Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
abreu
Jugador d'estrella

2008.05.23. 09:26:35

Barcsay írta::D Meghajtom magam Ronaldinho nagysága előtt,hogy nem utazik a csapattal az arabokhoz! :D :D Megalázták,mind a csapat mint a szurkolók részéről;de elvitték volna,hogy miatta felvegyék a nagy dohányt! :D :D Ez mindent elmond!Van esze a gyereknek,tiszteletem felé! :D
Egyáltalán nem alázták meg, inkább próbálták elhallgatni minden lógását.
Különben meg a csapat tagja, mér ne vitték volna el magukkal :?: :!:

Kicsit széles az avatárad, vedd kisebbre!
S.
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.23. 09:16:35

Nem akar már itt játszani, és nem is akarják h itt játszon! Ez van. Játszik más helyette. :twisted:
Brian 20

2008.05.23. 09:13:04

Nem tudom miért kell lesajnálni Ronaldinhot. Nem focizni felejtett el hanem a saját szintjén játszani még mindig befér a barcába. pl január vége felé nem játszott olyan rossz formában. tehát a gond vele kapcsoltaban csak annyi hogy akar e még itt játszani.
Barcsay
Barça B

2008.05.22. 22:30:12

Csak az a baj,hogy az a rémálmom,hogy Ronaldinho egyenlő a Barcelonával!Be kell vallani,azóta nem megy semmilyen szinten a csapatnak,mióta neki se!De reménykedjünk,hogy feltalálják magukat nélküle is majd!Amit én tudatni akarok,és csípi a szemem már régóta... ott kezdődik a kultúra,hogy nem gyalázom le azt a játékost (még ha rá is szolgált),aki egyszer annyi örömet szerzett nekünk,és elkápráztatott minket a játékával!Nem mentesíti ez semmi alól,biztosan van vaj a füle mögött.Csak éppen az nincs meg felé,aminek irányítani kellene az életet!És az a tisztelet!És ez felőle megvolt,egy ideig!Mikor kifütyülték pl. a reptéren,visszaállt a pályára;nem százszázalékkal,de próbálkozott!
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.22. 22:23:43

Hát egyre savanyúbb a szőlő, ha Ronnieról bármi hír érkezik, legalábbis számomra.
Engem nem foglalkoztat igazándiból az a pénzmennyiég béli különbség, amit egyes eladási variációk esetén kapnánk/nemkapnánk meg... 25 millió, 35 millió... a számtalan eladott dinho mez, a bl trófea, a 2 bajnokság , mely egy ilyen vezéregyéniség nélkül nembiztos/ nemvalószínű, hogy sikerült volna.
Másrészt ez erkölcsi, és anyagi fronton is többet szállított a barcának, és a barcásoknak, mint az a 10 milliós különbözet amit most megprobálunk kisajtolni valamelyik potenciális vevőjelöltből....
Ellenben az, hogy sem Ronnie, sem a vezetőség, sem kettőjük egymás iránti tisztelete nem bír el annyit, hogy tisztességes, egyenes nyilatkozatokban, valós tájékoztatást adva az állapotáról, egy neki ajándékozott estén szépen elbúcsúzzon tőlünk. Ez felháborító.
S ha ezek eggyüttese negatívan érintené Ronaldinho piaci értékét?? mert esetleg megtudná a skótvérü milán, hogy kell egy év, mire egyáltalán ez az ember rendbeszedi magát.... AKKOR MIVAN?!: :roll:
a kb 365 napja kapott 80 milliós cselzi féle ajánlatok nyomait se látnánk érte ma már.... 30 millióért érkezett (?) (= Pepe... )
Akkor a nagytakarításba férjen már bele az, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb csillaga emberséges érdekek, értékek szem előtt tartásával hagyja el a csapatunkat, s ne anyagi megfontolásból történő mese habbal csomagot kapjanak a szurkolók..... Persze "mindenhez 2 ember kell...."
Több, mint egy klubb...
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.05.22. 22:15:25

fuuu de felhuznak ezek a nyilatkozatok.... laporta. igy lemondott ronaldinhorol? :evil:
ha elmegy remélem összekerülünk a milannal és orrba szájba aláz majd minket!!!!!!!
Nagyon nagy hülyeség lenne elani!!! mert igenis ronaldinho=barcelona!!! (ahogy észrevettem) :wink:
20 milláért? jó vicc :!:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.22. 21:44:51

Mit képzel magáról, hogy elsem akar menni a csapattal? :evil: Elég sok pénzt hozna, ha elmenne, és elvégre ez a kötelessége. Rohadtul nem fog hiányozni, csak adjuk már el. :roll:
in to exile
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.22. 19:26:29

Torrentkiller!

teljesen egyetértek.

