Messi is megérkezett szavazni

jah. megy most a farokméregetés a veteránok meg az elnök között, ki tud nagyobbat mondani.
Szerintem az, hogy igy meg lathat belole kis lovet a klub, mig ha berakja "egy évre a kazánházba a fűtő mellé", akkor azzal nyilvan romboljak az erteket.[az mas kerdes, hogy amugy is ingyen igazolhato lenne 1 ev mulva]. A 25 milla meg nem pofatlansag, jogilag velhetoen nem is kene kernie.Alcantara írta: ↑2020.08.28. 18:03:08Ezt úgy vágom, hogy ki kell pengetni a maradék bért, de akkor lehet rosszul fogalmaztam:konkrétan nekünk mi az üzlet ebben?NovaProspekt írta: ↑2020.08.28. 17:58:04sztem ez így működik, h ha szerződést bontasz egy játékossal egyoldalúan, akkor a maradék bérét ki kell neki pengetned. azért tudnak Umtiti, Arda, Bale és társaik élősködni a klubokon sztem, mert még így is jobban megéri a kluboknak, mint egyben kifizetni őket.
de nem értem, milyen alapon kér ilyet.azon kívül, h nagy az arca.
Ennyi erővel akkor töltse ki a szerződését, üljön le egy évre a kazánházba a fűtő mellé. Azért a pofátlanságnak is legyen határa.
Ezt úgy vágom, hogy ki kell pengetni a maradék bért, de akkor lehet rosszul fogalmaztam:konkrétan nekünk mi az üzlet ebben?NovaProspekt írta: ↑2020.08.28. 17:58:04sztem ez így működik, h ha szerződést bontasz egy játékossal egyoldalúan, akkor a maradék bérét ki kell neki pengetned. azért tudnak Umtiti, Arda, Bale és társaik élősködni a klubokon sztem, mert még így is jobban megéri a kluboknak, mint egyben kifizetni őket.
de nem értem, milyen alapon kér ilyet.azon kívül, h nagy az arca.
sztem ez így működik, h ha szerződést bontasz egy játékossal egyoldalúan, akkor a maradék bérét ki kell neki pengetned. azért tudnak Umtiti, Arda, Bale és társaik élősködni a klubokon sztem, mert még így is jobban megéri a kluboknak, mint egyben kifizetni őket.
Lehet én nem értem, de 25 milliót kér, hogy felbontsák az 1 éves szerződését, miközben 1 évi bére éppen 25 millió?
Azert Eto’o-t nem irnam le meg egy mondatba sem a masik kettovel,de ertem mirol beszelsz.
Apró pénzért? Miért ne?
A juve jo hulye ha igazol megint egy 30+os jatekost..
És hoztak is középen játszani tudó embereket és mégsem játszottak egy huzamban 3-4 meccset pedig a teljesítménye gyakran értékelhetetlen volt és ugyanúgy fenn hagyták a pályán szenvedni. Egyszerűen úgy kezelték az edzők, hogy érinthetetlen és az ilyen játékost nem lehet lerakni a padra. Nem olyan szemelyiség, mint Xavi. Ismétlem nagyon sokat köszönhetünk neki, de szerintem Koeman jól tette, hogy beleszállt.
Szerintem túlgondolod. Ő már két évvel ezelőtt lenyilatkozta, hogy hozzanak egy helyettest, mert ez már sok így neki.
Egyetértek, hogy döntő tényező lehet, mert a váratlan, a klasszis még benne van, de magas szintű 90 percekre már nem képes szerintem. Már inkább a fix csere szerep állna még jól, illetve pár meccsen kezdőként. Padról frissen beszállva a már fáradtabb védőkkel szemben viszont szerintem szerintem is csodafegyver lehetne 20-30 percekre.LG írta: ↑2020.08.27. 09:21:41Túlzónak érzem az utóbbi véleményt. Látszik rajta az öregedés, de még így is az egyik legjobb csatár a világon. Ráadásul mivel nem volt megfelelő cseréje, a végtelenségig volt nyüstölve, nem egyszer sérülten erőltetve. Én el tudom képzelni, hogy kevesebb meccsel, okosabban használva még mindig döntő tényező lehet egy top csapatnál is. Majd meglátjuk, nehogy a fejünket fogjuk majd néhány hónap múlva, hogy miért zavartuk el.
