Leo Messi

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.

Szezonértékelő:

1
8
7%
2
6
5%
3
15
13%
4
31
28%
5
52
46%
 
Szavazatok száma: 112
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 620
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2020.08.29. 10:35:53

Nyiri81 írta:
2020.08.29. 10:04:26
Napok teltek el és Messi azóta sem szólt a klubnak. Ez azért szerintem tiszteletlenség. Nem az elnökségről beszélek. Az nem személyesíti meg a klubot számomra... A KLUBnak... Amit annyira imád (elvileg). A szurkolóknak azok akik minden egyes megmozduláskor skandálták a nevét, azok aki akkor is éltették ha nem úgy ment a szekér. Szerintem ez a pofátlanság teteje tőle, hogy közli hogy lép (mindegy hogyan) aztán azt olvasni hogy most már az ügyvédek beszélgetnek. De nem áll ki a szurkolók elé akik 20 éve szeretik is imádják. Miattuk is lehet 100 millás aláírási pénze és 70 millás fizuja. Áh mindegy is. Csak felbosszantom magam. Bicskanyitogató hogy kussol azóta hogy kiborította a bilit.

Ha 8-2 után képes így lelépni, csak gratulálni tudok neki.
Lehet igazad van, de lehet azért nem kommunikál,mert ha valamit kimondana hivatalosban személyesen, akkor onnantól csak arra mozdulhat. Kicsit most megkeveredtek a dolgok a fax óta. De mondom lehet igazad van és szimplán nincs meg benne az a fajta erkölcsi tartás, amit gondoltunk róla. Én azért nem törnék pálcát felette még. Jó én utána sem kövezném meg,hisz annyi örömöt adott nekünk és lehet Ő is emberből van és egyszerűen elszabta. Jövő hét végére okosabbak leszünk.
Avatar
Balinho
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1035
Csatlakozott: 2005.06.26. 00:39:59

2020.08.29. 10:34:46

Nero. írta:
2020.08.28. 21:36:28
MessiNeymarSuarez írta:
2020.08.28. 21:10:57
A hírek szerint fordult a kocka, és Bartomeu tájékoztatta Messi ügyvédeit hogy a kivásárlási ára alatt nem fogja elengedni.(rac1)

Természetesen a Sport és a Mundo Bartomeut élteti, Messi kárára.(meglepő)
Én is éltetem emiatt. Lehet hozni a 700 misit és állni az évi 50-70 milliós fizetését. Ha nincs ennyi akkor elég lesz 300 is de mellé kérjük KdBt, Sterlinget és még valakit. Köszi.

Vagy menjen jövőre ingyen. 33 évesen egy ilyen kaliberű játékosnál minden év rengeteget számít.

Ez mostmár sokkal többről szól mint egy transzfer. Itt nem a Man City vagy Leo fog diktálni.

Inkább legyen balhé és üljön a lelátón egy évet de most már többször nem leszünk lehúzva.
Tehát inkább üljön egy évet a lelátón, vagy játsszon full motiválatlanul és rombolja a morált egy évet újjáépítendő csapatban, ahol idén nem lehet reális elvárás komoly címek elhódítása, és aztán jövőre menjen ingyen ahelyett, hogy idén elengedjük, kapjunk érte pénzt, és fiatal játékosokat az újjáépítéshez?

Ebben csak én nem értem a logikát? Vagy az a logika, hogy a durcás Messire durcázzunk meg dupla annyira?

Amúgy most miért haragudtak meg ennyien Messire? Azért mert azt az évek óta tartó pusztítást nem tűri tovább, év közben is többször felszólalt ellene, és mivel egyértelmű, hogy Bartoval nincs meg a változásnak a reménye sem, így most borítja az asztalt? Szerintem rengeteg csalódott Barca szurkoló frusztrációját közvetíti ezzel, sőt ennyire soha nem voltak még szem előtt a vezetői, szervezeti szintű problémák, mint most...

Sok pénzt kapott a klubtól ez igaz, de minden ember fizetésért dolgozik, jellemzően annyi pénzért, amennyit a piacon ér a munkája. Messi is azért kapott ennyit, mert még így is pluszt adott a klubnak (sportszakmailag, eredményességben, marketingben, és ezekből adódóan végső soron gazdaságilag is). Senkinek nem kötelező egy élhetetlen, demotiváló, kilátástalan munkakörnyezetben dolgoznia, ahol esélye nincs a saját maga elé állított célok elérésére.

Messi a nagyon sokadik után besokallt, én tökre megértem. A klubnak innentől a jól felfogott érdeke, hogy ebből a helyzetből hozza ki a legtöbbet. Ez pedig egyáltalán nem az, hogy a 700M-s kivásárlási árral izmozzon, hanem, hogy a jövőt leginkább építő döntéseket hozzon.

