Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Matyi le kell venni a réjbent, mert nagyon nagy túlzásba esel már a gyerekkel kapcsolatban.S.Agüero írta:A csapatban nem sok játékos van, aki ilyen passzt ad.
Már hiányoltam a hozzászólásod tegnap .S.Agüero írta:Tegnap az a passz Messinek...
Főleg, hogy ùgy tűnik benôtt a feje lágya, és elhagyta a értelmetlen fetrengéseket, csak rá lett húzva egy-két eset után, pedig a legtöbb játékos csinál ilyet a karrierje során. Ahogy Pepére is rá van húzva a hentes jelző, pedig sokkal visszafogottabb Mou távozása óta, és csak a VB-s eset jut eszembe az elmúlt másfél évből.ozsimiki írta:Srácok lehet itt gúnyolódni Matyin,h fényezi az egyik kedvencét, csak úgy érzem ITT A JÁTÉKOS SAJÁT TOPIKJÁBAN teljesen felesleges, és visszatetsző is.
Főleg ha vki nem csak Matyi személye miatt piszkálódik
Azért ahhoz nagyon elvakultnak kelljen lenni negatív értelemben,h ennek a játékosnak a HASZNÁT ne ismerje el. (még ha sokan a személyiségével nem is tudnak megbarátkozni, itt ott érthető okok miatt) Ez a srác ITT kulcsfontosságú, persze neki is voltak ingadozásai, de azon játékosok egyike akik a csúcsidőben és most is a legerősebb kezdő méltó tagja.
az meg ne legyen már bűn,h ha vki még kedveli is,akkor pár jelenetet megoszt a csávó saját topikjában. Nem csak a pislogós fetrengős negatív linkeknek lett létrehozva a topik.
Arrived.Petr írta:Hát igen, az egész középpályát uralta, a meccs egyik legjobbja volt. Ha lesz videód akkor jöhet .S.Agüero írta:Most dicsérném, de már nem merek ide írni.
Esernyő, első gól előtti labdaszerzés jó volt.
Hát igen, az egész középpályát uralta, a meccs egyik legjobbja volt. Ha lesz videód akkor jöhet .S.Agüero írta:Most dicsérném, de már nem merek ide írni.
Esernyő, első gól előtti labdaszerzés jó volt.
Na, Matyi/Busi! Feladtad a magas labdát szombatra!S.Agüero írta:A csapatban nem sok játékos van, aki ilyen passzt ad. A meglátás szép. Busi a védővonal közé nagyon jó labdákat tud adni.
minimum!PCsabi írta:Aranylabdát neki!!4!NÉGY!!
hát nagyon esélyeskanty írta: Év hozzászólása, nem kérdés.
Én értem, csak ezt nem értem, hogy egy ilyen megmozdulást miért kell kiemelni. Ad egy 8-10 méteres passzt, úgyhogy a közelében nincs senki, plusz a passzsávba se lép be egyetlen sevillai játékos sem.S.Agüero írta: Jól van, látom, nem értitek, mire írtam ezt.
Nem azt mondtam, hogy nem tudnak ilyet passzolni, mert látszólag nem nehéz, meccs közben mégsem sok ilyet látunk.
Jól van, látom, nem értitek, mire írtam ezt.kanty írta:Év hozzászólása, nem kérdés.S.Agüero írta: A csapatban nem sok játékos van, aki ilyen passzt ad.
Év hozzászólása, nem kérdés.S.Agüero írta: A csapatban nem sok játékos van, aki ilyen passzt ad.
Aláírás gyanús.Többet nem írok a topicba.
Ha megteszem !!!!IP Bannt kérek saját magamra!!!!
Most nem akarok vitába bonyolódni, de Businak nincs területe és ideje?S.Agüero írta:És azok is tetszenek. Védőnek mondjuk valamivel könnyebb, van idő, terület.Bartra,Mascherano,Pique is siman ad ilyeneket, nem is ritkan.)
És azok is tetszenek. Védőnek mondjuk valamivel könnyebb, van idő, terület.Bartra,Mascherano,Pique is siman ad ilyeneket, nem is ritkan.)
csababarca írta:Többet nem írok a topicba.S.Agüero írta: A csapatban nem sok játékos van, aki ilyen passzt ad.
Ha megteszem !!!!IP Bannt kérek saját magamra!!!!
Többet nem írok a topicba.S.Agüero írta: A csapatban nem sok játékos van, aki ilyen passzt ad.
A csapatban nem sok játékos van, aki ilyen passzt ad. A meglátás szép. Busi a védővonal közé nagyon jó labdákat tud adni.1:00-nál mit kell nézni? Egy előrefelé passzt? Mondjuk az ő esetében ez tényleg kiemelendő.