Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
RA7 írta: ↑2020.08.18. 22:29:15Ilyenek a magyar szurkolókMatyiG írta: ↑2020.08.18. 21:11:41Akkor tegyék le őket a padra/adják el, de nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy a kezdőben játszanak 10-12 éve.
A nagy többség meg vasvillával kergetné el őket a klubtól, mintha kutyaütők lennének. Na mindegy, szerintem inkább kicsit több tisztelettel kellene írni, nem kétéves nyeretlenekről beszélünk.
Barcelona hope to advance the signing of Eric García this week. Conversations are planned between Barça and Manchester City, there is optimism. [@tjuanmarti]
Nem lesz addig átigazolási hír, amíg Koeman alá nem ír. Utána mindenképpen visszatérnek a témára szerintem. Bár nagyon szeretném, hogy Upamecano érkezzen, úgy gondolom, ha Garcia jön, ő nem fog, pedig nagyon jó lenne a következő védősorral nekivágni jövőre: Upamecano, Garcia, Lenglet, Araujo, Piqué. Viszont az a gyanúm, hogy inkább a következő lesz: Garcia, Lenglet, Piqué, Araujo és még egy fiatal.
Lajos szerintem elmenne, ha arról lenne szó, Piquéből is kinézem, hogy érdekli a csapatérdek.Barca_10 írta: ↑2020.08.19. 08:51:35
érthető a döntésük. Felelősségre vonva nincsenek, hazavisznek két zsák lóvét hetente, megerőltetni nem kell magukat.. ha keresnél 5000 fontot egy hónapban a minimum alatti szintért te sem akarnál máshova menni többet dolgozni kevesebb pénzért.
Szánalmasnak érzem viszont hogy ennyire nincs önkritikájuk.
érthető a döntésük. Felelősségre vonva nincsenek, hazavisznek két zsák lóvét hetente, megerőltetni nem kell magukat.. ha keresnél 5000 fontot egy hónapban a minimum alatti szintért te sem akarnál máshova menni többet dolgozni kevesebb pénzért.
Valóban olyan játékosokról beszélünk, aki tiszteletet érdemelnek, sokat tettek a klubért, nagyszerű játékosok voltak, klasszisok. Viszont eljött az ideje, napnál világosabb, hogy most már tisztelettudóan, de el kell köszönni tőlük, vagy kevesebbet játszatni őket kivenni a fix.kezdő 11-ből. Ez az ő javukat is szolgálja,mert így teljesen le fogjá rombolni azt ,amit felépítettek. Xavi, Iniesta miért tudta, hogy mikor kell átadni a helyet? Olyan bonyolult ez? Nem, csak tisztesség és mentalitás is kell hozzá! Nem lehet azt mondani, hogy csak így tovább fiúk! Fel kell hozni a fiatalokat melléjük, és az ésszerű csapatápítést meg kell kezdeni. Pénz nincs igazolásra, de legalább így magunkra vagyunk utalva. Vannak itt emberek, akiknek lehetőséget kell adni és engedni, hogy fejlődjenek. Nincs más út.RA7 írta: ↑2020.08.18. 22:32:25Konkrétan maradna 3 játékos a keretbenStalkyard írta: ↑2020.08.18. 21:38:19Szerintem akinek vezéreként és kulcsjátékosként része volt az elmúlt 3 év BL szégyeneiben, az nem érdemli meg hogy a Barca mezt viselje többé. Ezek közül szerintem egyedül Messi kivétel. Nekem faj a legjobban, hogy ide jutottunk 2020-ra, és ezt kell írnom a Guardiola korszakot is átélve.MatyiG írta: ↑2020.08.18. 21:11:41Akkor tegyék le őket a padra/adják el, de nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy a kezdőben játszanak 10-12 éve.
A nagy többség meg vasvillával kergetné el őket a klubtól, mintha kutyaütők lennének. Na mindegy, szerintem inkább kicsit több tisztelettel kellene írni, nem kétéves nyeretlenekről beszélünk.
