Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ezen még mindig röhögök hogy olyan gyengék a védőink hogy nem tudunk 2 megbízhatót feltenni, ezért legyenek inkább 3an gyengék és toljuk fel a csapatot olyan magasra hogy még több hiba lehetőségük legyen de cserébe a támadóinknak se legyen területe
Ez az egész középpálya szerintem nagyon érdekes kérdés lesz. Szerintem mindenképp 3 védővel akar majd játszani RK, és ez esetben dönteni kell majd, hogy a sok támadó közül nem játszatunk egyet, és 3-5-2 lesz, vagy a középpályán szerepelhetnek majd csak ketten, azaz 3-4-3. Ha két középpályás lesz, akkor a játékosok fele csak 5 perceket fog alighanem kapni (Puig, Moriba, sőt, ha jönne valaki, talán még Pedri is), és ez a fiataloknak sem jó, mert fejlődniük kéne. Érdekes lesz majd megoldani, mert Koeman nem rotál(t eddig).Guille írta: ↑2021.06.17. 10:50:23...Ha mégis jönne egy VDB, akkor meg az lesz a gond, hogy Moriba végleg padozni fog (Pedri, Puig?), persze, ha Koemann megtanulna rotálni, talán nem lenne lehetetlen küldetés. Viszont akkor De Jong-nak nem kéne ennyit részt vennie a támadásban, stabilabbak lehetnénk a KP-n védekezésben. Na befejeztem...
Tudnak, de nem eléggé kemény egyik sem Tehát szűrőre, vkp-ra gondolok, igen.De Jong, Pedri, Moriba mind tud védekezni, de értem mit mondasz. Talán ez a Nico srác lesz az, aki kifejezetten vkp lesz majd.
Coutinho-val nem tudom mi a terv, ha lenne egy "dedikált" vkp-nk, aki versenyképes (tehát nem Busi), akkor szerintem elbírná a csapat. Nekem rohadtul tetszett amit szezon elején hozott.
De Jong meg mindenhol jó, de ahhoz, hogy igazi box-to-box legyen nekem nem elég állat.
Én megfordítom, egyelőre kezdőnek, majd a jövőben 4.-5. számú védőként tudom elképzelni. Azért a mostani garnitúrából csak Araujo-t tenném elé, Pique, Lenglet, Umtiti nem szorul magyarázatra, Garcia-t meg még nem láttam annyit.visca el barca írta: ↑2021.06.17. 10:13:51Ja tenyleg. Hát nekem egy nagy talany a srac, voltak jobb meccsei, de max egy 4-5. szamu vedonek tudom egyelore elkepzelni.
De Jong, Pedri, Moriba mind tud védekezni, de értem mit mondasz. Talán ez a Nico srác lesz az, aki kifejezetten vkp lesz majd.
Ő pont box-to-box.Nekünk nem box-to-box játékos kéne inkább?
Igen, ott ugye két probléma volt. Nem Ole kérte! Továbbá kb egy poszt Brunoval, de legalábbis nem nagyon férnek meg egymás melett.
Amúgy az a durva, hogy ilyeneket még nem csináltam, vagyis hogy jövő évi kereteket nem nagyon nézegettem.visca el barca írta: ↑2021.06.16. 17:42:29Dembelet el kell a cityvel cserelni laportera, sr- t rajuk sozni ha mar pep annyira akarja es az arabol venni egy kpst es kesz is a keret. umtiti, sr, firpo, pjanic, lenglet, dembele mehet. Ezzel elegedett lennek.
Ts neto
Alba, valami b-s arc, sokat ugyse fog jatszani
Laporte, garcia
Pique, araujo
Dest emerson
Busi, de jong, pedri, moriba, puig + vmi klasszis
Messi, griez, depay, trincao, aguero, fati.
Elvileg Romano írt arról, hogy megróbálták nagyobb fizuval elcsábítani, de mondta, hogy Komennal akar dolgozni!
Tudtommal a Juve lett volna a kérője, de ennyire talán nem kell PSG fóbiásnak lenni.
Én eladnám ha el lehet, és Isakot hoznám helyette, egyszerűen Griezmannak nincsen posztja nálunk. De a svédet is akkor ha mellette Braithwaite is távozik, meg Dembi, vagy Trincao kölcsönben.
Dembélé szerintem menni fog, jelenleg a legpiacképesebb játékosunk a nem "érinthetetlenek" közül. Nem hiszem, hogy maradna, viszont a lejáró szerződése miatt kicsit lent van az ára. A Sport azt írta, hogy telefonon már elkezdődtek az egyeztetések, hogy az EB végére már közel legyenek az álláspontok. Egy Dembélé+Sr pakkal Laporte-ért én már elégedett lennék. Coutinhoval is lesz szerintem egy szappanopera. Megtartani nem hiszem, hogy szeretnék Laportáék. Magas fizu+bónusz nem kedvezne a gazdasági helyzetnek az Everton és az Arsenal érdeklődéséről pedig már többször írtak. Ha elmennek Dembouzzal már felszabadul egy komolyabb bértömeg.visca el barca írta: ↑2021.06.16. 17:42:29Dembelet el kell a cityvel cserelni laportera, sr- t rajuk sozni ha mar pep annyira akarja es az arabol venni egy kpst es kesz is a keret. umtiti, sr, firpo, pjanic, lenglet, dembele mehet. Ezzel elegedett lennek.
Ts neto
Alba, valami b-s arc, sokat ugyse fog jatszani
Laporte, garcia
Pique, araujo
Dest emerson
Busi, de jong, pedri, moriba, puig + vmi klasszis
Messi, griez, depay, trincao, aguero, fati.
Milanos vagyok, ott még nem szólt semmi ilyesmiről a fáma, de a Milan bármi áron meg fogja szerintem tartani, bőven a csapat legjobb játékosa. Aszem 2,5 milliót keres, szóval könnyű nekik is akár megháromszorozni is, ha nagyon muszáj.
Mindenki a VB-n van van, az ügynökökkel vannak egyeztetések. Laporte ráadásul már komolyan tervben van, de még mindenki az EB-n, az átigazolási időszak még csak két hét múlva nyílik meg, mesélj mit vársz június 16-án. Egész Európában nem volt még egy nagyobb kaliberű igazolás, sőt kisebb is alig csak az ingyenesek.visca el barca írta: ↑2021.06.16. 09:34:31Ha nem adjuk el griezmannt vagy dembelet akkor tok folosleges depay. Ezerszer inkabb kellett volna wijnaldum vagy egy laporte/de ligt szintu vedo.