Barcsay kollégának meg annyit, hogy ha ezt te komolyan így is gondolod, akkor vagy nem követted idén a csapatodat figyelemmel, vagy baromira nem tudod, hogy a Barcelona nem egyenlő Ronaldinhoval.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.05.22. 18:56:58

Barcsay írta::D Meghajtom magam Ronaldinho nagysága előtt,hogy nem utazik a csapattal az arabokhoz! :D :D Megalázták,mind a csapat mint a szurkolók részéről;de elvitték volna,hogy miatta felvegyék a nagy dohányt! :D :D Ez mindent elmond!Van esze a gyereknek,tiszteletem felé! :D
Lehet hogy én nem emléxem jól de pont ő volt aki miatt a legtöbb botrány kirobbant. Különben meg sztem egyértelmű hogy azért nem ment el mert többet nem akar nálunk jáccani. Kül meg nem lett megalázva. Azzal bántották meg hogy elkülönítik amikor már semmit sem csinál a pályán, más klubokkal tárgyal, "sérülten" bulizik az idény legfontosabb meccse előtt??? Ott táncikál a "fájós" térdével ahelyett hogy elment vna a csapattal és támogatta vna őket?
Ne értsd férre szeretném még én is látni nálunk jáccani, mert imádom nézni a játékát (persze ha megy neki). De akkor is sok amit művel.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Barcsay
Barça B

2008.05.22. 18:05:44

:D Meghajtom magam Ronaldinho nagysága előtt,hogy nem utazik a csapattal az arabokhoz! :D :D Megalázták,mind a csapat mint a szurkolók részéről;de elvitték volna,hogy miatta felvegyék a nagy dohányt! :D :D Ez mindent elmond!Van esze a gyereknek,tiszteletem felé! :D
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.21. 19:56:25

Varga Tamás írta:Noname!
Teljes mértékben helyes az okfejtésed. Amióta folyik a Rinnie-saga két tűz között érzem magamat. Ritkán írok a Ronaldinho tppic-ba, mert nem tudok igazán dönteni. Én ezért inkább a szívemre hallgatnék, és marasztalnám. Új edző, új stílus, újabb inspiráció - lehet, hogy meghozná a motivációt, és régi fényében, vagy annak közelében látnánk ragyogni.
(Raúl esetében is eredményre vezetett a bizalom és a kitartás)
lehet, hogy egy félévet itt lehetne tartani, hátha guardiola életre pofozza, aztán ha nem, akkor elmehet a milanba a télen. nekik úgyse számít, hogy nem játszhat a bl-ben másik csapatban. de igazából én se tudom biztosan, mi lenne a legjobb döntés.
Kép
barcatom
Jugador del Barça

2008.05.21. 19:32:29

Noname! Jól részleteztél, valóban ez a helyzet és ezek a lehetőségek vannak!! Én úgy gondolom hogy az eszünkre kell halgatnunk, kicsit forditsd meg!: ha abból a pénzböl talán még egy kis +-ból veszink egy fiatal igazán jó játékost nem veszithetünk!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.21. 19:21:06

Noname!
Teljes mértékben helyes az okfejtésed. Amióta folyik a Rinnie-saga két tűz között érzem magamat. Ritkán írok a Ronaldinho tppic-ba, mert nem tudok igazán dönteni. Én ezért inkább a szívemre hallgatnék, és marasztalnám. Új edző, új stílus, újabb inspiráció - lehet, hogy meghozná a motivációt, és régi fényében, vagy annak közelében látnánk ragyogni.
(Raúl esetében is eredményre vezetett a bizalom és a kitartás)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.21. 19:21:01

Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka...

Mondjuk nem tudhatjuk mennyire igaz a cikk, de félek, Pep túl sokat akar. Tele van energiával, és azt hiszi minden bejön majd neki. Eleve meg kell oldani az átigazolásokat (ki és be), majd két év után szakítania kell a lélektelen játékkal. Kőkemény eredményeket fognak tőle várni.

Emellé még be akarja vállani Ronaldinho-t aki ha nem kapja össze magát ingyen se kell majd senkinek.

Tehát itt van két nagyon komoly feladat, bármelyikbe nagyon könnyen belebukhat, aminek nem nem lenne szép vége...