Ez viccnek hangzik, de a Roma elleni 3-0 után mindenki azt mondta hogy ilyen nincs. Aztán jött a Liverpool elleni fiaskó és mindenki egyetértett abban hogy ez a végső mélypont. De jött a Bayern és meg mutatta hogy még ennél lejjebb is van.
Ugy hivjak Kevin De Bruyne!bence0330 írta: ↑2020.08.18. 21:45:07Szerintem Busquets csak a régi önmagához képest gyengült, még mindig egy remek ...A legnagyobb tisztogatás kp-n kell szerintem, de Busquets De Jongot kivéve szerintem az utolsó, akit le kell váltani. Szerintem konkrétan de Jongnál is jobb még, de ez csak az én véleményem, őt még elfogadom, hogy Busquets elé helyezik többen. Bár szerintem ez a 90+ %-os 20 centis oldal és hátrapassz, amit De Jong csinál, egyelőre nagyjából 0 plusz hozzájárulás...
Feltűnt amúgy egyébként nektek, hogy az egész középpályáról senki nem tud lőni? Nem sok ilyen csapatot lehet találni a relatív élmezőnyben. Elöl Messi nyilván más tészta, Suárez még olyan 17-8 méterig egész korrekt, de mögülük második hullámban soha senki nem tud bemutatni egy átlövést, ami néha jó fegyver lenne egy betömörült védelem ellen, meglepetésszerűen. Rakitic, Vidal, De Jong, Busquets - oké, nála nem gáz, mert sok más előnye van, és más feladatai - senkinek nincs még csak közepes rúgótechnikája sem. Ez íveléseknél is problémás, de lövéseknél még szembeötlőbb. Ez szerintem iszonyat nagy luxus. Pjanic itt legalább előrelépés, de én mindenképp szívesen látnék egy olyan kreatív középpályást, aki mer előre gondolkodni, és kiváló rúgótechnikával is rendelkezik, akár 20-22 méterekről is. Puig ilyesmi tán, legalábbis az utolsó La Liga meccsen mutatott gólpasszai és távoli életerős kapufája ezt mutatta. Én valami kicsit erőteljesebb Puigverziót képzelnék el igazolni, csak készen, mondjuk 23-28 év között.
Konkrétan maradna 3 játékos a keretbenStalkyard írta: ↑2020.08.18. 21:38:19Szerintem akinek vezéreként és kulcsjátékosként része volt az elmúlt 3 év BL szégyeneiben, az nem érdemli meg hogy a Barca mezt viselje többé. Ezek közül szerintem egyedül Messi kivétel. Nekem faj a legjobban, hogy ide jutottunk 2020-ra, és ezt kell írnom a Guardiola korszakot is átélve.MatyiG írta: ↑2020.08.18. 21:11:41Akkor tegyék le őket a padra/adják el, de nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy a kezdőben játszanak 10-12 éve.
Ki ültette le ezeket a babokat? A játékosok?csababarca írta: ↑2020.08.18. 21:16:53Írtam két példát de lehetne még többet amikor a játékosok tudták azt mondani hogy ennyi.MatyiG írta: ↑2020.08.18. 21:11:41Akkor tegyék le őket a padra/adják el, de nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy a kezdőben játszanak 10-12 éve.
Ha nem bábokat ültettek volna oda akkor lehet már kivágták volna őket.
Ilyenek a magyar szurkolókMatyiG írta: ↑2020.08.18. 21:11:41Akkor tegyék le őket a padra/adják el, de nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy a kezdőben játszanak 10-12 éve.
Szerintem akinek vezéreként és kulcsjátékosként része volt az elmúlt 3 év BL szégyeneiben, az nem érdemli meg hogy a Barca mezt viselje többé. Ezek közül szerintem egyedül Messi kivétel. Nekem faj a legjobban, hogy ide jutottunk 2020-ra, és ezt kell írnom a Guardiola korszakot is átélve.MatyiG írta: ↑2020.08.18. 21:11:41Akkor tegyék le őket a padra/adják el, de nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy a kezdőben játszanak 10-12 éve.