A 100M + G. Jezus, Garcia, Bernarndo (de akár ennél eggyel reálisabb, eggyel szerényebb, de hasonló konstrukciójú) ajánlat / egy év múlva Messi ingyen megy opció között ki választaná az utóbbit? Csak azért, hogy most aztán jól megmutattuk neki, igaz jövőre jóval gyengébb csapatunk lett, de most aztán majd mindenki tudja, hol a helye...
Avatar
jangamen
Jugador del Barça
Hozzászólások: 176
Csatlakozott: 2013.06.23. 18:11:42

2020.08.29. 10:31:06

Én imádom és imádni fogom a csapatot, és Messi a goat számomra, az is marad, bárhogy legyen. Bárhogy. Ettől függetlenül nem kell ide semmilyen mediatrukk bartotol, mint egyszeri szurkoló, nincs túl sok elvarasom Messi felé, ugyanakkor van egy alap, amit mindig, mindenkor el kellene érnie. Neki is és mindenkinek aki felhuzza a mezt.
Egyrészt sokan elsiklanak afelett, hogy milyen pénzekrol van itt szó hosszú évek alatt. De azért néha nem árt izlelgetni, hogy azt a lóvét amit Leó hazavitt a barcatol azt sokkal egyszerűbb milliárd euróban kifejezni, mint millióban. Srácok. Ezen a szinten nincs helye amatorkodesnek. Ugyancsak (ha tetszik ha nem) az, hogy valaki a legjobb és valakiből klublegenda lesz, az felelősséggel is jár, nem csak milliárd eurós fizetéssel. Van egy alap tisztelet, amit mindig meg kellene adnia a százmilliós szurkolotabornak, akik évtizede skandaljak a nevét és istenként tisztelik. Ebbe sajnos nem fér bele, hogy 33 évesen lelep, főleg egy süllyedő hajóról. Ebbe nem fér bele, hogy nem tesz ki egy egy perces videót, amiben nagy vonalakban tájékoztatja a szurkolóit. Vagy egy posztot. Vagy egy interjút.
Tudom, azt is néznie kell hogy már nincs sok éve hátra. Ezt néznie kell minden kiváló játékosnak. De Messi nem csak egy kiváló játékos, ő több annál, a neve osszeforrt a barcaval (és ez nem feltétlen kizárólag jó dolog). De így alakult és ez innen már felelősség. Ha így lép le, azzal sokkal rosszabb szajizt hagy, és ezt az öt körülvevő embereknek tudnia kellene. Szóval én drukkolok hogy szépen rendezodjon ez, és álljon egy barto buktatas a háttérben, mert igen, neki innen kellene visszavonulnia, igen, akkor is ha az utolsó pár éve nem hoz atuto sikereket. Mert ezzel jár ha klublegenda vagy. Néha hozol áldozatot. Ettől vagy legenda és nem csak egy kiváló játékos.
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1164
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2020.08.29. 10:04:26

Napok teltek el és Messi azóta sem szólt a klubnak. Ez azért szerintem tiszteletlenség. Nem az elnökségről beszélek. Az nem személyesíti meg a klubot számomra... A KLUBnak... Amit annyira imád (elvileg). A szurkolóknak azok akik minden egyes megmozduláskor skandálták a nevét, azok aki akkor is éltették ha nem úgy ment a szekér. Szerintem ez a pofátlanság teteje tőle, hogy közli hogy lép (mindegy hogyan) aztán azt olvasni hogy most már az ügyvédek beszélgetnek. De nem áll ki a szurkolók elé akik 20 éve szeretik is imádják. Miattuk is lehet 100 millás aláírási pénze és 70 millás fizuja. Áh mindegy is. Csak felbosszantom magam. Bicskanyitogató hogy kussol azóta hogy kiborította a bilit.

Ha 8-2 után képes így lelépni, csak gratulálni tudok neki.
Csak is Puyol
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8951
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.08.29. 09:31:10

