Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem ha oda adnánk a totálisan leépített Coutinhot, és azt a Rakiticet, aki bár jó teljesítményre képes, már ő neki is lett pár fiatalabb konkurencia, szerintem jó üzlet lenne, fizetésről nem is beszélve.drobika írta:Hát, amennyiben igaz, hogy Cou+Rakitic+Pénz mellett Ney visszatér, akkor azt hiszem, hogy igazán sötét és gyalázatos szó szerinti üzletet kötnek.
Ennek nincs köze már a Barca hagyományaihoz, értékeihez.
A csapatnak is rettentő káros lesz.
Olyan ember,emberek kerülnek perifériára, akik sokkal különbek ennél a celeb bajkeverőnél.
Sehová, de legalább jó mélyre fog ez majd vezetni, bár nehéz volt ezt is elhinni hogy idáig süllyednek.
Remélem, hogy 50 milliónál többet nem akarunk adni még pluszba.mess2009 írta:a Sport (gépi fordítása) szerint megállapodtak a két csere személyről: Cou és Rakitic, Leonardo vállalta hogy a játékosokat meggyőzi. most már csak a pénzen megy az alku.
Barto egyébként nem megy Liverpoolba pénteken, igy nem lesz találkozó az arabbal.
Persze, hogy fenntartással kell!Grimaldo írta:Egyébként érdekelne,hogy az újságok a tárgyalások kapcsán milyen alapon hozzák le egyből a híreket,hogy most pl éppen miről tárgyalnak a felek,mert kötve hiszem ,hogy bárki helyben tájékoztatja őket.
Tehát szeeintem minden ilyen hírt fenntartással kell kezelni.
A különbség az, hogy Neymar-ra egyáltalán nincs égető szükségünk, ilyen szituban én le sem ültem volna a PSG-vel tárgyalni.Samper írta:Bartoék belekormányozták magukat Nrymarért ugyanabba a helyzetbe, mint a Verratti, Dembelé, Coutinho ügyben: annyira eszi a fene az átigazolásért, hogy vagy meghiusul az akció, vagy irtózatos túlfizetéssel lesz sikeres.
Ezt én sem értettem, hogy gondolják, hogy Rakitic, aki 100-szor elmondta, hogy maradni akar, majd önként és dalolva továbbáll, pont egy PSG-be.Grimaldo írta: ami még fontos lehet,hogy Rakitic nem akar semmiképpen a PSG-be alairni szerintük.
Nem látom mennyivel lenne több helye nálunk. Sőt! Ott ahogy mondod, Hazard az egyetlen konkurencia neki, azért nem egy hálátlan probléma, ha választanod kell, hogy Hazard, vagy Ney játsszon inkább jobbon, vagy középen.MatyiG írta:Attól függ mi az ára. Ha 100+Coutinho+Rakitic, akkor nem fogok sírni, ha megy Madridba. Másrészt nem látom a helyét ott Hazard után.
Nero. írta:Nem hiszem hogy el merne menni Madridba. Legalábbis nyár kezdete óta a “régi otthona” és a barátai után sír, ha ezek után a Realba megy akkor emberileg egy nulla marad mindörökké.
100+Coutinho+Rakitic/Semedoért én se akarom hogy jöjjön, a világ legnevetségesebb üzlete lenne. Még a 100 + Coutinho is meleg.
Attól függ mi az ára. Ha 100+Coutinho+Rakitic, akkor nem fogok sírni, ha megy Madridba. Másrészt nem látom a helyét ott Hazard után.csabimo írta:Pörgetitek itt ezt a Neymaros sztorit hogy minek meg mennyi stb.. 2 verzió maradt: vagy mi veszük meg vagy a Real. Döntse el mindenki hogy neki melyik a szimpi. Nekem az első. Pláne igy hogy Cou ugymond besült nálunk. Az okaiba most nem mennék bele.
Ha így lenne az nem egy kis szelet lenne. Gyakorlatilag a karrierjét 27 évesen kidobhatná a kukába. A PSG-ben befőtt neki, ha marad könnyen elképzelhető, hogy végiglelátózza a szezont, utána pedig a kutyának sem kell. Ha marad is nem sok sót fog megenni, arról nem is beszélve, hogy elég rémálom lenne a következő szezonja. Az angol piac lezárult, a két spanyol csapaton kívül talán csak a Bayern és a Juve, aki megszerezhetné, de egyik sem érdeklődik, ennyi pénzt pláne nem fognak kiadni érte. Ráadásul nem egy saját nevelés, akinek a Barca volt az otthona.MessiNeymarSuarez írta: Ha a Real tényleg hívja, és annak ellenére is nemet mond, úgy hogy a PSG állása miatt sokkal nehezebb a Barcát elintézni, én azt mondom hogy egy szeletet már szakított a jóvátevésből.
Persze ennél sokkal többre lenne szükség tőle, többek között profi mentalitásra, és arra hogy képes legyen beállni a sorba, ne a bulizás legyen a fő cél.
Bár én még mindig úgy érzem hogy nem fog jönni.
Ha a Real tényleg hívja, és annak ellenére is nemet mond, úgy hogy a PSG állása miatt sokkal nehezebb a Barcát elintézni, én azt mondom hogy egy szeletet már szakított a jóvátevésből.Varatrix írta:Kezdek barátkozni a gondolattal, hogy itt kezdi meg az idényt...
Nem sok esélyt látok rá, de azért bízok benne, hogy bocsánatkéréssel kezdi az első sajtótájékoztatóján. Hat tényleg azt látnám, hogy megbánta, és nem jön a mellébeszélés, hogy "kaland" "kihívások" "időre volt szükség", akkor talán megbocsájtható lenne,e z a kálvária.
De nem ilyen személyiségnek látom.
Lehet végre le akarja zárni ezt a hűség pénz hisztitVaratrix írta:A SPORT nyilvánosságra hozott egy képet, amin Neymar ügyvédje besétál a Barca egyik irodájába. Ugyanaz, aki két éve a kivásárlását intézte. A "bomba hírt" árnyalja, hogy az ügyvéd alapvetően valenciában él. Természetesen az Úr nem volt hajlandó nyilatkozni, hogy mivel kapcsolatban volt dolga a klubnál.