Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Igen, ez már eléggé a feledés homályába vész. Azt hiszem az első nyolc meccsen minden párharcát megnyerte és az egyik legtöbb labdát szerző játékosunk volt, ment is az Araujoval való hasonlítgatás, hogy a francia felé nőtt. Utána jött egy kis hullámvölgy plusz kitették jh-nak.ElBartimaeus írta: ↑2024.04.11. 17:59:59Hozzá kell tenni, hogy szezon elején a sérülése előtt középen is hibátlan volt. A sérülése után (lehet addigra Gavi is kidőlt) elég sokat hibázott középen, de ne tegyünk úgy, mintha nem lett volna soha sallangmentes középen. Ha egészséges lenne Baldé, jó eséllyel látnánk belső védőként is többször.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azóta javult fel a játéka, mióta Xavi újra a jobbszélen játszatja Araujoval. Amíg belsővédőként játszott, én nem voltam elégedett. Ha valamire erre mindenképp jó hatással volt Xavi lemondása. Meg merte mondani Koundénak (nyomás nélkül-ügye voltak hírek, hogyha nem játszatja középen, akkor keres más csapatot magának), hogy te szélen játszol és kész. Azóta a védelmünk is jobban bírja a nyomást.
Hozzátenném, hogy nem csak a teknőssel kellett megküzdenie, az a balfutó gyerek is egy gyorsvonat volt (talán vele még több gondja is volt, mint Mbappéval). És igen, ez a többedik meccse, ahol az ellenfél legnagyobb veszélyforrását kiveszi a játékból.
Ha öngól, ha nem, én nem hibáztatom. Sőt, örülök, hogy most ilyen védőnk van (ilyen védőink vannak).
Én úgy tudom, hogy akkor öngól, ha alapból nem kapura tartó a lövés.
Ez mondjuk nem az ő hibája, legalábbis ha valamit felhozunk "ellene" az nem az öngólja.
Egy öngól (még Puyolnak is sikerült összehoznia) nem akkora tragédia, hogy bárki felett pálcát törjünk miatta.FcBarcelona1 írta: ↑2024.02.17. 19:45:14Nem csak a kapott gól miatt, de Koundet adnám el, és Minguezat visszahoznám apróért. Már félidőben ezen agyaltam. Kounde árából ha lenne még eladás, jöhetne egy vkp-s.
Van valami visszavásárlási opciónk rá egyébként, de nem publikusak a részletek, legalábbis én nem találom sehol. Illetve a jövőbeli eladás 50%-a is a mienk, transfermarkt szerint 6 milliót ér. Nem hiszem, hogy ő lenne a megoldás nekünk, de tény, hogy Koundé nem jobb nála 55 millióval...bence0330 írta: ↑2024.02.17. 19:52:23Minguezát 30-40 alatt szerintem már nem kapjuk vissza, nemhogy apróért. Ez egy borzasztó döntés volt, így jártunk, megelőzni tudtuk volna csak a gondot. Hacsak nincs valami visszavásárlási záradék a szerződésben, erről fogalmam sincs.FcBarcelona1 írta: ↑2024.02.17. 19:45:14Nem csak a kapott gól miatt, de Koundet adnám el, és Minguezat visszahoznám apróért. Már félidőben ezen agyaltam. Kounde árából ha lenne még eladás, jöhetne egy vkp-s.
Minguezát 30-40 alatt szerintem már nem kapjuk vissza, nemhogy apróért. Ez egy borzasztó döntés volt, így jártunk, megelőzni tudtuk volna csak a gondot. Hacsak nincs valami visszavásárlási záradék a szerződésben, erről fogalmam sincs.FcBarcelona1 írta: ↑2024.02.17. 19:45:14Nem csak a kapott gól miatt, de Koundet adnám el, és Minguezat visszahoznám apróért. Már félidőben ezen agyaltam. Kounde árából ha lenne még eladás, jöhetne egy vkp-s.