Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az a baj, hogy csomó kifizetést már így is ütemeztünk. Az óriási adósság mellett, ha jól tudom még tartozunk játékosoknak, talán Koemannak is, kluboknak. Pl. a fizucsökkentések is igazából átütemezések, és az volt, hogy megkapják a játékosok a teljes bérüket. csak hosszabb távon lesz kifizetve, nem? Messivel is ilyen szerződést kötöttünk volna, ha marad. Szóval ezeket még mind-mind ki kell fizetni. Én nem vagyok egy nagy gazgasági szakértő, de azt hiszem így lehet szépen adósságspirálba kerülni: egyre több hitelt veszünk fel, hogy fizetni tudjuk a korábbi hitelekt.davi10 írta: ↑2022.01.05. 10:52:21
Valamennyi esélyt arra is látok, hogy azért megy a spúrkodás pl. Demir "rongyos" 10 millióján, mert annyira ki van számolva, hogy mennyiből oldjuk meg a transzfert.
Én elhiszem, hogy sz.rban van a klub, de azt azért nagyon nehezen veszi be a gyomrom, hogy
- a Messi-Griezmann pakkal felszabadítottuk a fizetések 30-40%-át
- a kapitányok belementek a fizucsökkentésbe
- esetleg Coutinho-t is sikerül elpasszolni, Ő nem vergődik úgy, mint a franciák
- a Dembele-szitu is vagy így vagy úgy, de megoldódik
- remélhetőleg Umtiti szintén.
és ezek után ne tudnánk 1!!! db 75 milliós igazolást tető alá hozni. Tudom, hogy aláírási pénzek meg minden, de azokat lehet ütemezni, ha jól tudom egyből lerakni csak ennyit kell.
Chino írta: ↑2022.01.04. 21:38:32Amit írtak, hogy Raiola megegyezett Laportaval, hogy ha kiköhögi azt a százegynéhány milliót, akkor mi leszünk a befutók bruttó 30 milliós fizuval. Ezt mondjuk el tudom képzelni, Laporta nagyon jóban van az olasszal, gondolom a torinói megbeszélésen is volt erről szó.
Igazából nem is lenne lehetetlen megvalósítani, ha beáldoznak valakit a Fati-Pedri-De Jong vonalból. Előbbit mondjuk még Haalandért sem áldoznám be, de ha Pedri megy egy tavalyihoz hasonló tavaszt, 70 milla körül gond nélkül elvihetik. Ha ehhez hozzávesszük hogy Griezmannért kapunk azt hiszem húszat (-Torres első részlet) Depay is eladósorba kerül plusz még néhány olcsó eladás (pl. Lenglet, ha jön Christensen) összejöhet az összeg. A bruttó 30 szerintem nem olyan vészes, elég belegondolni, hogy Griezmann keresett 40 fölött.
Persze ez közelről sem ilyen egyszerű, csak jó eljátszadozni a gondolattal.
Apropó Christensen. Ügynökséget váltott, átment a KIN Partners-hez, ami nagyon jó kapcsolatban van a Barcaval, az aláírása és a bére sem lenne magas. (Sport)
Coutinho már nem áll olyan távol az Arsenaltól, viszont a béréből vagy lejjebb kell adnia, vagy a Barcának kell egy részét állni és vételi opció nélkül vállalnák.
Így keletkeznek az összeesküvés-elméletek. Én ebből annyit hiszek el, hogy Laporta és Raiola jóban vannak, ezért tényleg találkoznak néha. A többit pedig köré lehet építeni, és kész a hír. Laporta pedig nem fogja ezeket cáfolni, neki jó, hogy ezzel a blöffel erősnek tűnhet. Nem tanutatok még a tavaly nyárból?NovaProspekt írta: ↑2022.01.05. 09:57:06Én azért tudok a Haaland-pletyóknak hinni (kicsit wishful thinking, nem tagadom), mert:
1. Simán reális, h Haaland és Mbappé mindketten alfák lennének, és emiatt kerülnék egymást,
2. A Barcának és a Realnak is jövedelmező lenne, ha fel tudnának építeni a Messi vs. CR mintájára egy Mbappé vs. Haaland rivalizálást,
3. Laporta és Pérez szemlátomást eléggé egy követ fújnak mindenben, így annál inkább el tudom képzelni, h megegyeznének a fenti 2-es pontról, és ezzel promóznák a Szuperligát (mely mellől azóta sem tágítottak),
4. Raiola és Laporta jó viszonyban vannak látszólag.
Nyilván ami miatt irreális, az a pénz totális hiánya. Ha leigazoljuk Haalandot, sztem vagy meg kell valósulnia a Szuperligának, vagy találni fog a klub egy sugardaddyt a PSG/City/Chelsea mintájára. Nem hiszem, h képesek leszünk gazdaságilag az eddigi utat járni. Az utóbbi opció elég fájó lenne.