mess2009 írta:
2020.08.29. 09:03:45

bennem egyre inkább egyszerűsödik a kép: hősünk, egyszerűen megsértődött, hogy kirúgták a haverját! ( költőien: betelt a pohár...)
a bennfentes öreg azt mondja, már hat hónapja(sic!) olyan rossz a viszony, hogy a hosszabbításról nem is hajlandó tárgyalni!
akkor hogy követhet el olyan banális hibát, hogy elmulaszt egy jogvesztő határidőt!? a válasz, sehogy. nem is akart valójában elmenni. azt akart(tak a faterral az élen) amit eddig, még több pénzt , még jobb feltételeket. az persze igaz, hogy a lehetőségek sorra beszűkülni látszottak, minden a végkifejlet felé sodorta, ahogy mondják, emberek vagyunk.... kellett egy váratlan, egy emocionális löket amivel ide jutott.
a játszma ahogy mondják sok tényezős, de kétségtelenül le lehet játszani egyszerűen is most megy az agyalás ezerrel.
szurkolók -kontra- Messi? ne is reméljetek konszenzust. ki így, ki úgy. azért azt sem mondhatjuk, hogy ez olyan példátlan, úttörő, soha nem látott dolog lenne, hiszen itt volt az orrunk előtt Ney és akár CR7 esete azok is elég nagyot szóltak de a világ nem dőlt össze.
Ez már ott problémás, hogy már akkor tele volt a sajtó Messi távozási szándékával amikor Koemant kinevezték edzőnek, aki először Messivel beszélt, és utána jött az hogy telefonon kirúgták Suarezt, az egyetlen kilencest a csapatban.

Természetesen a (Bartomeu által befolyásolt) sajtónak az a célja hogy ezt összeolvassza, és kihozza belőle hogy Suarez kirakása miatt hisztizett be Messi, sikerült is.
Júniusban meg a szezon közepe volt, szétszakadva, feltételezem a szezon végével akart dönteni, feltételezve azt hogy korrekt elbánásban fog részesülni, elvégre az eredeti dátum sem véletlen hogy nem március közepére szólt hanem a szezon utánra.
Ha meg azt kapja meg hogy "haver, 700 millió vagy itt rohadsz jövőre is", akkor ne csodálkozzunk ha beint.

Mivel a kölcsönszerződések lejárta is tolódott a szezonnal, így még lesz pár kör jogilag, aztán majd döntenek az okosok.
Amúgy előtte is 500 millió körül volt a kivásárlási ára, számít bármit is?
Hozzáteszem ha nem hosszabbít 2017-ben, akkor 2018 nyarán ingyen távozhatott volna mert lejárt a szerződése, nem (csak) azért hosszabbított hogy többet keressen, de erről is sokan úgy beszélnek mintha idén januárban és tavaly januárban hosszabbított volna busás pénzért.


NovaProspekt:A nagy haverok közül egyedül az egyetlen csatárunkat rakták ki, Busi, Piqué, Alba és társai maradnak.

A legjobb az lenne ezek után ha ő is menne(pénzért), és Bartomeu is a nyáron.
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1024
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.08.29. 09:21:40

mess2009 írta:
2020.08.29. 09:03:45
bennem egyre inkább egyszerűsödik a kép: hősünk, egyszerűen megsértődött, hogy kirúgták a haverját! ( költőien: betelt a pohár...)
a bennfentes öreg azt mondja, már hat hónapja(sic!) olyan rossz a viszony, hogy a hosszabbításról nem is hajlandó tárgyalni!
akkor hogy követhet el olyan banális hibát, hogy elmulaszt egy jogvesztő határidőt!? a válasz, sehogy. nem is akart valójában elmenni. azt akart(tak a faterral az élen) amit eddig, még több pénzt , még jobb feltételeket.
egyetértek sajnos, van egy ilyen olvasata az egésznek. az eddigi BL-blamák után soha egy mukkot nem hallottunk arról, hogy menne, a mostani 8-2 után sem volt semmi mindaddig, amíg nem jöttek a hírek arról, hogy a haverok pakolódnak ki a csapatból.

ha meg nem bízik Messi Bartoban és a sportprojektünkben, nem kellett volna a 700 milliós kivásárlásit aláírnia. ha nem kellett volna fél milliárdos új szerződés, sztem megállapodhattak volna alacsonyabb váltságdíjban is.
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3979
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2020.08.29. 09:03:45

LG írta:
2020.08.29. 01:24:51
Leon írta:
2020.08.29. 00:23:50
Persze szuperisten Leo és sokat köszönhetünk neki de ez az elmegy innen dolog gusztustalan egy húzás lenne!A szolgálataiért cserébe annyi lovét kapott cserébe ami kb ezer évre elég lesz neki meg az utódainak!
A vezetőség meg kb mindenki a klubnál a ... ét nyalta meg azon fáradozott, hogy tudna a kedvére tenni.
Azzal a sem értek egyet, hogy nélküle nem nyertünk volna semmit, tele volt világklasszissal a csapat körülötte.
Ha akkora nagy császár lett volna és Songoku akkor a Roma meg a Pool elleni visszavágón villantott volna valami olyat ami továbbjuttat minket...
Imádom és azisten a fociban de legyen valami határ a pofátlanságban. Akinek kell úgy is csenget érte 100 vagy 200 misit, ne sajnálja már ezt a zsetont a klubtól ami által történelmi magasságokba emelkedett...
Sok pénzt kapott a klubtól, de vajon mennyit hozott? Hányan lettek csak miatta Barca szurkolók/követők? Szerintem nem kevesen.

