Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem kiséred figyelemmel! Barcás vagyok, de a sérülés az nálam lehangoló. Tragédia.
Azert ez igy eleg eros. Gavi legures terbe fejelte a labdat. Teny, hogy az angol volt hozza a legkozelebb, de kb. 5 metert kellett hatra mennie erte. En inkabb hibaztatnam Fermin-t a helyezkedese miatt, illetve Christensen is lephetett volna ki hatarozottabban.
Igazad van,hogy szerencséje IS volt a Realnak, de az,hogy a csapat bárminemű változtatásra reagálni képtelen ez nem szerencse kérdése.Rivaldo11 írta: ↑2023.10.29. 13:28:48De extra mák volt, sőt, még extrább hogy Fermin kapufát lőtt, Araujot lerántották, semmi, Inigo kapufát fejelt. Csak nem ide volt mák. Erről még ennyit. Gavi mezőnyben eltüntette az angolt, ez tény, a gólok más szitukból estek. Konkrétan szerintem a távolinál picit benne volt TS is.
Volt mar olyan hogy barmi Real Madriddal kapcsolatos dologra elismeroen csettintettel? Nem kotekedesbol, csak kivancsisagbol kerdezem. Toled ilyenre nem emlekszem az evek soran (rendszeres olvaso vagyok).Rivaldo11 írta: ↑2023.10.29. 13:28:48De extra mák volt, sőt, még extrább hogy Fermin kapufát lőtt, Araujot lerántották, semmi, Inigo kapufát fejelt. Csak nem ide volt mák. Erről még ennyit. Gavi mezőnyben eltüntette az angolt, ez tény, a gólok más szitukból estek. Konkrétan szerintem a távolinál picit benne volt TS is.
Gavi mire volt elég? 60 percre? Egy meccs 90 percig tart, tehát nem volt elég. Bellingham ahogy kiszabadult a szorításból, egyből el is döntötte a meccset.
Nem egészen, de majdnem. Átfogalmazom, hogy egybeessen az általam gondolttal: Ha az elmúlt 1,5 hónap Barcájából kivesszük Gavi egészen extra teljesítményét, az ugyanakkora mélyütés, mint ha a realéból kivesszük Bellinghamet.
Szoval szerinted ha Gavit kivesszuk a Barcabol akkor az ugyanannyira hatna a csapatra mintha kivennenk Bellinghamet a Realbol?Andris írta: ↑2023.10.29. 12:27:17Nem volt összehasonlítás.NovaProspekt írta: ↑2023.10.29. 10:44:46Tökre nem értem, hogyan merülhet fel egyáltalán ez a Bellingham - Gavi összehasonlítás. Elég más játékosok. Ha csak a Golden Boy mikiegér award áll a dolog mögött, akkor sztem inkább lapozzunk.
Azt mondtam, hogy ugyanazon a szinten játszanak, ez nem összehasonlítás, hanem egyetlen bizonyos szempont alapján való megfeleltetés. Tök más szerepkörben, ezért nincs értelme összehasonlítani őket játékelemekben, de szerintem mindketten a legeslegmagasabb szinten hozzák a saját feladatkörüket idén.
Mostanában különösen sok meccset nézek, mikor épp akad egy kis gépiesen végezhető munkám, illetve edzés közben, és azt kell mondjam, hogy a Bayern-Inter-Atletico-Liverpool-City-PSG-Arsenal tengely középpályásaihoz viszonyítva az elmúlt bő egy hónapban Gavi és Bellingham is más stílusú, de egyformán kimagasló teljesítményt nyújtanak.
Gavi esetében, az ő csapatjátékra gyakorolt hatását, impactjét illetően (mind támadásban, mind védekezésben) szerintem legalább olyan szintű alulértékeltség és alulbecsülés van, mint Busquets első igazán jó éveiben. Megint csak: nem Busit és Gavit hasonlítom össze, hanem azt, hogy mennyire van jó súllyal megítélve a nagyközönség által a csapatra, játékra gyakorolt hatásuk.
Nem volt összehasonlítás.NovaProspekt írta: ↑2023.10.29. 10:44:46Tökre nem értem, hogyan merülhet fel egyáltalán ez a Bellingham - Gavi összehasonlítás. Elég más játékosok. Ha csak a Golden Boy mikiegér award áll a dolog mögött, akkor sztem inkább lapozzunk.