Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Bárhogy is nézzük tavaj roni majdnem ugyanannyi gólt rugott mint idén c.ronaldo , és a páján ugyanazt nyújtotta , csak ő nem adott a védőknek teaszünetet azzal hogy megált menőzni a trükkjeivel. Lehet hogy rosszabb volt de ahoz képest hogy le szarozták , c.ronaldótol el van ájulva most a világ , pedig nincs a 2 teljesitmény között nagy különbség.Mihu írta:Te meg azt felejtetted el hogy 2 éve semmit nem nyújt a pályán. Azon kívül annál többet...nem baj kicsi10 írta:elfelejtetted h akkor nem 4et kapott a barca...nem baj kicsi
Ezt nem értem. Ki a kancsó, Kire értette ezt Maradona?Barcsay írta: A mundodeportivon olvasható (aki tud spanyolul - bár kétlem hogy itt sokan lennének - lefordíthatja).Bár magasabb spanyoltudás nélkül is érthető a lényeg!Talán!
El astro del fútbol argentino Diego Armando Maradona ha dicho que el "el mejor jugador del mundo es Ronaldinho"
Tudjátok mik vagytok?
"kancsók"!
ez igy azert eros.... mert tavaly ilgenis szep teljesitmenyt nyujtott... hatan vitte a csapatot amig messi es eto'o is serult volt... o volt a csapat golfelelose... nem keveset akasztott az ellenfeleknek... es sztem 10 legszebb goljabol is 3-at tavaly rugott: levski sofia ellen a pipaba csavarta egy szep csel utan... werder ellen.. amikor elrugta laposan a sorfal alatt... valamint a villareal ellen az emlekezetes ollo golja xavi passzabol..... de ugy latom megint hajlamosak vagyunk kodosen latni... elfelejtve a jot....Te meg azt felejtetted el hogy 2 éve semmit nem nyújt a pályán. Azon kívül annál többet...nem baj kicsi
az a legnagyobb baj h egy iylen [auto_cenzúra] ronaldinho nélkül iylen játékosokkal nem tud semmit mutatni a barca...ebbe gondolj bele kakidara azóta [auto_cenzúra] a barca mióta elfelejtett focizni ronaldinho ehez tényleg csak egy egészen kicsi ész kell és azért mert nem nyert a barca 2 évig semmi őt okoljátok mindent tőle várnak vártak...gooodbye Mihu pffMihu írta:Te meg azt felejtetted el hogy 2 éve semmit nem nyújt a pályán. Azon kívül annál többet...nem baj kicsi10 írta:elfelejtetted h akkor nem 4et kapott a barca...nem baj kicsi
Ez már nem kérdés biztosan távozik, Rijkaardtól függetlenül.Ronaldinho. írta:Ronaldinho a világ legjobb ja szerintem is ott marad a barcában ott van két legjobb haverja eto'o és messi Rijkard meg elmegy az edző meg szerintem nem hagyná hogy ronaldinho távozzon a barcából.
Csak akkor joval kevesebb merkozes volt..illetve joval lassab volt a jatek, kotott posztok voltak...kevesbe hiszem vissza lehet hozni a regi Ronaldinho-t de en is remenykedem.Varga Tamás írta:Ha 1958-ban Puskás Ferenc esetében sikerült, akkor a 2008-as orvostudomány fejlettségén is lehetséges.
Ha ezen az úton halad tovább,akkor valóban nem,sőt...De!chi omega írta: egy olyan emberről beszélünk, aki 2 éve nem veszi túl komolyan az edzést. nem vagyok edző, nem vagyok sportorvos, de annyi lövésem van a témáról, hogy tudjam, ez rengeteg. ez egy SPORT, nem csak játék.
nem véletlenül érkeznek olyan hírek, hogy ronaldinho katasztrofális állapotban van, és hogy valószínűleg soha többé nem lesz a régi..
egy olyan emberről beszélünk, aki 2 éve nem veszi túl komolyan az edzést. nem vagyok edző, nem vagyok sportorvos, de annyi lövésem van a témáról, hogy tudjam, ez rengeteg. ez egy SPORT, nem csak játék.miihii írta:Na neeee.Azért nem egy zombiról beszélünk!Le van eresztve,de azért még bőven lehet belőle egy jó erőben/formában lévő világklasszis!Bár tuti igaz,h ehhez őneki is akarnia kell!!!chi omega írta: 3 hónap alatt nem lehet. valószínűleg soha többé nem lehet.
Na neeee.Azért nem egy zombiról beszélünk!Le van eresztve,de azért még bőven lehet belőle egy jó erőben/formában lévő világklasszis!Bár tuti igaz,h ehhez őneki is akarnia kell!!!chi omega írta: 3 hónap alatt nem lehet. valószínűleg soha többé nem lehet.
Sajnos 2 év nem volt neki elég arra hogy visszanyerje a régi formáját...Gomezinho írta:Most mindenki cseszegeti a fizikai formája miatt! 3 hónap alatt fellehet tornázni arra a szintre egy játékost hogy a régi legyen! Remélem marad mostmár imátkozom hogy ne menjen el!
Ha tavaly 3 hónap alatt nem tudta összeszedni magát, idén sem fogja tudni. Nem feltétlenül a fizikumára értettem.Varga Tamás írta:Ha 1958-ban Puskás Ferenc esetében sikerült, akkor a 2008-as orvostudomány fejlettségén is lehetséges.chi omega írta:
3 hónap alatt nem lehet. valószínűleg soha többé nem lehet.