Azt is tudjuk, hogy alapvetően nem akkora ördöngösség, hogy ingyen távozzon, hisz volt ilyen lehetőség a szerződésében, igaz, hogy már lejárt. De most a covid végett elhúzódott a szezon, és ezt kérte Messi, hogy vegyék figyelembe! Ez szerintem messze nem undorító, hanem egy érthető kérés. Amit nyilván nem kötelező a klubnak teljesíteni, de az sem korrekt, hogy benyögik, hogy 700 millió alatt nem mész sehova.

A teljesítményéhez: kiemeltél két meccset, ahol nem lőtt gólt. De ahhoz igenis kellett mindkét párharcnál, hogy jelentős előnnyel mehessünk a visszavágóra. 3 gólos előnyt meg azért illik kibekkelni, ha más nem.
Ott volt a Bayern elleni párharc 15-ben, amit utólag simának tartunk. Pedig nem volt az. Otthon játszottunk az odavágón, és a meccs kétharmadában teljesen partiban voltak a bajorok. Aztán jött Messi klasszisa, és berámoltunk 3 gólt. Szóval azért csak köszönhetünk neki ezt-azt.
bennem egyre inkább egyszerűsödik a kép: hősünk, egyszerűen megsértődött, hogy kirúgták a haverját! ( költőien: betelt a pohár...)
a bennfentes öreg azt mondja, már hat hónapja(sic!) olyan rossz a viszony, hogy a hosszabbításról nem is hajlandó tárgyalni!
akkor hogy követhet el olyan banális hibát, hogy elmulaszt egy jogvesztő határidőt!? a válasz, sehogy. nem is akart valójában elmenni. azt akart(tak a faterral az élen) amit eddig, még több pénzt , még jobb feltételeket. az persze igaz, hogy a lehetőségek sorra beszűkülni látszottak, minden a végkifejlet felé sodorta, ahogy mondják, emberek vagyunk.... kellett egy váratlan, egy emocionális löket amivel ide jutott.
a játszma ahogy mondják sok tényezős, de kétségtelenül le lehet játszani egyszerűen is most megy az agyalás ezerrel.
szurkolók -kontra- Messi? ne is reméljetek konszenzust. ki így, ki úgy. azért azt sem mondhatjuk, hogy ez olyan példátlan, úttörő, soha nem látott dolog lenne, hiszen itt volt az orrunk előtt Ney és akár CR7 esete azok is elég nagyot szóltak de a világ nem dőlt össze.
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4700
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2020.08.29. 08:10:18

vargazoli írta:
2020.08.29. 01:18:11
Olvasom, olvasom, olvasom a fórumot, reggel, délben, este, éjjel és nappal!

Egy dolgot szeretnék kérdezni!

Ki az a Bartomeu?
Mivel nem tudom, hogy ironizálsz e, inkább leírom:

A klub választott elnöke: Ő felel azért, hogy ki a sportigazgató, ki az edző...közvetve, és közvetlenül is beleszólása van a keret kialakításába. Ő felel azért, hogy melyik játékos milyen szerződést kap. Neki a feladata, hogy ellenőrizze, koordinálja a klub pénzügyi helyzettét. Ha ország lennénk, Ő lenne a miniszterelnök.
Kép
vg99
Jugador del Barça
Hozzászólások: 213
Csatlakozott: 2019.04.15. 18:07:51

2020.08.29. 07:12:21

Szerintem a 0 és a 700 között lesz megoldás, valahol 200 magasságában.
Ennyit az új csapatának is megér.
Állítólag jó ideje nem érzi itt jól magát, szerintem mindenkire ráfér a környezetváltozás,
attól függetlenül, hogy lehet, hogy soha nem fogunk még egy ilyen játékost a pályán látni.
De ahogy szépen távozott Xavi és Iniesta, úgy neki egyre nehezebb.
Ronaldonak valamennyire sikerült (nem hittem volna), neki is drukkolok.

MI pedig fókuszáljunk a jövőre.
Hogy Barto most megy, vagy tavasszal, sajnos nem sokat számít, az új vezetésnek a köv. szezon kuka.
De a vírus miatt még amúgy is káosz lesz.

