Nagybarcelona írta: ↑2023.03.09. 09:38:33
Azèrt èrdemes Xavi ès Koeman megítèlèse a szurkolók között, gyakran szimpátia alapján, tènyeket figyelmen kívül hagyva.
Koeman gondolom annyira kedvelte a klubot, hogy elvitte a balhèt a töketlen Bartóèk helyett nem egy helyzetben. Nèlküle nehezebb lett volna megkezdeni az èpítkezèst. Mikor volt 2 egèszsèges csatára, mindenki beleállt, hogy nem jönnek az eredmènyek, sokszor lenyilatkozta, jobb lesz a helyzet, ha felèpülnek a támadók. 100. Interjún megkèrdezte, mit várnak ettől a kerettől, tiki-takát?
Majd jött Xavi, megkapta Aubat, Ferrant, Adamat, Alvest, felèpült Dembele ès nyáron Lewat, Raphinhat, Koundet, Kessiet ès Christensent, ès mindenki Xavit dícsèri, neki tulajdonítják a csapat újjáépítésèt, közben a vezetősèg Koemannak köszönte Pedri beèpítèsèt, mert kölcsönbe akarták adni.
https://tribuna.com/amp/en/news/fcbarce ... i-in-2020/
-Depay ingyen èrkezett, 7 milliós nettó fizetèsèből 2 millióról lemondott abban az èvben.
-Luuk kölcsönbe èrkezett 1 milliós fizetèssel, ès végülis igaza lett az öregnek, fejjel jobb volt mint Neymar, 6 gólja nèlkül nincs meg az első 4.
Koeman nèlkül hol jött volna ilyen körülmények között Luuk vagy Depay?
Leszögezem Xavi az egyik kedvenc játèkosom volt, 1998-tól szurkolok a Barcának, ezèrt Koeman nem sokat jelent nekem, edzőkènt pedig mind a 2-t kevèsnek tartom a Barca irányításához.
Pont ezért írtam korábban is.
90-91 óta vagyok Barca szurkoló, nekem Koeman nem egy lesajnált figura, hanem tényleg legenda. Aki látta játszani, látta a lövőtechnikáját, vagy hogy neki köszönhetjük az első BEK győzelmet, sosem feledi.
Ettől még gyenge edző.
Megkapta Pjanicot, nem tudta használni, pedig amikor jött még klasszisnak számított.
Megkapta Trincaot belőle sem bírt semmit kihozni.
EG-ből sem. (belőle más sem)
Luuk mondjuk utólag nézve jó vétel volt, bár hozzáteszem ő pont nem tudta semmire használni, csak Xavi, Luuk góljait Xavi alatt szerezte.
Amúgy pont ezt írtam: reputáció
Koemané annyit ért, hogy 2 holland támadót ide bírt hozni.
Ezért baj, ha idiótán viselkedik, nyilatkozik.
Xavi meg Auba, Adama, Alves számára volt olyan karakter, hogy a pénzükről is lemondtak.
Xavi közben elengedte Coutinhot, aki nem volt nagy veszteség, de ennyivel is szűkültek a lehetőségei.
A sérülésekről egy mondat: 1-1 sérülés a véletlen műve, egy adott időben 5-10-15 meg a nem megfelelő edzésmunkáé.
Xavi eddig 9. helyről 2.-ra ért oda előző szezonban, most vezeti a ligát, bejuthat a kupadöntőbe. A nemzetközi kupa meg a szerencse mellett tapasztalatot is igényel, szerintem javulhat abban is. Azért Xavi 43 éves, Koeman meg 60.
Aki meg azt hozná fel, hogy Pep ilyen, vagy olyan volt 38 évesen is, annak meg azt mondom, hogy Pep edzőként majdnem annyira egyedi és megismételhetetlen, mint Messi játékosként.
Koeman szerintem kevés volt ide edzőként, Xavi meg kb pont olyan minőségű és formájú, mint maga a keret.
Aki szerint ez egy világverő csapat, és gyenge edző, szerintem becsapja önmagát.