Túlzónak érzem az utóbbi véleményt. Látszik rajta az öregedés, de még így is az egyik legjobb csatár a világon. Ráadásul mivel nem volt megfelelő cseréje, a végtelenségig volt nyüstölve, nem egyszer sérülten erőltetve. Én el tudom képzelni, hogy kevesebb meccsel, okosabban használva még mindig döntő tényező lehet egy top csapatnál is. Majd meglátjuk, nehogy a fejünket fogjuk majd néhány hónap múlva, hogy miért zavartuk el.hau30 írta: ↑2020.08.27. 07:56:40Minden tisztelettel, de Suarez olyan szinten lepukkant csatár lett mind fizikálisan, mind mentálisan, hogy lehetetlen, hogy tényező legyen most a Barca-nál. Alibi mozgások tömege, gyors kombinatív játékra teljesen alkalmatlan már, rettenetesen lassú rövid távon, de legalább a hosszú futásokat sem bírja és minden közeli kamera felvételen látszik, hogy ezekkel a tényekkel Ő maga is tisztában van. Hatalmas játékos volt és rengeteget köszönhetünk neki,de vele kellett kezdeni és ezt Ő saját maga erőszakolta ki mikor neki ugrott nyilvánosan a klubnak,Koemannak, hogy neki nem szólt senki, hogy ne számítana rá. Hát utána szóltak már. Azt nem értettem, hogy egy ekkora fiaskó után miért nem marad csendben? Milyen lovon képzelte magát? Szóval ezek miatt és persze a hatalmas bére miatt kell mennie.RA7 írta: ↑2020.08.27. 01:23:31Suarez lenne az utolsó akitől megkélne vállni ebből a bandából. Kell egy megfelelő csere neki, akár ez az Alkmaaros srác is. Minden 3. meccsen pihenne még mindig megrúgná a maga 20-25 gólját szezononként, csak sima cserének viszont egyértelműen drága. Sajnálom ha vele kezdik a nagytakarítást, pedig ő maga is mióta könyörög egy cseréért. Igazságtalan lenne. Ő az egyetlen a nagy öregek közül akinek évek óta esély se volt a megfelelő rotálásra.
Osztom RA7 véleményét!! Az hogy Suarez alibi mozgásokat csinál, azt a képernyőről nem látom. De hogy viszi magával a védőket, s ezzel területet szabadít fel másoknak, az biztos. Ha esetleg pedig nem követik, akkor ő rúgja a gólt. Ezt tények bizonyítják.hau30 írta: ↑2020.08.27. 07:56:40Minden tisztelettel, de Suarez olyan szinten lepukkant csatár lett mind fizikálisan, mind mentálisan, hogy lehetetlen, hogy tényező legyen most a Barca-nál. Alibi mozgások tömege, gyors kombinatív játékra teljesen alkalmatlan már, rettenetesen lassú rövid távon, de legalább a hosszú futásokat sem bírja és minden közeli kamera felvételen látszik, hogy ezekkel a tényekkel Ő maga is tisztában van. Hatalmas játékos volt és rengeteget köszönhetünk neki,de vele kellett kezdeni és ezt Ő saját maga erőszakolta ki mikor neki ugrott nyilvánosan a klubnak,Koemannak, hogy neki nem szólt senki, hogy ne számítana rá. Hát utána szóltak már. Azt nem értettem, hogy egy ekkora fiaskó után miért nem marad csendben? Milyen lovon képzelte magát? Szóval ezek miatt és persze a hatalmas bére miatt kell mennie.RA7 írta: ↑2020.08.27. 01:23:31Suarez lenne az utolsó akitől megkélne vállni ebből a bandából. Kell egy megfelelő csere neki, akár ez az Alkmaaros srác is. Minden 3. meccsen pihenne még mindig megrúgná a maga 20-25 gólját szezononként, csak sima cserének viszont egyértelműen drága. Sajnálom ha vele kezdik a nagytakarítást, pedig ő maga is mióta könyörög egy cseréért. Igazságtalan lenne. Ő az egyetlen a nagy öregek közül akinek évek óta esély se volt a megfelelő rotálásra.
