Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Amibe te belekapaszkodsz az érvelésnél, az egy véglet. Igaz, van ilyen is. De sokszor pont a klub van jobb helyzetben. Arthurt és Emersont is úgy dobtuk el,hogy nagyon nem akartak menni, de fiatalok ambícióval és le kellett nyelniük a keserű pirulát, mert,ha nemet mondanak évekre a padon kötnek ki, kettétörve a karrierjüket. És amúgy ez a gyakrabbi,hogy a klubbok adják-veszik a játékosokat,akik meg kénytelenek jó arcot vágni a dologhoz.grgly50 írta: ↑2021.12.22. 22:17:11
Nem értem, hogy egy régi fórumozó, aki gondolom elovassa mások hozzászólásait is, miért tanúsítja így a tájékozatlanságát.
Dembeléről megfogalmazott hozzászólás: " Remélem csak vmi pénzügyi trükk a szerződés hosszabbítás, aztán eladjuk mi is egy 50-esért."
Már annyiszor írták, sokan, hogy ha van egy érvényes szerződéssel bíró játékos, ha nem akar klubbot váltani, az atyaúristen sem kényszerítheti rá, csak szerződés bontással. Példa erre Umtiti, de Dembelé eladása is volt már napirenden. Egyikőjük sem akart elmenni.
Kérdés csupán, hogy mit tartalmaz a szerződés
Az elmúlt pár év Barcelona igazolásai után gondolom az utolsó csak költői kérdés voltzsoltfree írta: ↑2021.12.22. 19:11:13- 1 éve vette a City kb egy tizessel olcsóbban
- tehát a szerződéséből még nagyon sok van hátra
- egy elég jó év van mögötte, ahol rengeteget játszott
- egy anyagilag nagyon stabil, sőt dúsgazdag klubtól vesszük meg
- ráadásul egy nagyon jó korban lévő játékos
Mégis mit gondolsz, mennyi lehetne a reális értéke? Te tényleg azt hiszed, hogy ilyen Laporta kaliberek, akik nap mint nap ezzel kelnek fekszenek ezekhez nem értenek?
biztosan arra gondolt a kolto, hogy nagyobb fizetest ajanlanak neki + penzt a klubnak es akkor megeri a valtas mindkettonekgrgly50 írta: ↑2021.12.22. 22:17:11Nem értem, hogy egy régi fórumozó, aki gondolom elovassa mások hozzászólásait is, miért tanúsítja így a tájékozatlanságát.
Dembeléről megfogalmazott hozzászólás: " Remélem csak vmi pénzügyi trükk a szerződés hosszabbítás, aztán eladjuk mi is egy 50-esért."
Már annyiszor írták, sokan, hogy ha van egy érvényes szerződéssel bíró játékos, ha nem akar klubbot váltani, az atyaúristen sem kényszerítheti rá, csak szerződés bontással. Példa erre Umtiti, de Dembelé eladása is volt már napirenden. Egyikőjük sem akart elmenni.
Kérdés csupán, hogy mit tartalmaz a szerződés
Nem értem, hogy egy régi fórumozó, aki gondolom elovassa mások hozzászólásait is, miért tanúsítja így a tájékozatlanságát.Subinho írta: ↑2021.12.22. 21:14:17Torres leigazolása jelenleg a legjobb ötlet lenne. Dembelé helyén játszana, azt hiszem nem.kell ecsetelni, mennyivel jobban beillene a csapatba! A probléma csak az, hogy Dembelé bedobta most, hogy mégis maradni akar. Remélem csak vmi pénzügyi trükk a szerződés hosszabbítás, aztán eladjuk mi is egy 50-esért. Abban bízom csak, nehogy megsérüljön addig....
Ha igazak a pletykák és érdeklődünk még Azpilicuetaért, ill. olvastam az Ajaxból a Haller gyereket, akkor már csak egy belső védő kellene, pl. Laporte és asszem kész is lenne a csapat. A kp sztem most eléggé rendben lesz a Gavi, Pedri, Nico, Sergio, De Jong ötössel, csak Cout kell elpasszolni...
Na meg persze a 2 fantasztikus francia védőnket
- 1 éve vette a City kb egy tizessel olcsóbbanAtlantis írta: ↑2021.12.22. 17:57:14Nagyon remélem, hogy ez így ebben a formában kacsa.