Amellett, hogy Barto a főgonosz, és tényleg egy rettentő korrupt, kisstílű, szakmaiatlan vezető,
azért a játékosok felelősségét továbbra sem érzem.
Hangzatos kinyilatkoztatások voltak, de a játék nem javult, ahogy ígérték, sőt..
most meg megint semmi jele az önkritikának. Csak más a hibás.
Akivel szerződést akarunk bontani, az lássa be, hogy nincs már rá szükség, egyébként ingyen elmehet.
Vagy sehova sem kellenek ingyen sem? Ja...
Aki meg marad, fogadjon el egy differenciált fizu csökkentést (Gríz sokat, Semedo keveset..), mert a köv. év is nehéz lesz.

Én azért a most bedobott Manénak nagyon örülnék, ahogy Vijnaldum, vagy pár név is szerintem erősítés.
És azért ne csináljunk úgy, mintha csak Denis Suarezre és Rafinhara kellene építeni, és középcsapat leszünk,
a játékosaink jó része meghatározó klubokban volt fontos láncszem (De Jong, Pjanic, Gríz, Coutinho stb.). Csak rosszul vannak összerakva.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3831
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.08.29. 04:45:14

vargazoli írta:
2020.08.29. 01:18:11
Olvasom, olvasom, olvasom a fórumot, reggel, délben, este, éjjel és nappal!

Egy dolgot szeretnék kérdezni!

Ki az a Bartomeu?
És ki az a Jorge Messi?
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 18867
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.08.29. 01:24:51

Leon írta:
2020.08.29. 00:23:50
Persze szuperisten Leo és sokat köszönhetünk neki de ez az elmegy innen dolog gusztustalan egy húzás lenne!A szolgálataiért cserébe annyi lovét kapott cserébe ami kb ezer évre elég lesz neki meg az utódainak!
A vezetőség meg kb mindenki a klubnál a ... ét nyalta meg azon fáradozott, hogy tudna a kedvére tenni.
Azzal a sem értek egyet, hogy nélküle nem nyertünk volna semmit, tele volt világklasszissal a csapat körülötte.
Ha akkora nagy császár lett volna és Songoku akkor a Roma meg a Pool elleni visszavágón villantott volna valami olyat ami továbbjuttat minket...
Imádom és azisten a fociban de legyen valami határ a pofátlanságban. Akinek kell úgy is csenget érte 100 vagy 200 misit, ne sajnálja már ezt a zsetont a klubtól ami által történelmi magasságokba emelkedett...
Sok pénzt kapott a klubtól, de vajon mennyit hozott? Hányan lettek csak miatta Barca szurkolók/követők? Szerintem nem kevesen.

Azt is tudjuk, hogy alapvetően nem akkora ördöngösség, hogy ingyen távozzon, hisz volt ilyen lehetőség a szerződésében, igaz, hogy már lejárt. De most a covid végett elhúzódott a szezon, és ezt kérte Messi, hogy vegyék figyelembe! Ez szerintem messze nem undorító, hanem egy érthető kérés. Amit nyilván nem kötelező a klubnak teljesíteni, de az sem korrekt, hogy benyögik, hogy 700 millió alatt nem mész sehova.

A teljesítményéhez: kiemeltél két meccset, ahol nem lőtt gólt. De ahhoz igenis kellett mindkét párharcnál, hogy jelentős előnnyel mehessünk a visszavágóra. 3 gólos előnyt meg azért illik kibekkelni, ha más nem.
Ott volt a Bayern elleni párharc 15-ben, amit utólag simának tartunk. Pedig nem volt az. Otthon játszottunk az odavágón, és a meccs kétharmadában teljesen partiban voltak a bajorok. Aztán jött Messi klasszisa, és berámoltunk 3 gólt. Szóval azért csak köszönhetünk neki ezt-azt.
vargazoli
Barça B
Hozzászólások: 95
Csatlakozott: 2010.09.28. 13:57:02

2020.08.29. 01:18:11

Olvasom, olvasom, olvasom a fórumot, reggel, délben, este, éjjel és nappal!

Egy dolgot szeretnék kérdezni!

Ki az a Bartomeu?
Avatar
Leon
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2174
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: 99942 Apophis

2020.08.29. 00:23:50

Persze szuperisten Leo és sokat köszönhetünk neki de ez az elmegy innen dolog gusztustalan egy húzás lenne!A szolgálataiért cserébe annyi lovét kapott cserébe ami kb ezer évre elég lesz neki meg az utódainak!
A vezetőség meg kb mindenki a klubnál a ... ét nyalta meg azon fáradozott, hogy tudna a kedvére tenni.
Azzal a sem értek egyet, hogy nélküle nem nyertünk volna semmit, tele volt világklasszissal a csapat körülötte.
Ha akkora nagy császár lett volna és Songoku akkor a Roma meg a Pool elleni visszavágón villantott volna valami olyat ami továbbjuttat minket...
Imádom és azisten a fociban de legyen valami határ a pofátlanságban. Akinek kell úgy is csenget érte 100 vagy 200 misit, ne sajnálja már ezt a zsetont a klubtól ami által történelmi magasságokba emelkedett...
Ter Stegen-Alba-Sergi Roberto-Busi-Rakitic-Messi-Suarez-Griezmann
Tito per sempre etern.

