Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Kössz szépen.dr. Mezey írta:Röviden azt hogy R 10 köreiből cáfolják azt a hírt hogy egy magánklinikán felmérték az állapotát és az katasztrofális. Állítólag csak rehabra ment oda. Mindenesetre nem csodálkoznék ha valamelyik leendő vevő ilyen kacsákkal akarná lejjebb nyomni az árát. Gondolom a következő pár hétben az is címlap lesz ha az utcán köp egyet.
Röviden: a nemrég megjelent hír h Ronnie lehet vissza kell vonuljon a fizikai kondíciója miatt egy nagy kamu, hiszen az említett kórházban csak egyszerű sérülés miatt ápolták és nem vizsgálták titokban h képes lesz-e tovább focizni.goda06 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=690223
Aki tud angolul megkérhetném, hogy elmondaná, hogy miről van szó a cikkben?? megköszönném
Igazad van...a többség a hülye...Barcsay írta: Nem látja mi van...ez jó!Bagoly mondja verébnek esete...Maradj már.
Mert valamiről beszélni kell.Mert csúnyákat mondott.Mert zavar,h mindig feltűnik valaki aki nem látja mi van.gekkodan írta:Minek beszél még mindenki erről a témáról? Ezerszer elhangzott az összes érv, ezerszer leírtuk, hogy méltatlan amit 2 éve csinál, ezerszer leírták már, hogy távozik. El fog menni, szépen jó utat neki is és sikerekben gazdag jövőt és pont. Ezzel a téma nagyjából le is van zárva.
Ronaldinho rászolgált bármire is a viselkedésével és az elmúlt kétéves teljesítményével?És egyik sem szolgált erre rá.Vagy legalábbis kevésbé mint Ronaldinho!
Erről nem hallottam sajnos...de biztos volt ien is ha Te mondod.Miután Eto'o is említette
Te neveztél oknélkül tahónak....úgyh szerintem nem én vagyok az kettőnk közül..Visszakérdezek..."Naki a tahó?"
Nem emlékszem mikor alázták meg....Te kijárnál,ha egy éve folyamatosan megaláznának?
Tehát ki a tahó kettőnk közül???Ne légy tahó!
Itt senki nem kérdőjelezi meg a tudását....A nagy nevek közül mindenki tiszteli és elismeri a tudását,csak ti "nagy szakértők" képzelitek,hogy bármit is értetek a focihoz.Tiszteletlenek vagytok egy olyan játékossal szemben,aki nem érdemli meg!