddig nem tudta megmutatni mire képes, mivel nem azt a játékot játsszuk, ami fekszik neki. Ezért annyira nem zavar ha megy. Ha jó helyre kerül nagyot fog szólni.Chino írta: ↑2021.12.31. 19:01:31Én nagyon szeretném/szerettem volna hogy maradjon, mert nagyon sokat adhatott volna a csapatnak. De nem ilyen áron.
A Sporton volt egy cikk, miszerint Xavi is berágott rá, mert 20.-án leültek beszélni és Dembélé azt mondtaa, hogy maradni akar és Sissokoval is közölni fogja és eszközölje ki. Erre most 20 milliós aláírási és 15 miiliós ügynöki bónuszt kérnek a 20 millis fizetés mellé, Xavi pedig "becsapottnak" érzi magát.
A Newcastle megadná, de most arra várnak, hogy a PSG jelentkezzen.
Gondolom piramis miatt lett törölve a hsz-od.1994barca írta: ↑2021.12.31. 09:06:14Szia!
Ne is válasszon minket ez a “focista”! Amit a Dortmundnál még anno csinált na az ad indokot, hogy sokan ellenségesek vele kapcsolatban… most meg már akkora sztárnak érzi magát mint, ha az elmúlt 4 évben klasszis szinten tolta volna! Ő és Coutinho az évszázad bukásai! Menjen mind2 amerre lát
Mivel jelenleg még számszerűen sincs kit játszatni, és a jövő évi BL indulás lehetőségéért küzdünk, egyszerűen csak semmi nem ül abból, amit leírtál.Troym írta: ↑2021.12.31. 11:19:31Közép és hosszútávon előnyös, ha olyanok játszanak, akik akarnak és valószínűleg fognak is maradni. Ez pont nem durcázás. Ha lelátóra küldik, akkor meg lehet eligazol, vagy hosszabbít. De ha semmi retorzió, akkor mi oka lennne az itteni ajánlatot elfogadni, vagy most távozni? Ez a szezon kb. ment így is a levesbe a 4. Hely meglesz valoszínű így is.
Na de arra, amit Dortmundban csinált, hisztik, edzés megtagadás, közvetve-közvetlen a Barca (vezetősége) bíztatta fel, hogy elengjék. Valahol megérdemelte ezt a csapat, mert annak az igazolásnak gusztustalan volt a menete.1994barca írta: ↑2021.12.31. 09:06:14Szia!
Ne is válasszon minket ez a “focista”! Amit a Dortmundnál még anno csinált na az ad indokot, hogy sokan ellenségesek vele kapcsolatban… most meg már akkora sztárnak érzi magát mint, ha az elmúlt 4 évben klasszis szinten tolta volna! Ő és Coutinho az évszázad bukásai! Menjen mind2 amerre lát
Szálljatok le a magas hintalóról gyerekek. Egyrészt vak és minden gondolatot nélkülöző gyűlöletből nem lehet döntéseket hozni. Ez nem egy üres hegyibeszéd, gondoljatok bele, egy ovis gyerek egy hisztiroham közepén eredményesen működik? Jót tesz magával és a környezetével? Na ugye.Faramuci69 írta: ↑2021.12.30. 21:35:01Undorító a csávó. Egy utolsó rohadék parazita. Mindem percét pokollá tenném ezek után. Szenvedjen. Megérdemli.kluivert1899 írta: ↑2021.12.30. 20:55:37A vezetőségnél betelt a pohár… Tájékoztatták Xavit, hogy Dembelet vagy eladják januárban (10-15 millió eurót írnak) vagy megy a lelátóra az idény hátralevő részére. [Cat radio]
Remélem igaz a hír és végre megfelelően kezelik a helyzetet Laportaék. Visca el Barca!
Moriba csak azt kapta a mit érdemelt. Szerintem jól csináltuk. Nem volt akkor nagy ász, mint a kapzsi apucija hitte. Remélem a srác végleg elkallódik. Aki oda szarik ahonnan enni kapott, az megérdemli.
Persze, lesz még pár hónapja beverekednie magát, de a francia keret nem arról híres, hogy kevés jó játékosuk van, és könnyű gyorsan beverekednie magát az embernek.... necces lenne, az biztos. Fél év játékhiánnyal meg bele is kellene lendülni.Andris írta: ↑2021.12.30. 22:08:29De ennek mégis mi alapja van? Miért ne válogatnák be? miért adnának neki kisebb fizut?
