Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
visca el barca írta:azt mondjuk továbbra se értem, ha coutinho ennyire menni akar (ez azért csak igaz, annyi hír volt már róla) mi a francnak marasztalják. 2x áron eladhatnának egy játékost, aki bár ott marad, cserébe totál motiválatlan lesz, jövőre meg lehet fele ennyit se kapnak érte. mert ha még 50-60 milliós ajánlatokat dobálnának vissza vhol megérteném, de hogy 160 milliót nem képesek elfogadni egy olyan játékosért, aki a felét se éri érthetetlen...
A Coutinho ügyben ezt így már nem lehet ráhúzni a vezetőségre, ha elmennének akár 160M €-ig is akkor ez az üzlet már nem a mi vezetőségünkön múlik.Mental_Theo írta:...
vagy mert annyira birkák mint a Barca vezetése, hogy még ekkor sem tudnak megállapodni ?
Nekem szimpatikus csapat volt eddig a Liverpool és Klopp is, de ha tényleg így viselkednek és nem akarják elengedni, akkor az nem nagy csapatra vall, és nagyot csalódtam bennük..visca el barca írta:azt mondjuk továbbra se értem, ha coutinho ennyire menni akar (ez azért csak igaz, annyi hír volt már róla) mi a francnak marasztalják. 2x áron eladhatnának egy játékost, aki bár ott marad, cserébe totál motiválatlan lesz, jövőre meg lehet fele ennyit se kapnak érte. mert ha még 50-60 milliós ajánlatokat dobálnának vissza vhol megérteném, de hogy 160 milliót nem képesek elfogadni egy olyan játékosért, aki a felét se éri érthetetlen...
Az utolsóra tippelnék. A mi esetünkben ugye volt már több hivatalos ajánlat is amit visszadobtak,más pedig tudtommal nem is jelentkezett be Coutinhoért.Mental_Theo írta:Véleményetek szerint mi az oka annak, hogy az átigazolási határidő utolsó pillanatában vált klubbot valaki?
-Miért időzítik az ajánlattételt és a hivatalos megkeresést az utolsó percre? Nagyon nagy a rizikója.
Esetleg azért, mert így más nem tud rálicitálni?
Esetleg a klubbok várnak, hátha valaki ad többet 1-1 játékosért? Erre látok a legnagyobb esélyt)
vagy mert annyira birkák mint a Barca vezetése, hogy még ekkor sem tudnak megállapodni ?
Vagy azért, mert látják hogy mennyire megvezethetőek Bartoék, és így akarják megtartani Coutinhot..Mental_Theo írta:Véleményetek szerint mi az oka annak, hogy az átigazolási határidő utolsó pillanatában vált klubbot valaki?
-Miért időzítik az ajánlattételt és a hivatalos megkeresést az utolsó percre? Nagyon nagy a rizikója.
Esetleg azért, mert így más nem tud rálicitálni?
Esetleg a klubbok várnak, hátha valaki ad többet 1-1 játékosért? Erre látok a legnagyobb esélyt)
ezt én sem nagyon értem. más sportra is jellemző, baseball draftnál pl állítom az a szerződések 90%-a(!) a határidő előtt 5-10 mp-cel van aláírva.. biztos a show része gondolj bele, most milyen unalmas lenne a nyár, ha júl. 1-jén bejelentenék hogy mindenkit eladtunk és mindenkit megvettünk akit akartunk, kész a keretMental_Theo írta:Véleményetek szerint mi az oka annak, hogy az átigazolási határidő utolsó pillanatában vált klubbot valaki?
Nem a legbiztosabb forrás, maradjunk annyiban. Amúgy ha épp tárgyalunk velük - ahogy mondták többen is -, akkor még nyilván nem küldtünk ajánlatot, mert az van épp tárgyalás alatt.baas11 írta:De hivatalosan még meg sem tettük a 4. megagiga ajánlatunkat ?! ( ezért nem tudták még rejectálni )
https://twitter.com/GuillemBalague" target="_blank
Szerintem is..visca el barca írta:ezek a B opciók ilyenkor szerintem már csak újságírói kitalációk. vagy coutinho jön vagy senki. a töltelék meg nagyon nem izgat h megy vagy marad, ha valverdének nem kellenek, nem fogja őket játszatni és kész
még most is jó ötlet lehet a többek által vízionált 4231-ben.Nervo írta:Dybala jó lehetet volna, de mostmár feleslegesnek tartom.Lemart meg kitudja hogy engedik vagy nem.
