Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
azért remélem 160 milliót nem fizetünk érte...
Gondolom Gomessel és Pacoval is fiatalítani akartunk, csak nagyon mellényúltunk velük, bár a többség itt a fórrumon ezt látta is előre, sajnos a klubnál nem. Ott van még Duli, Denis, Marlon és Digne, igaz, ők inkább kiegészítő játékosok.Léfe írta:Öreg csapatunk van kialakulóban, 30 felett: Mascheranó, Iniesta, Messi, Suarez,
28-29 : Paulinhó, Busi,Rakitics,Pique, DiMaria?,Alba,A.Vidál
Fiatal csak Semedó,Coutinhó? és Dembele. és Umtiti,S.Robertó
-Elöre nézve-utólag-Mariska -még nincs itt, Paulinhó, de még A.Vidal helyett is fitalat kellett volna nézni. Mi lesz itt csak 2 év mulva?
Azért hajrá!!
Szerintem sajnos pont ez a hozzáállás vezetett a csapat visszaeséséhez, hogy a jövőre egyáltalán nem gondoltunk, és csak arra koncentráltunk, hogy rövid távon megoldjuk vhogy a problémákat. A Real ezt is okosabban csinálja, a csúcson vannak jelenleg, de már most behúztak néhány olyan fiatalt, aki néhány év múlva meghatározó játékosok lehetnek.kit érdekel? majd 2 év múlva kiderül
Messit lehetetlen pótolni, Suáreznek lassan kell keresni egy jó alternatívát, hogy mire odaérünk legyen róla elképzelés, kivel és hogyan pótoljuk, mert középcsatár nem hiszem hogy van a B-ben, olyan szintű.Léfe írta:Öreg csapatunk van kialakulóban, 30 felett: Mascheranó, Iniesta, Messi, Suarez,
28-29 : Paulinhó, Busi,Rakitics,Pique, DiMaria?,Alba,A.Vidál
Fiatal csak Semedó,Coutinhó? és Dembele. és Umtiti,S.Robertó
-Elöre nézve-utólag-Mariska -még nincs itt, Paulinhó, de még A.Vidal helyett is fitalat kellett volna nézni. Mi lesz itt csak 2 év mulva?
Azért hajrá!!
kit érdekel? majd 2 év múlva kiderülLéfe írta:Mi lesz itt csak 2 év mulva?
Valamiért olyan deja vu-m van. Ha jól emlékszem pár hete ugyanígy hétvégén kezdték el a pár órát nyomatni. Ráadásul szerintem pont a bein..MessiNeymarSuarez írta:Coutinho to deal is done and under final processing and would be announced in a few hours. Likely around 5:00 p.m. BCN time (in 4 hours 15 mind approx). [Bein Sports]
Hát ez beütne ha Coutinho is jönne... Bár én elég erősen kételkedek benne hogy a Liverpool enyhült.
Kár, hogy nem percre pontosan mondták meg... kicsit kacsareptetőnek érzemMessiNeymarSuarez írta:Coutinho to deal is done and under final processing and would be announced in a few hours. Likely around 5:00 p.m. BCN time (in 4 hours 15 mind approx). [Bein Sports]
Hát ez beütne ha Coutinho is jönne... Bár én elég erősen kételkedek benne hogy a Liverpool enyhült.
Paco helyett Munir, amúgy nem rossz.Messithebest írta:én is inkább a 4-2-3-1et preferálnám, mivel Dembelé alapvetően jobb oldalon játszott többet tavaly, Messi meg tudna középen is játszani Suarez mögött. Alapvetően így képzelném el a csapatot, Coutinho/Di Maria érkezésével:Barca420 írta: Én is Di Mariát hoznám inkább, de csak akkor ha marad a 4-2-3-1!Egyébként Coutinho is tud kp játszani, sőt még jobb is mit Mariska, szóval ha visszaállunk 4-3-3-ra akkor lehet hogy inkább Cou kéne csak nem ennyiért, főleg úgy hogy ő eléggé sérülékeny is!
