Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem jöjjön csak idén, így is 12-ről egy szezon alatt felértékelődött 90-re. Ha lehoz még egy ilyen évet, akkor jövőre 150 alatt nem jön el...palesz77 írta:Minden rosszindulat nélkül, de ez tipikus sablon a szurkolóknak. Elnézve a játékát mondjuk lehet tényleg jobban járna, ha csak jövőre jönne, tisztulnia kell még, de ez a nyilatkozat szerintem nem jelent semmit igazából. Ha tényleg megkeresné a vezetés, lehet nem így gondolná..
Barcaforever írta:
Forrásért imádkoztam....
visca el barca írta:dehogy volt, de ne rontsd már el a kedvünket, had fantáziáljunk róla egy kicsitBarcaforever írta:Mi úgy beszélünk Dembeléről, mintha kb naponta a vezetés Dortmundban sátorozna. Egyaltalán volt bármiféle jelzés vagy info erről, hogy le akarja igazolni a vezetés!? Azon kívűl, hogy Messi azt mondta, hogy...
Nyár elején nagyon népszerű volt az újságoknál, utóbbi hetekben lecsengett, pedig júniusban nagyon úgy tűnt, hogy elhozzuk.Barcaforever írta:Mi úgy beszélünk Dembeléről, mintha kb naponta a vezetés Dortmundban sátorozna. Egyaltalán volt bármiféle jelzés vagy info erről, hogy le akarja igazolni a vezetés!? Azon kívűl, hogy Messi azt mondta, hogy...
dehogy volt, de ne rontsd már el a kedvünket, had fantáziáljunk róla egy kicsitBarcaforever írta:Mi úgy beszélünk Dembeléről, mintha kb naponta a vezetés Dortmundban sátorozna. Egyaltalán volt bármiféle jelzés vagy info erről, hogy le akarja igazolni a vezetés!? Azon kívűl, hogy Messi azt mondta, hogy...
Hál'istennek, nem kell Paco 2 tízszer annyiért.Nervo írta:Hazardot állítólag nem engedi Conte, legalábbis a goal.com szerint.
Dembeléből hiányoznak Neymar sztárallűrjei, alázatos srácnak tűnik nekem. Azért ez sokat jelenthet a jövőben.LG írta:Szerintem Dembelé top1 is lehet, miután Messi kifut. Ő is megtudja bontani a védelmet, kulcspasszokban, gólpasszokban is erős, emellett jó befejező. Én hosszútávon többet látok benne, mint Neymarban, nyilván most még messze van tőle, de az az 5 év, mellyel fiatalabb, nem kevés idő. Ha töretlenül tud fejlődni, hatalmas játékos lehet. Bízom benne, hogy már idén csatlakozik hozzánk.Hazard-ot írtam már én is, szerintem is ő tudná csak pótolni jelenleg, de, őt nagyon nehéz lenne elhozni London-ból, bár 120-130 körül lehet elengednék. Dembelé viszont, ha egyből nem is, idővel azért top4-5 játékos lehet simán.
Szerintem Dembelé top1 is lehet, miután Messi kifut. Ő is megtudja bontani a védelmet, kulcspasszokban, gólpasszokban is erős, emellett jó befejező. Én hosszútávon többet látok benne, mint Neymarban, nyilván most még messze van tőle, de az az 5 év, mellyel fiatalabb, nem kevés idő. Ha töretlenül tud fejlődni, hatalmas játékos lehet. Bízom benne, hogy már idén csatlakozik hozzánk.Hazard-ot írtam már én is, szerintem is ő tudná csak pótolni jelenleg, de, őt nagyon nehéz lenne elhozni London-ból, bár 120-130 körül lehet elengednék. Dembelé viszont, ha egyből nem is, idővel azért top4-5 játékos lehet simán.
Hol kell aláírni?S.Agüero írta:A PSG nem szeretné kifizetni Neymar 222 millió eurós kivásárlási árát és ezért hajlandóak lennének bevonni a transzferbe Marco Verrattit. [L'EQUIPE]
130+Verratti, maradékból meg még elhozzuk Dembélét vagy Coutinhot.
most ők nem a jövő nagy csapatát építik? amugy simán benne lennék, ha ő jön, akkor coutinho nem kell, dembelét meg 80-ért el lehet hozni. és akkor még paulinhora is marad péz'S.Agüero írta:A PSG nem szeretné kifizetni Neymar 222 millió eurós kivásárlási árát és ezért hajlandóak lennének bevonni a transzferbe Marco Verrattit. [L'EQUIPE]
130+Verratti, maradékból meg még elhozzuk Dembélét vagy Coutinhot.