Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Sajnos benne volt a levegőben. Ha nem megy bele egy komoly fizetéscsökkentésbe, akkor várható volt a távozása. Busi után ő volt a legjobban kereső játékos a bércsökkentés pedig létszükséglet, ha erősíteni akarunk a csapaton. Habár félek, hogy ez Messi visszatérésére készíti elő a táptalajt.visca el barca írta: ↑2023.05.24. 19:46:28En is azt mondom, h maradhatott volna még 1 évet, szerintem még kezdőként is megállta a helyét idén. Korrekt h nem üli ki a padon a nagy lóvét és van benne annyi h inkabb lelép. Teljesen egyértelmű h a lóvé miatt távozik. Bármelyik top klubban jó lesz még 1-2 évre, sok sikert neki. Jövőre meg ha baldé kiesik nézhetjük alonsot fél évig...
Nekem a legfájóbb maga a 8 eltelt év az utolsó BL döntő óta.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.05.24. 15:40:45És most a nagyon fájó ráeszmélés: Alba távozásával az utolsó BL döntős mezőnyjátékos is elmegy a csapatból, a 2015-ös csapatból egyedül Stéga maradt kapusként aki abból a csapatból kezdőként maradt.
Nem úgy van a spanyol szabályok szerint, hogy az előző évi fizetésének a felénél nem kereshet kevesebbet az új szezonban? Gondolom emiatt nem tudták őket itt tartani.
A teljesítményt figyelembe vesszük az ilyen kijelentéseknél, vagy takarodjon minden "idős" játékos elvet valljuk?
Azzal, hogy nem kell Grimaldo, én pont egyetértek. Jelenleg van 3! balhátvéd a keretben, de még ha Alba sem maradna, szerintem egy 27-28 éves Benfica alapjátékos itt is kezdőként képzelné el magát. Viszont szerintem maradni fog Alba, innentől okafogyott a téma. Alonso nem való ugyan ide, de már megkapta a szerződését, szóval nézhetjük, ha Baldet pihentetnénk.Nagybarcelona írta: ↑2023.05.12. 11:40:40Friss hírek:
A Dario Sport szerint a vezetősèg szeretnè, ha Jordi Alba távozna, mert magasnak tartja a 10 milliós nettó fizetèsèt. Ezen kívül 38 millióval tartozik a klub Albanak átütemezett fizetèsekben, amit szeretne csökkenteni.
Azonos forrás szerint a klub edzői stábját Grimaldo mèg ingyen sem szeretnè szerződtetni, mert nem győzte meg az idèn 6 gólt szerző 12 gólpasszt kiosztó, saját nevelèsű játèkos, aki az èrtèkelèsek szerint a BL negyeddöntős Benfica legjobb játèkosa. Off: nem Bunga, valami nagyon nem kerek. Grimaldo ingyen sem, Jordi sem, úgy látszik marad Alonso cserènek balra. Neves sem, a hírek szerint, de prioritást èlvez a hírek szerint Zubimendi leigazolása, aki tegnap nyilatkozta, hogy soha mèg csak eszèbe sem jutott távozni a Sociedadból, a hírek ellenère maradni szeretne.