De szerintem Coutinho fog jönni, már csak azért is hogy a vezetőség tudja verni a mellét, hogy ők is bárkit le tudnak igazolni, nem csak a psg !
Stegen/Cillessen
Semedo/Vidal - Piq/Masch - Samu/Marlon - Alba/Digne
Busi/Paulinho - Rakitic/SR
Dembele/Vidal - Messi/Iniesta - (Coutinho/Di Maria)/Deulofeu
Suarez/Paco
a többieket akiket nem vettem ide azokat kiszórnám majdnem egytől egyig.
én is inkább a 4-2-3-1et preferálnám, mivel Dembelé alapvetően jobb oldalon játszott többet tavaly, Messi meg tudna középen is játszani Suarez mögött. Alapvetően így képzelném el a csapatot, Coutinho/Di Maria érkezésével:Barca420 írta:Én is Di Mariát hoznám inkább, de csak akkor ha marad a 4-2-3-1!Egyébként Coutinho is tud kp játszani, sőt még jobb is mit Mariska, szóval ha visszaállunk 4-3-3-ra akkor lehet hogy inkább Cou kéne csak nem ennyiért, főleg úgy hogy ő eléggé sérülékeny is!Messithebest írta:hát nem tudom ki hogy van vele, de én inkább Mariskát hoznám 45ért mint Coutinhot 130ért, Mariska tud kp-n is játszani, szerintem ő is bőven megoldás lenne. de nyilván nem fogok a kardomba dőlni ha Coutinho jön, csak valami legyen már..
De szerintem Coutinho fog jönni, már csak azért is hogy a vezetőség tudja verni a mellét, hogy ők is bárkit le tudnak igazolni, nem csak a psg !
Én is Di Mariát hoznám inkább, de csak akkor ha marad a 4-2-3-1!Egyébként Coutinho is tud kp játszani, sőt még jobb is mit Mariska, szóval ha visszaállunk 4-3-3-ra akkor lehet hogy inkább Cou kéne csak nem ennyiért, főleg úgy hogy ő eléggé sérülékeny is!Messithebest írta:hát nem tudom ki hogy van vele, de én inkább Mariskát hoznám 45ért mint Coutinhot 130ért, Mariska tud kp-n is játszani, szerintem ő is bőven megoldás lenne. de nyilván nem fogok a kardomba dőlni ha Coutinho jön, csak valami legyen már..
davi10 írta:Hát szerintem ezek után, hogy a Pool is így megenyhült, Coutinho csak akkor nem jön, ha tényleg valami nagyon pofátlan ajánlatot teszünk az orruk alá.LG írta:Egyébként szerintetek van esélye, hogy Coutinho és Di Maria is érkezzen? Azért az úgy már kicsit sok lenne, nem? Az argentin leigazolására semmi szükség.
Di María-ra meg tényleg semmi szükség, nagyon remélem, hogy nem jön (soha ). Nem csak a Realos múltja miatt, de én soha nem bírtam a palit, emellett, hogy játékosként se tartom egy nagy durranásnak.
Di Mariat max. 4231-es hadrendbe tudnám elképzelni.LG írta:Egyébként szerintetek van esélye, hogy Coutinho és Di Maria is érkezzen? Azért az úgy már kicsit sok lenne, nem? Az argentin leigazolására semmi szükség.
Hát szerintem ezek után, hogy a Pool is így megenyhült, Coutinho csak akkor nem jön, ha tényleg valami nagyon pofátlan ajánlatot teszünk az orruk alá.LG írta:Egyébként szerintetek van esélye, hogy Coutinho és Di Maria is érkezzen? Azért az úgy már kicsit sok lenne, nem? Az argentin leigazolására semmi szükség.
nincs. szerintem pénz se lesz már rá, főleg ha coutinho tényleg kerül majd 130+sokba...LG írta:Egyébként szerintetek van esélye, hogy Coutinho és Di Maria is érkezzen? Azért az úgy már kicsit sok lenne, nem? Az argentin leigazolására semmi szükség.