Minden tisztelettel, de Suarez olyan szinten lepukkant csatár lett mind fizikálisan, mind mentálisan, hogy lehetetlen, hogy tényező legyen most a Barca-nál. Alibi mozgások tömege, gyors kombinatív játékra teljesen alkalmatlan már, rettenetesen lassú rövid távon, de legalább a hosszú futásokat sem bírja és minden közeli kamera felvételen látszik, hogy ezekkel a tényekkel Ő maga is tisztában van. Hatalmas játékos volt és rengeteget köszönhetünk neki,de vele kellett kezdeni és ezt Ő saját maga erőszakolta ki mikor neki ugrott nyilvánosan a klubnak,Koemannak, hogy neki nem szólt senki, hogy ne számítana rá. Hát utána szóltak már. Azt nem értettem, hogy egy ekkora fiaskó után miért nem marad csendben? Milyen lovon képzelte magát? Szóval ezek miatt és persze a hatalmas bére miatt kell mennie.RA7 írta: ↑2020.08.27. 01:23:31Suarez lenne az utolsó akitől megkélne vállni ebből a bandából. Kell egy megfelelő csere neki, akár ez az Alkmaaros srác is. Minden 3. meccsen pihenne még mindig megrúgná a maga 20-25 gólját szezononként, csak sima cserének viszont egyértelműen drága. Sajnálom ha vele kezdik a nagytakarítást, pedig ő maga is mióta könyörög egy cseréért. Igazságtalan lenne. Ő az egyetlen a nagy öregek közül akinek évek óta esély se volt a megfelelő rotálásra.
Írtam én is, hogy csapatépítés szempontjából nem baj, ha elmegy, illetve még korábban Messinél is megjegyeztem meg, hogy én kivenném mellőle a haverokat.Az a baj, hogy Suarez és Messi statjai is csalókák. Ha az a verseny lényege,hogy két játékos lőjje a legtöbb gólt a ligában, akkor igazad van,kell Lajos. De ha az a célod,hogy legyen meg magabiztosan a bajnokság és a blben se égjünk, akkor nem jók, sőt.
Én nagyon kedvelem Lajost, de az a baj,hogy ő nem az a húsz perces játékos. Neki 180 perc kell már egy darab klasszis csatármegmozdulásért.
Amúgy van az a játékos aki mindent belead és hozza a nagyon magas szintet, de csak 30percre van ereje, de sem Lajos, sem Messi nem ilyen.
Szóval beküldöd Lajost az utolsó 20 percbe mert nagyon kéne a gól, de agyvérzést kapnál,hogy nem csinál semmit.
Egyébként úgy általánosságban kérdezem, neked mi a bajod Messivel?sansz írta: ↑2020.08.24. 21:42:38
Az a baj, hogy Suarez és Messi statjai is csalókák.
Amúgy van az a játékos aki mindent belead és hozza a nagyon magas szintet, de csak 30percre van ereje, de sem Lajos, sem Messi nem ilyen.
És bár nehéz kifejezni az ártalom mértékét,ki ártott többet a csapatnak (a pozitív dolgokat nem számítva), lehet,hogy Busi és tudom mennyire irritálóak voltak a nyilatkozatai(de legalább nyilatkozgatott) én is már elkívántam a fenébe, DE nála jobban kijöhet az,hogy az utolsó 20 percben egy csatárt váltva megerősítse a védelmet,hogy kihúzzuk a szűk előnyünkkel.