Infinite Iniesta

Messi -Liga- 400
- BL - 106
Grácies Xavi!
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5149
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.08.28. 23:33:11

hau30 írta:
2020.08.28. 22:06:29
MessiNeymarSuarez írta:
2020.08.28. 21:10:57
A hírek szerint fordult a kocka, és Bartomeu tájékoztatta Messi ügyvédeit hogy a kivásárlási ára alatt nem fogja elengedni.(rac1)

Természetesen a Sport és a Mundo Bartomeut élteti, Messi kárára.(meglepő)
Kezdődik....
Mindig van lejjebb. Most már meg kell állapodniuk valami épelméjű konstrukcióban különben mind a klub, mind Messi sokkal többet veszíthet,mint eddig. Ha ez igaz és Barto köti az ebet a karóhoz, akkor végül Messi fog bepucsítani és a végén könyörögni fog, hogy mentse ki innen Pep, vagy valaki. Ami azt jelenti anyagilag jól járunk.
Mostmár tényleg az lenne a legjobb megoldás, ha Messi menne így vagy úgy. Én eddig szurkoltam, hogy valamilyen úton-módon sikerül maradásra bírni, de azt fájdalmas lenne látni, hogy utolsó(?) itteni szezonjában motiválatlanul, boldogtalanul lézeng a pályán elpazarolva az utolsó éveinek egy részét és a saját szobrát döntögetné.
Ez pedig a csapatnak (és nem a klubnak), a szurkolóknak szintén csak rossz lenne.

Mindkét fél számára az lenne a megfelelőbb a jelen helyzetben, ha egy 200-250 millió euroban, (mindenképpen)játékosok bevonásával sikerülne megállapodni a Cityvel. Ő Agueroval és Peppel nem kevés pénzért egy top csapatban még 2-3 évet lehúzhatna úgy, hogy a Bl-re is lenne esélye, a Barca pedig elkezdhetné a jövőt építeni, amit 1-2 év múlva úgyis meeg kellene tenni.
Forca Barca!!!!
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8951
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.08.28. 23:20:03

Nero. írta:
2020.08.28. 21:36:28
MessiNeymarSuarez írta:
2020.08.28. 21:10:57
A hírek szerint fordult a kocka, és Bartomeu tájékoztatta Messi ügyvédeit hogy a kivásárlási ára alatt nem fogja elengedni.(rac1)

Természetesen a Sport és a Mundo Bartomeut élteti, Messi kárára.(meglepő)
Én is éltetem emiatt. Lehet hozni a 700 misit és állni az évi 50-70 milliós fizetését. Ha nincs ennyi akkor elég lesz 300 is de mellé kérjük KdBt, Sterlinget és még valakit. Köszi.

Vagy menjen jövőre ingyen. 33 évesen egy ilyen kaliberű játékosnál minden év rengeteget számít.

Ez mostmár sokkal többről szól mint egy transzfer. Itt nem a Man City vagy Leo fog diktálni.

Inkább legyen balhé és üljön a lelátón egy évet de most már többször nem leszünk lehúzva.
Ezzel egyet is értenék..Ha ez úgy történne, hogy az elmúlt években sportszakmai fejlődés csúcsa lenne nálunk, és Messi azért hisztizik mert a padozó Mbappét kezdőbe akarják, és a kezdőben már ott van az új Iniesta-Xavi-Puyol-Alves-Neymar helyettes, és a BL-ben is úgy küldtek minket haza mint idén Párizst, a döntőben nüanszokon múlva 1 góllal.

Ehhez képest Bartomeu a világ legjobb klubját kapta meg, zseniális csapattal, és mindezt sikerült 1milliárd euró elverése mellett lezülleszteni, kétes igazolásokat eszközölni, klub hírnevét csorbító ügyekbe keveredni folyamatosan, miközben a rivális Real Madrid bucira nyerte magát BL serleggel.
Ráadásul olyan dolgok történtek csak az idei évben, amik mellett akkor is fel kellett volna állniuk ha sikeres a csapat.
Biztos Messi a szemét, amiért 33 évesen azt mondja hogy ebből a végeláthatatlan züllésből ő többet nem kér?