Csattanó maszlaggal elvileg 1 napra ki tudod ütni magadvisca el barca írta:komolyan mondom beveszek egy marék altatót és péntek délig kiütöm magam
Miután elsődlegesen most a KP-ra kéne egy értelmes játékos, nem értem miért lenne jobb Lemar vagy Maria, amúgy meg neked aztán nem rohadt mind1, hogy bevallják, hogy mennyibe került, vagy megint jön a duma, hogy 18m volt, aztán megint járhatunk a bíróságra vele? Nem is értem, hogy tudsz ezen ennyire kattogni, mintha a te zsebedből vennék ki rá a pénzt.Bob_Marley írta:Én viszont nagyon bízok a faxokban, ha Dembele nevetséges volt, erre szavak sincsenek. Ahelyett hogy akkor mi vennénk meg Lemart, neeeeem .
De még Di Maria is jobb opció lehetne, 160 millió......
igen, ide abszolút nem szint. néha oda sem, képes egész meccsekre eltűnni ha úgy tartja a kedve. amugy kb annyi előnye van az egész gyereknek, hogy testfelépítésre totál messi, marha alacsony, alacsony súlyponttal és nagyon jól tudja tenni venni a labdát.palesz77 írta:RAC1 szerint opciós jogot akarunk szerezni Maxime Lopezre, akit majd a jövőben hoznánk a klubhoz. VEB, jól rémlik, hogy te mondtad, hogy nem örülnél neki annyira, mert még a Marseillesben sem kiemelkedő ugye?
Azért nagyon sokan hajlamosak elfelejtkezni, hogy például Falcao inkább, legalábbis valamennyivel nagyobb húzóember volt, mint mondjuk Mbappé vagy Lemar. Csak utóbbi kettő nagyon fiatal és megy a hype, pedig nem(csak) rajtuk múlott a Monaco szezonja. De erről például senki nem beszél csak Mabappé, Mbappé, Lemar, Lemar. Értem én, hogy fiatalok és nagy a potenciál, de kicsit túlhúzzák a párhuzamot a Monaco szezonjával.Barca420 írta:Azért a Monaco a bl-ben is jó volt!Hamár használható kezdő 11-ről beszélünk,akkor Mbappe meg Lemar, semmivel se rosszabb mint Dembélé...davi10 írta:
Elég veszélyes így szétkapni a Monacot, volt egy jó szezonjuk egy francia bajnokságban, amit mind ismerünk, hogy milyen. A kezdőcsapatba semmiképp sem igazolnék onnan. Ezért nem kell erőltetni se Mbappe se Lamar leigazolását. Biztos tehetséges játékosok, de egyelőre legyen egy használható kezdő 11-ünk...
Mondjuk Vermaelent így nem fogjuk sem eladni,sem kölcsönbe küldeni,Marlon távozásával ő a 4. védő(amit nem értek,de mindegy). Én is bízok benne,hogy Samper idővel legalább fix csereember lesz,de ez már a 3.(?) kölcsönadás. Ami persze jobb,mintha a lelátón ülne,csak nem szoktunk jól kijönni a kölcsönökkel.Cestus írta:Kölcsönök lesznek ebből, sok lepasszolásra váró játékosunknak nem igazán van piaci értéke. Van köztük sérülékeny (Rafinha), öreg is (Arda), meg a kettő metszete is (Vermaelen). Munir, Douglas, Gomes sem bizonyított igazán sehol.Sinya22 írta:Azt kétlem hogy sikerül azt a 4-5 embert elpasszolni még,de lehet a háttérben már le van zsírozva minden
De amúgy az eddigi kölcsönökkel meg vagyok elégedve, ami Sampert és Marlont illeti, jó csapatokba sikerült berakni őket. Látszik, hogy rájuk még számítunk a jövőben.
Coutinhoval jobban is járnánk valószínűleg (ha eltekintünk az ártól), mert kész játékos és mindkét felállásban lenne helye. Az is lehet, hogy 4-3-3 marad fixen, de inkább azt nézem ki Valverdéből, hogy variálni fogja a szezon során a felállásokat. Csak Coutinhora várni kicsit meredek úgy, hogy a Liverpoolnak nem biztos, hogy meg lesz Lemar.palesz77 írta:...
Kölcsönök lesznek ebből, sok lepasszolásra váró játékosunknak nem igazán van piaci értéke. Van köztük sérülékeny (Rafinha), öreg is (Arda), meg a kettő metszete is (Vermaelen). Munir, Douglas, Gomes sem bizonyított igazán sehol.Sinya22 írta:Azt kétlem hogy sikerül azt a 4-5 embert elpasszolni még,de lehet a háttérben már le van zsírozva minden