Természetesen nem kell minden kacsát készpénznek venni, de azért szivárognak a hírek innen-onnan. Torresről is például jóval az igazolása előtt jöttek a hírek és a számok is nagyjából stimmeltek. Még nem volt készpénznek vehető a transzfer, de kiszivárogtak a hírek, hogy a 45 milliós ajánlatunkra a City 60-at mondott elsőre és valahol középen lesz a vége. Bár, ha egy összegben fizettünk volna biztosan kevesebbe kerül.Andris írta: ↑2022.01.04. 19:28:08Én látom, hogy sokan szívesen veszik ezt a cirkuszt így az átigazolási ablak keretein belül, de ne legyen kétsége senkinek, hogy a Haaland dologban semmiféle fejlemények nincsenek. Nem is voltak, decemberben sem, most sem, és két hét vagy három hónap múlva se lesznek.
Valamit ki kell találni minden napra, hogy tornásztassák a nép agykerekeit.
Soha nem hozzák nyilvánosságra, ès soha nem sikerül titokba tartani ezeket. Ha tárgyalások lennènek,ne aggódj lettek volna bizonyítèkok is. Főleg egy ilyen játèkosnál/ügynöknèl.
Teljesen igazad van.
A Haaland cirkusz nem egyedüli főszereplője Laporta. A másik Raiola. Neki is nagy szüksége van a kavarásra.Andris írta: ↑2022.01.04. 19:28:08Én látom, hogy sokan szívesen veszik ezt a cirkuszt így az átigazolási ablak keretein belül, de ne legyen kétsége senkinek, hogy a Haaland dologban semmiféle fejlemények nincsenek. Nem is voltak, decemberben sem, most sem, és két hét vagy három hónap múlva se lesznek.
Valamit ki kell találni minden napra, hogy tornásztassák a nép agykerekeit.
Morata ügyben sem láttam még csak egy halvány repülőjegyecskét se, hogy bárki a három félből bárkivel tárgyalt volna itt vagy ott, senki tudtommal egy szót se beszélt róla a klub részéről, hogy Moratát egyáltalán célbavettük volna. Tévedek?
Azt megértem, hogy nem akar abban ugyan abban a csapatban játszani mint Mbappé.
Akkor már csak egy “jó hitel” kell és mehet a buli.
Xavi kijelentette, hogy Dembélé, ha hosszabbít, ha nem játszani fog. Igaza is van. Felesleges játszani a sértődöttet, inkább használjuk ki azt az időt amíg itt van.davi10 írta: ↑2022.01.04. 14:02:50Meglett a jelszó a régi profilhoz bunga?
Moriba-val el lehet ezt játszani, és akármennyire rászolgált a 2 francia, szerintem az Ő esetükben ez már visszaütne a klub felé. Ők már felnőtt játékosok, ha egy világbajnok védővel így bánik a klub, az egy újabb indok, amiért valaki 3x meggondolja majd, hogy idejöjjön-e. És mi nem a PSG vagyunk, akik pénzzel meg tudunk győzni mindenkit.
Nem tudom mi a megoldás, de nem hiszem, hogy az ilyen szintű szivatás lenne. Pedig rászolgáltak.
Valószínűleg az rlőbbi. Jelenleg is túl magasak a fizetések, ahhoz is csökkenteni kell őket, hogy a télen érkezőket regisztálni tudjuk. Ott vannak a feltörekvő fiatalok, akik hosszabbítani kellene, hogy meg tudjuk tartani őket. És lehet, hogy lojálisak a klubhoz, de valószínűleg nem annyira, hogy apró pénzért fociznak majd itt, ha máshol a többszörösét is kereshetnék.
Meglett a jelszó a régi profilhoz bunga?
Nekem is hasonló a véleményem. Emlékszem, hogy marha nagy húzás volt, amikor Suarez térdműtétje miatt gyorsan leigazolták Braithwaitet. Nem tudom (nem ismerjük a körülményeket), milyen elképzelés volt. "Állat-állat, darab-darab"? Mert minimum két kategóriával alacsonyabb szint.Chino írta: ↑2022.01.04. 10:49:23Én pontosan attól félek, amit írtál. Ha most idehozzuk Moratát, az könnyen oda vezethet, hogy a későbbiekben (akár nyáron) nem fogunk egy olyan 9-est leigazolni, aki megfelelő lenne a csapat számára.Rivaldo11 írta: ↑2022.01.03. 23:51:39Jó, azért nem a Hahn Janit hozzuk, túlzásokba ne essünk... Moratát én sem szeretném, de ha Xavinak kell, nekem elég. Elérhető számunkra jelenleg, igazi 9es, és-számomra ez a lényeg - ha nem befolyásolja majd egy későbbi, komolyabb center leigazolását az idehozatala, jöjjön. Az előttünk álló fél szezonban segítségünkre lehet. Amúgy egy legmagasabb célokra törő Barcában-amilyen reményeink szerint épül - is szükség lesz cserepadról beszállva segíteni tudó emberkékre. Morata tipikusan ilyen.