Bartomeuékat a többi klub úgy rángathatta orruknál fogva ahogy akarta, Neymarral arcoskodtak aztán csattantak amikor vitték az arabok, nehogy már a klub egyik legnagyobb játékosával kezdjék el megmutatni hogy nem is olyan palimadarak.

Már rég felkellett volna állniuk, az meg hogy a klub legnagyobb játékosa 33 évesen inkább eligazolna, az nem Messi számára szégyen hanem Bartomeuék tevékenységére.

Hozzáteszem hatott a Bartomeu-féle évek alatti Messi-lejáratás, sokan nem azt látják hogy Bartomeu ténykedése akkora 0, hogy még Messi is inkább eligazol, hanem azt hogy Messi a szemét.
Ha így folytatja lehet hogy 1-2 év múlva Pep is egy nyeretlen 5 évesnek lesz beállítva, és a Pep-team is egy amatőr csapat volt a Real Madrid árnyékában, akik csalással nyertek.
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12978
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.08.28. 22:49:35

visca el barca írta:
2020.08.28. 22:38:57


Ha ingyen elengedné meg az lenne a bajod.
Nekem alapvetően bajom van bartoval, ami nem fog változni akkor sem ha 700at adnak Messiért. Semmit nem fog ettől nőni a szememben.
Ha ingyen megy el, akkor meg lefelè nem fog csökkenni a szememben, már nincs hova.

De nem fogok beállni ebbe a dologba, hogy két hete még elátkozzuk, most meg megveregetjük a vállát.

Alapvetően bűnös abban, hogy ide fajult a helyzet, az hogy hogyan oldják fel már irreleváns, mert Messi elmegy. Ez az ősbűn, jelen esetben, illetve az összes olyan döntése ami ide vezetett.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19583
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.08.28. 22:38:57

csababarca írta:
2020.08.28. 22:14:45
Barto a hős, egy hetet nem adom de már minden idők legjobb elnökeként fogják páran emlegetni :lol:

Elképesztő, de várható volt hogy mindenki elfelejt mindent, nem csak a játékosoknak de a vezetőségnek is, 1-2 Koeman kudarcnál meg még majd Setienről is lesz vélemény, hogy amúgy teljesen rendben volt a munkássága.

BM elleni meccs után utaltam erre, mondjuk arra nem gondoltam hogy még Bartot is rehabilitálják páran, és ő lesz a jó gyerek.

A nagy méltóságunkat már eljátszottuk, ezen ez az esemény ami megy nem változtat ma már, ha 700ért megy Messi, ha ingyen, ha valamiért a kettő között. Teljesen lényegtelen emberi szemszögből.

Egyébként amiben szinte 100%ig biztos vagyok, hogy az összes hírnek jó ha 10%a tartalmaz igazságot, és ez alapján ítélkezünk.
Szomorú. Persze az olyan híreket nem vesszük figyelembe ami a másik oldal igazát erősíti.
Ha ingyen elengedné meg az lenne a bajod.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12978
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.08.28. 22:34:24

sansz írta:
2020.08.28. 22:30:45

Szerintem nincs olyan ebben a szituban,hogy egyik oldalnak igaza van.
Bartot hagyjuk is, de Messinek csak egy nagyon kicsit kellett volna megerőltetnie magát, hogy ne újságírók tényként kezelt fantáziáján vitatkozzunk és vonjunk le következtetéseket.
Általánosságban értettem, főleg a hírek igazságtartamára vonatkozóan.

Egyébkènt valószínű fog mondani valamit, az egyeztetések után, ha lesznek.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
sansz
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 256
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.08.28. 22:30:45

csababarca írta:
2020.08.28. 22:14:45

Egyébként amiben szinte 100%ig biztos vagyok, hogy az összes hírnek jó ha 10%a tartalmaz igazságot, és ez alapján ítélkezünk.
Szomorú. Persze az olyan híreket nem vesszük figyelembe ami a másik oldal igazát erősíti.
Szerintem nincs olyan ebben a szituban,hogy egyik oldalnak igaza van.
Bartot hagyjuk is, de Messinek csak egy nagyon kicsit kellett volna megerőltetnie magát, hogy ne újságírók tényként kezelt fantáziáján vitatkozzunk és vonjunk le következtetéseket.
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1024
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.08.28. 22:25:00

Sajnos Messi tintája vastagon fogott a szerzősése meghosszabbításakor (100 millás bónusz és bruttó 70 éves fizu), és emiatt Bartoé is (700 milliós RC). Ennek most issza meg a levét.