Ferran Torres érkezése önmagában nagyon örömteli lenne, szerintem jelentős erősítés lenne elöl. Ennyi pénzért viszont, amit emlegetnek... Egy mostanában alig játszó, jelenleg is sérült játékost sikerült a nehéz gazdasági helyzetünkben piaci ár felett vásárolni? Ha igazak a számok, akkor világi balfékek vagyunk továbbra is, Laporta ide, Bartomeu oda....
csababarca írta: ↑2021.12.22. 18:00:17Majdnem kiszorította (sőt) a Sterling, Foden, Grealish hármast állítólag, szóval jó pénz ez érte.
Én is csak tegnap-tegnapelőtt tudtam meg ezt az infót, így elégedett vagyok az üzlettel
sarcasm
viccet félretéve, ha Xavi választotta, akkor bízom benne.
Majdnem kiszorította (sőt) a Sterling, Foden, Grealish hármast állítólag, szóval jó pénz ez érte.
Aubameyang a mentalitásával nem Barca szintű játékos, ahogy szerintem Pogba sem.Chino írta: ↑2021.12.22. 17:14:56Nem az összeset akarják Aubameyangért, hanem Cout vagy Umtitit, csak ezek azok a játékosok, akik szóba jöhetnek.Camp Nou99 írta: ↑2021.12.22. 17:09:02Egy kicsit sok lenne ez a csere. De ha az angolok adnának egy kis pénzt mondjuk olyan 30-40 milliót úgy mindjárt más lenne a helyzet.Chino írta: ↑2021.12.22. 17:06:05Arteta már nem számol Aubameyanggal és egy csere alakulhat ki a Barca és az Arsenal között. Coutinho, Umtiti és Neto is érdekli az angolokat és benne lennének egy cserében. A brazilt már régóta akarják volt is tárgyalás róla, a védelembe pedig kellene egy rutinos játékos.(Sport)
Ez egy dupla deal lenne nekünk. Elmenne egy teljesen haszontalan, magas fizetésű játékos és jönne egy olyan akire szükségünk van.
Nem az összeset akarják Aubameyangért, hanem Cout vagy Umtitit, csak ezek azok a játékosok, akik szóba jöhetnek.Camp Nou99 írta: ↑2021.12.22. 17:09:02Egy kicsit sok lenne ez a csere. De ha az angolok adnának egy kis pénzt mondjuk olyan 30-40 milliót úgy mindjárt más lenne a helyzet.Chino írta: ↑2021.12.22. 17:06:05Arteta már nem számol Aubameyanggal és egy csere alakulhat ki a Barca és az Arsenal között. Coutinho, Umtiti és Neto is érdekli az angolokat és benne lennének egy cserében. A brazilt már régóta akarják volt is tárgyalás róla, a védelembe pedig kellene egy rutinos játékos.(Sport)
Ez egy dupla deal lenne nekünk. Elmenne egy teljesen haszontalan, magas fizetésű játékos és jönne egy olyan akire szükségünk van.
Egy kicsit sok lenne ez a csere. De ha az angolok adnának egy kis pénzt mondjuk olyan 30-40 milliót úgy mindjárt más lenne a helyzet.Chino írta: ↑2021.12.22. 17:06:05Arteta már nem számol Aubameyanggal és egy csere alakulhat ki a Barca és az Arsenal között. Coutinho, Umtiti és Neto is érdekli az angolokat és benne lennének egy cserében. A brazilt már régóta akarják volt is tárgyalás róla, a védelembe pedig kellene egy rutinos játékos.(Sport)
A FourFourTwo cikke szerint évi 50 milliós fizetésnél kezdődne a licit Haalandért, és aki többet ígér neki, az viheti.
Mellé arról cikkez a sport, h Torresről megszületett a megállapodás, hamarosan hivatalos lehet. 55+10 millió. Azt kérdezném, hogy miből?Camp Nou99 írta: ↑2021.12.22. 15:10:41https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... iente.html Hamarosan aláír. Szerintem ő lesz a csapat karácsonyi ajándéka.
A sport.es is ezt írja.Camp Nou99 írta: ↑2021.12.22. 15:10:41https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... iente.html Hamarosan aláír. Szerintem ő lesz a csapat karácsonyi ajándéka.