Egyrészt minimum fél éve lesz még az új csapatában a vb előtt (nem?), másrészt meg ha ingyen megy valaki, annak simán adnak jó fizetést. Amikor szabadúszó, akkor már simán mondhatják neki azt is, hogy próbaidő, vagy húsz edzés, vagy mittom én ... olyan szintfelérést adhatnak neki amilyet csak akarnak. Az edzéstől meg nem tilthatjuk el, max a sérülséeket spóroljuk meg neki. Ha jól menedzseli magát, bomba formában lesz, semmi gondja nem lesz nyáron a csapatkereséssel, és az ajánlatokkal, akkor se ha egy percet se játszik. Az elmúlt 3 évben is alig játszott, mégis ő a legveszélyesebb játékosunk hetek, talán mostmár hónapok(?) óta.
Blöffnek meg szerintem erős egy ilyesmi, figyelembevéve hogy nem egy díszmellényes katalánról vagy saját nevelésű fiókáról van szó, hanem egy ostoba ostoba ostoba emberről, aki leszarja a klubot, és lehet amúgy is szívesebben fifázik otthon, mint játszik meccseken.
Egyébként 10-15ért eladnám, ha tényleg minden áron meg kéne spórolnunk a maradék fél évnyi fizuját, de szerintem ő jelenleg kivételesen megdolgozik a pénzéért. Már legalábbis az elmúlt hetekben.
Egyébként meg szinte biztosra venném, hogy nem is menne bele az eladásába, fél év múlva ingyen mehet. Ha egy csapat 10et adna érte, akkor annak a feléért Dembelé már simán kivár nyárig. Egyszerűen ez egy ilyen helyzet, és úgy tűnik egy ilyen ember.
Nem szabad hagyni, hogy 2 évnél rövidebb szerződések maradjanak a fiókunkban, ez a tanulság. Szerencsére a kivásárlási záradékos leckét már megtanulták.
Hatalmas szenvedés lesz neki jó pénzért pihengetni, videójátékozni. De legalább kemények leszünk.Faramuci69 írta: ↑2021.12.30. 21:35:01Undorító a csávó. Egy utolsó rohadék parazita. Mindem percét pokollá tenném ezek után. Szenvedjen. Megérdemli.kluivert1899 írta: ↑2021.12.30. 20:55:37A vezetőségnél betelt a pohár… Tájékoztatták Xavit, hogy Dembelet vagy eladják januárban (10-15 millió eurót írnak) vagy megy a lelátóra az idény hátralevő részére. [Cat radio]
Remélem igaz a hír és végre megfelelően kezelik a helyzetet Laportaék. Visca el Barca!
Moriba csak azt kapta a mit érdemelt. Szerintem jól csináltuk. Nem volt akkor nagy ász, mint a kapzsi apucija hitte. Remélem a srác végleg elkallódik. Aki oda szarik ahonnan enni kapott, az megérdemli.
De ennek mégis mi alapja van? Miért ne válogatnák be? miért adnának neki kisebb fizut?bence0330 írta: ↑2021.12.30. 22:01:50Teljesen igaz, mi ezt nemigen tehetjük meg. De mi mással motiválhatnánk a távozásra? Semmivel. Ha az a perspektívája, hogy fél évig ücsörög, várhatóan nem lesz válogatott, kisebb lóvét fog majd kapni a kövi csapatától is játék nélkül, akkor bizony Sissokonak el kell kezdenie beajánlgatnia valahová még most. 10-15 milliót szerintem kiadna érte most is egy csapat, nem nagy összeg. Szerintem azért is tűztünk ki ilyen alacsony számot, hogy egy PSG vagy hasonló kaliber elgondolkodjon, hogy ennyit megér, hogy jobb formában kapják meg a játékost, ráadásul esetleges konkurencia előtt.
Maga a padra ültetés tényleg nevetséges lenne nálunk, de ezt kilátásba helyezni szerintem nagyon rendben van, és talán be is jöhet. Plusz az az üzenet kerül ki, hogy egy játékos itt már nem fog a klub fölé nőni.