Bartonak abban igaza van, hogy ha én kiadok egy emberért 400 millió eurót, akkor utána nem fogok még jótékonyokodni is neki csak azért, mert felkapta a vizet. Abban viszont nincs igaza, hogy nem képes beismerni a vereségét, mert azt gondolja, így megőrizheti a még megmaradt hírnevének akár csak a töredékét is. Holott neki már teljesen mindegy.
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12978
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.08.28. 22:14:45

Barto a hős, egy hetet nem adom de már minden idők legjobb elnökeként fogják páran emlegetni :lol:

Elképesztő, de várható volt hogy mindenki elfelejt mindent, nem csak a játékosoknak de a vezetőségnek is, 1-2 Koeman kudarcnál meg még majd Setienről is lesz vélemény, hogy amúgy teljesen rendben volt a munkássága.

BM elleni meccs után utaltam erre, mondjuk arra nem gondoltam hogy még Bartot is rehabilitálják páran, és ő lesz a jó gyerek.

A nagy méltóságunkat már eljátszottuk, ezen ez az esemény ami megy nem változtat ma már, ha 700ért megy Messi, ha ingyen, ha valamiért a kettő között. Teljesen lényegtelen emberi szemszögből.

Egyébként amiben szinte 100%ig biztos vagyok, hogy az összes hírnek jó ha 10%a tartalmaz igazságot, és ez alapján ítélkezünk.
Szomorú. Persze az olyan híreket nem vesszük figyelembe ami a másik oldal igazát erősíti.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19583
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.08.28. 22:12:48

Barto ujfent bizonyitja h egy minden hajjal megkent "politikus". O ebbol a szitubol csak jol johet ki. Nyilvan 700 millat senki nem fog kifizetni, igy messi marad. Ez az o erdeme lesz. Az meg hogy jovo nyaron mi lesz mar nem erdekli, leven uj vezetoseg lesz, ha messi megy, akkor majd lehet az uj elnokot kopkodni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 620
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2020.08.28. 22:06:29

MessiNeymarSuarez írta:
2020.08.28. 21:10:57
A hírek szerint fordult a kocka, és Bartomeu tájékoztatta Messi ügyvédeit hogy a kivásárlási ára alatt nem fogja elengedni.(rac1)

Természetesen a Sport és a Mundo Bartomeut élteti, Messi kárára.(meglepő)
Kezdődik....
Mindig van lejjebb. Most már meg kell állapodniuk valami épelméjű konstrukcióban különben mind a klub, mind Messi sokkal többet veszíthet,mint eddig. Ha ez igaz és Barto köti az ebet a karóhoz, akkor végül Messi fog bepucsítani és a végén könyörögni fog, hogy mentse ki innen Pep, vagy valaki. Ami azt jelenti anyagilag jól járunk.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 18867
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.08.28. 21:59:38

Több mint egy klub. :lol: Ma már tényleg csak gúnyolni lehet ezzel a Barcát, morálisan sajnos a legmélyebben vagyunk immár a top klubok között.

Komoly pálfordulás van a közhangulatban is, ha így folytatódik, akkor még néhány nap, és Barto lesz az új közönség és fórum kedvenc. Messit pedig sokan azok közül köpködik, akik eddig leginkább ajnározták.

Én sosem tartoztam a legnagyobb Messi fanok közé, de most szurkolok neki, hogy összejöjjön a távozást, és a legjobbakat kívánom neki a leendő klubjában. Ez a klub nem érdemli meg őt.
sansz
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 256
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.08.28. 21:46:50

MessiNeymarSuarez írta:
2020.08.28. 21:10:57
A hírek szerint fordult a kocka, és Bartomeu tájékoztatta Messi ügyvédeit hogy a kivásárlási ára alatt nem fogja elengedni.(rac1)

Természetesen a Sport és a Mundo Bartomeut élteti, Messi kárára.(meglepő)
Ha ez igaz és ez is marad a vége (bár szerintem ez csak a tárgyalás kezdete. Egyik azt teszi az asztalra,hogy ingyen,másik,hogy 700 M) - akkor vicces helyzet alakulna ki. Nyilván per lenne, Messi sosem fogja tudni bebizonyítani,hogy még tudna hasznos lenni bármilyen csapatban,ha nyer, ha veszít.
A klub oldaláról, ha Messi nyer,akkor olyan bírság jön (Bartot már nem érintve),hogy a következő tíz elnök is azt fizetgeti majd be (és akkor nem lesznek olyan gondjaink,hogy százmilliókat dobunk ki igazolásra).
Ha Messi veszít, akkor csak simán tönkretette a klub a csapat legjobb ikonjának a karrierjének végét. Micsoda dics. Szégyellni fogja az egész futballvilág és kétszer is meggondolja magát minden edző és játékos, de még talán szponzor is,hogy a klub közelébe menjen.
De ez csak fantázia, nem ez lesz, csak mindenki bedobta az induló zsetonokat.
Válasz küldése