Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
A többivel nyilván egyetértek, ezt viszont nem értem. Miért lenne nekünk ez rossz? Csak nekünk, mint klubnak, anyagilag. Mármint ha az lett volna a kérdés, hogy x alap + y percalapú vagy csak x alap lett volna, akkor persze, de nyilván nem így volt, hanem egyben adták volna mondjuk 50-60-ért (a hasamra csaptam), és ahelyett lett ez. Ez a szerződés a játékosra nézve borzasztó, aki naivan azt gondolta, hogy nem élnek vissza vele, ránk nézve csak anyagi előnnyel járhat a nagyobb fixhez képest. Most az nyilván más téma, hogy Xavi nem játszatja, amiben lehet ez is benne van, de az okok 10%-a szerintem max. Ha emiatt nem játszatná, akkor kapna kétmeccsenként mondjuk sok percet, sőt, felelős gondolkodással ha szimpi lenne neki, és jó lenne Roque, akkor az 5 millió semmi ahhoz képest, amit már a szezonban nyernénk vele. Ezt a sportszakmai részt felejtsük el, mert eleve nonszensz volt télen idehozni Lewy, Ferrán és Guiu mögé, ezt kb itt a fórumon is mindenki látta. Koncentráljunk csak az anyagi részére, önmagában a szerződésével kapcsolatban.
De, teljesen komolyan gondolom, az elsőtől az utolsó betűig. Te magad írtad le, miért:
Ezzel egyet is értek. Pont ezért gondolom komolyan, amit írtam. Ezzel elriasztjuk a potenciális kiszemeltjeinket, és egy rossz arculatot alakítunk ki magunkról.
Ezt te sem gondolod komolyan. Ha megnézed a lenti hosszabb hozzászólásomat ezt nem egyszer nem kétszer megcsináltuk más játékossal, az edző ( vagy más) azt mondja, hogy így legyen a vezetőség elfogadja és senkit sem érdekel, hogy kinek mi volt a kicsi kori állma.gránit írta: ↑2024.05.06. 12:15:54A klub egyik legfontosabb értéke, hogy nagyon-nagyon sok ember kedvenc csapata, sok gyermek álma, hogy ebben a klubban játszhasson. Ez egy hatalmas előny a számunkra, ez Roque esetében is bebizonyosodott. Ezt az álmot nem rombolhatjuk le, senkinek nincs joga ahhoz, hogy a klubnak ezt az értékét tönkretegye. Ha igaz, amit Roque ügynöke állít, egy nagyon határozott közleménnyel azonnal ki kell rúgni Xavit, kiállva a Barcelona értékei és világszerte sok gyermek, sok tehetség álma mellett.
Most a biztonság kedvéért kiszámoltam (tudom, hogy nem ezt vontad kétségbe). Tizenegy ligameccsen és két kupameccsen lépett pályára, igaz, összesen 310 percig (https://www.transfermarkt.com/vitor-roq ... ler/943837). Január elsejétől volt elérhető. A csapat ettől az időszaktól 15 meccset játszott a bajnokságban (és hátravan még négy), hármat a Spanyol Kupában, kettőt a szuperkupában, négyet a BL-ben.gránit írta: ↑2024.05.06. 12:15:54Azt az indokot sem tudom Xaviéknak elfogadni, hogy ha a meccsek több mint felén játszik Roque, akkor plusz pénzt kell fizetni, és ezért jegelik, merthogy közel sem játszik a meccsek felén. Az indokoltnál sokkal többet jegelik, és most már nem csak jegelik, hanem teljesen kikerült a mixből.
Ha ez így van, az is remek példa erre a hihetetlenül csak a jelenre gondoló gondolkodásmódra. És nem csak azért, mert elvesztegetünk egy tehetséget, nem kell ilyen messze menni, hanem még ezen a szezonon belül is. Inkább jegelünk valakit 5 millióért (tegyük fel most, hogy ez (is) az ok), de közben meg egy jól forgatott, frissen tartott támadó hiányában, ergó gólképtelen játékossal lemaradunk akár a szuperkupáról + pármilliós díjról a helyezési alapon. Spórolni akarunk 5 misit, közben bukunk vagy 15-öt.jclayton írta: ↑2024.05.06. 11:00:44Amennyire tudom (például innen https://www.besoccer.com/new/vitor-roqu ... or-1301062) Roque egy vagy két további pályára lépéssel aktiválna egy pontot a szerződéséből, ami ötmilliós plusz kiadást jelentene a Barcelonának. Ugyanis így szerepelne a számára csonka idény meccseinek legalább ötven százalékán - még ha korábban csak perceket is kapott. Szóval szinte biztos, hogy emiatt továbra is jegelni fogják, az meg elkerülhetetlennek tűnik ezen a ponton, hogy még jobban összekapjon a vezetéssel és az edzővel.
Szerintem senkit nem fog érdekelni. Állítom, hogy nálunk a kutya is tesz rá mi lesz vele. Ha bárkit érdekelne az, hogy mi lesz a sorsa akkor foglalkoznának vele játszatnák stb.
Fabrizio oldaláról.𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: “We can’t continue like this with Vitor Roque and so he could leave Barça on 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞𝐚𝐥”, says his agent André Cury
"He will not leave on loan, I can guarantee that; if he leaves this summer, it will be on permanent transfer”.
“No one understands why Xavi doesn’t play him and doesn’t even speak to Vitor, I believe it’s not right…”.
“We chose Barça because Vitor loves the club, imagine that we received some bids that gave us double salary”.
“But we can’t continue with Xavi never giving a chance to Vitor, no minutes and not even talking!”, told RAC1.
Xavi tudatos és határozott döntései többek között erre a kérdésre is megadta a választ.
És poszton kívül mozgott egész jól! Center kb sosem volt, egyszer kezdett asszem Lewy eltiltásakor. Akkor tényleg nem volt jó. Erőben amúgy szerintem sem kezdő szint jelenleg, fél órákra nézném meg csereként, vagy legalább ha csak 15, akkor legyen bent minden meccsen.davi10 írta: ↑2024.05.01. 15:58:19Egyetértek, szerintem is bőven többet kéne látnunk, ha a góljait nem is mindog lőtte meg, padról beszállva mindig hozzá tudott tenni a meccsekhez. Ehhez képest az elmúlt 2 hónapban kb. összesen láttuk 90 percet játszani.
Én nem tartom ördögtől valónak a kölcsönt, idén azért Dest, Torre, EG, Riad, tavaly Abde is jól jöttek ki egy kölcsönből. De ha választani kéne, nálam Ő maradna és Guiu-t adnám 1 évre oda valahova. A srác fel éve érkezett Európába, szerintem neki most nem tenne jót az össze-vissza költöztetés.
Egyetértek, szerintem is bőven többet kéne látnunk, ha a góljait nem is mindog lőtte meg, padról beszállva mindig hozzá tudott tenni a meccsekhez. Ehhez képest az elmúlt 2 hónapban kb. összesen láttuk 90 percet játszani.