Undorító a csávó. Egy utolsó rohadék parazita. Mindem percét pokollá tenném ezek után. Szenvedjen. Megérdemli.kluivert1899 írta: ↑2021.12.30. 20:55:37A vezetőségnél betelt a pohár… Tájékoztatták Xavit, hogy Dembelet vagy eladják januárban (10-15 millió eurót írnak) vagy megy a lelátóra az idény hátralevő részére. [Cat radio]
Troym kommentjére írtam: “ Egyenként Abde, Torres, Memphis, Fati plusz egy 30 feletti cserecsatár elég lehetne előre.”bence0330 írta: ↑2021.12.30. 19:37:21A Moribás résszel egyetértek, de egy extraklasszis Fati, két komoly szintet képviselő játékos (Torres és Depay, aki baromi jól indult itt, csak akkor tűnt el, amikor egyedül maradt... és amikor Fati visszatért, megint jó lett pár meccsre), mellé cserének az ígéretes Abde és Jutglá Braith-tel megfejelve szerintem top2 támadósor Dembélé nélkül is. A Reálé jobb, meg mélyebb is, a Ticoéval lehetne vitatkozni, de szerintem a mienk erősebb, és azért a Sevillánál is, még ha onnan mindkét klasszikus centerüket szívesen el is hoznám, főleg Rafa Mirt.adam.poor írta: ↑2021.12.30. 19:26:40Moribán látszott, hogy van benne potenciál arra, hogy egy meghatározó játékos legyen, de azért ne Dembeléhez hasonlítsuk, akinek ha helyén lenne az esze, akkor klasszisról beszélnénk. Egyébként ha Moriba akkora tehetség lenne, mint amilyennek beállítod, akkor lipcsei történet ide vagy oda, ha nem is alap kezdő lenne, de erősen a rotáció részét képezné. Jelenleg viszont vizesfiúnak is csak csere.
Az említett támadókkal való tavaszi idény valóban elég lenne a csapat úgy a 6-8 hely valamelyikére…
Ettől még lehet, hogy 6-ak leszünk, de nem a támadósorunk miatt... Nyilván most arról beszélünk, ha nem jön sérüléshullám, mert akkor lehetne Mbappé-Haaland-Salah is, az sem számítana.
A Moribás résszel egyetértek, de egy extraklasszis Fati, két komoly szintet képviselő játékos (Torres és Depay, aki baromi jól indult itt, csak akkor tűnt el, amikor egyedül maradt... és amikor Fati visszatért, megint jó lett pár meccsre), mellé cserének az ígéretes Abde és Jutglá Braith-tel megfejelve szerintem top2 támadósor Dembélé nélkül is. A Reálé jobb, meg mélyebb is, a Ticoéval lehetne vitatkozni, de szerintem a mienk erősebb, és azért a Sevillánál is, még ha onnan mindkét klasszikus centerüket szívesen el is hoznám, főleg Rafa Mirt.adam.poor írta: ↑2021.12.30. 19:26:40Moribán látszott, hogy van benne potenciál arra, hogy egy meghatározó játékos legyen, de azért ne Dembeléhez hasonlítsuk, akinek ha helyén lenne az esze, akkor klasszisról beszélnénk. Egyébként ha Moriba akkora tehetség lenne, mint amilyennek beállítod, akkor lipcsei történet ide vagy oda, ha nem is alap kezdő lenne, de erősen a rotáció részét képezné. Jelenleg viszont vizesfiúnak is csak csere.
Az említett támadókkal való tavaszi idény valóban elég lenne a csapat úgy a 6-8 hely valamelyikére…
Moribán látszott, hogy van benne potenciál arra, hogy egy meghatározó játékos legyen, de azért ne Dembeléhez hasonlítsuk, akinek ha helyén lenne az esze, akkor klasszisról beszélnénk. Egyébként ha Moriba akkora tehetség lenne, mint amilyennek beállítod, akkor lipcsei történet ide vagy oda, ha nem is alap kezdő lenne, de erősen a rotáció részét képezné. Jelenleg viszont vizesfiúnak is csak csere.Troym írta: ↑2021.12.30. 18:59:09Hülyén néz ki, ha a szabályok nem vonatkoznak mindenkire. Moriba esetén is wz volt a szabály, hogy ha nem hosszabbít irány a lelátó. Pedig pl benne nagyobb potenciál volt, mint Dembelében. A lipcsei történet egy másik sztori. Egyenként Abde, Torres, Memphis, Fati plusz egy 30 feletti cserecsatár elég lehetne előre.