Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én remélem eltakarodik innen, de lassan két fillér nem fognak érte adni.Varatrix írta:Erre nem kerül sor , mert nem marad Ronee!DaveN írta:ha ronnie mégis maradna akkor remélem pep majd rendesen megneveli és megtanítja neki h mi a profi viselkedés különben mehet ahova akar mert attól h jól játszik (játszott) még neki is be kell tartania a szabályokat. nagyon el van szállva magától. deco sem különb...
sajnálom h pont azokról kell most ilyeneket írni akiket régebben úgy szerettem...
Erre nem kerül sor , mert nem marad Ronee!DaveN írta:ha ronnie mégis maradna akkor remélem pep majd rendesen megneveli és megtanítja neki h mi a profi viselkedés különben mehet ahova akar mert attól h jól játszik (játszott) még neki is be kell tartania a szabályokat. nagyon el van szállva magától. deco sem különb...
sajnálom h pont azokról kell most ilyeneket írni akiket régebben úgy szerettem...
Lehet h a környezetváltás jót tenne neki vagy egy új edző!!!!Monnyuk az utóbbit nem tudhatjuk meg. Am ha nem kell senkinek majd elviszi a fenerbakcsegekkodan írta:Egyetértek. De szerinted melyik csapatnak kell egy ilyen formán kívüli, rossz kondícióban lévő és sportszerűtlenül viselkedő játékos? Már csak a képek és a videok emlékeztetnek rá. Szerintem lassan el kellene gondolkodni, hogy mégis eladni a Milannak 16 milláért. Mert ennél többet jelenleg nem hiszem, hogy bárki adna érte. Akkor pedig marad a szerződésbontás, vagy itt marad a nyakunkban mgé 2 évig, évi 8 milláért.ozsimiki írta:Nem hiszem el,miért kell ezt csinálnia Így is millióknak okozott csalódást,és tovább fokozza...
Tisztességesen el kellene még végeznie az itteni melóját,úgyis tökegyértelmű,h nyáron továbbáll. De ezekután?
Nem szeretnék haragot érezni felé,mert nagyon nagy kedvencem volt,de ez nem méltó egy sportemberhez,szomorú vagyok.
danko94 írta:De épp ezt mondom h nem biztos h eljárt bulizni csak a sajtó fújta fel azután meg h eltávolították a kerettől énis eljárnék és leszarnám h ki mit mond
Ennyi erővel Eto'o-t s nyugodtan kirúghatnád mert ő is direkt a csapat kárára sárgázta be magát a real meccs előtt és ez sem a Barcához méltó...
Mert direkte nem ült ki hanem az öltözőből nézte amúgy meg pont akkor vágták ki amikor kezdte visszanyerni önmagát(atletico meccs)!!!Ezek után engem se érdekelne h mit játszik a csapat...
Egyetértek. De szerinted melyik csapatnak kell egy ilyen formán kívüli, rossz kondícióban lévő és sportszerűtlenül viselkedő játékos? Már csak a képek és a videok emlékeztetnek rá. Szerintem lassan el kellene gondolkodni, hogy mégis eladni a Milannak 16 milláért. Mert ennél többet jelenleg nem hiszem, hogy bárki adna érte. Akkor pedig marad a szerződésbontás, vagy itt marad a nyakunkban mgé 2 évig, évi 8 milláért.ozsimiki írta:Nem hiszem el,miért kell ezt csinálnia Így is millióknak okozott csalódást,és tovább fokozza...
Tisztességesen el kellene még végeznie az itteni melóját,úgyis tökegyértelmű,h nyáron továbbáll. De ezekután?
Nem szeretnék haragot érezni felé,mert nagyon nagy kedvencem volt,de ez nem méltó egy sportemberhez,szomorú vagyok.
Soha nem tolle volt a Barca, Barca. Nagyban hozzajarult a sikerekhez de ez a klub messze tulmutat egy jatekos nagyszerusegen. Fel kell ismerni hogy lehet egy jatekos barmekkora sztar az elso mindig a klub. En amugyis sokkal tobre tartok egy Xavit Ronaldinhonal, azok a jatekosok akik mindig huen kepviselik a klubbot szamomra sokkal ertekesebbek mint a sztarok. Es hogyha valakik nelkul nem lenne Barcelona Barcelona akkor azok ok.danko94 írta:Bocs rájöttem nagyon védtem(mivel még mindig a kedvenc játékosokm és úgy érzem nélküle nem barca a barca) de mostmár lassan túlteszem magam rajta és énis értetlenül állok a tények előtt h hogy lehet a világ legjobbjából 1 év alatt a világ szégyene????
Bocs rájöttem nagyon védtem(mivel még mindig a kedvenc játékosokm és úgy érzem nélküle nem barca a barca) de mostmár lassan túlteszem magam rajta és énis értetlenül állok a tények előtt h hogy lehet a világ legjobbjából 1 év alatt a világ szégyene????Saviola írta:Na,ezekután felesleges védeni.Emberileg bemutatkozott..mehet.Nem fog hiányozni.
Jaja nembiztos, akkor gondolom a víztöl másnapos az edzéseken, máramikor ott van, és a képeket is photoshoppal csinálták róla. Mindenki Dinho ellen van...danko94 írta:De épp ezt mondom h nem biztos h eljárt bulizni csak a sajtó fújta fel azután meg h eltávolították a kerettől énis eljárnék és leszarnám h ki mit mond
Igen, de Eto'o gólátlag/meccs aránya igy is kiemelkedő. Ö ha a pályán van mindent megtesz a gólért, eljár edzésekre, küzd. Ha a fél idényben sérült vagy, te sem állnál sorfalat szívesen a Madridnak. Föleg ugyebár ismerjük Eto'o-t.Ennyi erővel Eto'o-t s nyugodtan kirúghatnád mert ő is direkt a csapat kárára sárgázta be magát a real meccs előtt és ez sem a Barcához méltó...
De épp ezt mondom h nem biztos h eljárt bulizni csak a sajtó fújta fel azután meg h eltávolították a kerettől énis eljárnék és leszarnám h ki mit mondXavinho írta:Ha Dinnye ezt így folytatja nemhogy a Milannak ,de még a Manchester citynek sem fog kelleni .
Öntelt bal...fék. Van pénze,azt csinál,amit akar,akinek meg a sikereit köszönheti,lesz.rja. Gratulálok neki, meg is érdemli
Ennyi erővel Eto'o-t s nyugodtan kirúghatnád mert ő is direkt a csapat kárára sárgázta be magát a real meccs előtt és ez sem a Barcához méltó...Engem mar igazan nem erdekelnek kifogasok, aki nem jelenik meg edzesen annak nincs helye a csapatban ha nem erik el akkor azt jelenti hogy keresik illetve elvarnak hogy megjelenjen edzesen ami a minimum egy jatekostol (nem beszelve egy olyan szintu klub jatekosarol mint a Barca)
Annak orulnek ha minel hamarabb tavozna Decoval (es tarsaikkal) egyetemben meg ha penzt sem kapunk erte az sem baj. Csak megtovabb romboljak a csapatszellemet, moralt. Evel a hozzaallassal a leheto legtobbet artanak a klubnak.
Mert direkte nem ült ki hanem az öltözőből nézte amúgy meg pont akkor vágták ki amikor kezdte visszanyerni önmagát(atletico meccs)!!!Ezek után engem se érdekelne h mit játszik a csapat...Nekem már régen is az volt a furcsa, hogy ha etoo sérült is volt, de a hazai meccseken mindig ott ült a leláton, mutatta végig a kamera...Ronaldinhot még1x nem láttam hogy kint lenne a meccsen amikor sérült...