Ő tudja mire képes, én annyira nem ragasztkodnék a brazilhoz.
noname
Llegenda del Barça

2008.05.21. 19:13:22

Karashu írta:
edeinho írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=704992

na ha ez megtörténik akkor Guardiola a világ egyik legjobb eddzője...
Egy kicsit el vagy tévedve! Akkor lesz a világ legjobb edzője, ha abból a fizikai szerencsétlenségből + aktuális játéktudás - újra a 2 évvel ezelőtti Ronaldinho-t varázsol!
Nekem erről 2 ellentétes véleményem van, pontosabbak 2 sztem igen valószínű lehetőség:
1: ELMEGY.Én nem igazán bízok abban h újra meg tudná közelíteni a régi formáját, nem illik bele az új Barcába egy kedvetlen, lassú sztár, el kell minél hamarabb passzolni, akár jóval áron alul(min 20 milla), mert itt már nincs helye!Induljunk "tiszta lappal"!
2: Marad.Itt jön képbe Guardiola!Ha Pep képesnek tartja magát arra h újraélessze Roniban a "halott" zsenit és Roniben is látja h még sokmindenre képes, akkor tartsa meg!A fizetése magas,de a mezeladások... bőven fedezik a fizuját, azzal nem lesz gond!
Ezzel csak 2 nagyon nagy gond van: 1: ha továbbra se tudja legalább megközelíteni a régi önmagát, akkor lesz egy sztár a keretben, aki játéklehetőséget se kap, a fizetése mégis sokkal magasabb mint bármelyik kezdőé.Ez(hiába profikról beszélünk), biztosan rombolná a csapat morálját!
És ezzel együtt akár a teljesítményt is, láthattuk idén h a motiválatlanság, lustaság ragályos(gondoljunk csak Abidalra, aki kiváló volt eleinte, aztán beleszürkült a keretbe).A másik probléma az h ha nincs javulás, akkor vagy eladnák aprópénzért jövőre, vagy szerződést bontanak, így vagy szinte semmiért, vagy semmiért megy el, tehát 20 millát legalább veszítenénk!

Ha a szívemre hallgatok, akkor a 2. lehetőséget választanám, az mindeképp mellette szól h Pep naon kötődik a Barcához, ő a legjobb ember arra h Roniban a is felébressze ezt a kötődést.
Ha viszont az eszemre, akkor az 1.-t választanám, mert ha nincs javulás, akkor naon nagy károkat okozhat Roni maradása-ezt már felvázoltam.

Ez az én véleményem, a többit Pep-re bízom, ő dönt!
Mit szóltok? :roll:
A Fifa egy szégyen
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.05.21. 16:34:38

Állítólag Guardiola tárgyalt többször R10-el és ha össze akarja kapni magát lehet hogy maradhat.(goal.com) Nem is tudom, jó volna-e vagy rossz. Persze ha akar még valamit akkor nagy hasznára lenne a csapatnak, de a rossz beidegződéseken nehéz változtatni környezetváltozés nélkül, ráadásul Laporta már gyakorlatilag elbúcsúztatta.
baas11
Entrenador del Barça

2008.05.21. 16:25:03

Szerintem minden igazi Barca drukker a szíve mélyén örülne ha Roni végül maradna....Számomra az a legszomorubb h miután megnyertük a Bl-t bajnokságot sokan azt mondták, h jó oké szép volt.... De Ronaldinho nélkül semmit nem értetek volna el, és ezt az elmúlt 2 év be is bizonytotta jó Roni nélkül semmit nem nyerta csapat pedig volt Messi,Eto',Henry stb....és ez már a klubbot nézve vezetőségi hiba !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.21. 15:36:53

Zsoltbarca írta:Azért nem kell tulzásba vinni a dolgot!Nem siratja senki de tiszteletet megérdemli!Még részedről is !Látom nem vagy valami nagy rajongója de biztos vagyok benne hogy két éve te voltál a legbüszkébb Barca drukker és ez nagy részben az ő érdeme is!(Mondom részben még mielőtt belekötnél)!Szóval nem kell ez az elszált duma vele kapcsolatban szerintem!
Nem vagyok elszálva egy cseppet sem. Szerettem a játékát, de itt lejárt az ideje. Ráadásul az utóbbi években a viselkedése sem volt méltó a mezünkhöz. Ettől még mindig elismertem a játékát, de nagy kedvencem sosem volt, ebben igazad van. Számomra egy Iniesta, vagy egy Touré mindig többet jelentett, a háttérben vannak, de nagyon fontos munkát végeznek. Ettől még ugyanolyan fontos szerepe volt R10-nek a sikereinkben, sosem vitattam, csak szerintem elköszönünk és kész.

Yaya Touré - a szikla.

Kaka10
Jugador del Barça

2008.05.21. 15:36:01

Nem kell balszélső!!!Dinho marad és a régi lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsoltbarca
Barça B

2008.05.21. 15:28:43

Azért nem kell tulzásba vinni a dolgot!Nem siratja senki de tiszteletet megérdemli!Még részedről is !Látom nem vagy valami nagy rajongója de biztos vagyok benne hogy két éve te voltál a legbüszkébb Barca drukker és ez nagy részben az ő érdeme is!(Mondom részben még mielőtt belekötnél)!Szóval nem kell ez az elszált duma vele kapcsolatban szerintem!
gekkodan írta:Meddig fogjátok itt még siratni Ronaldinhot? :roll:
Forcabarca
goda06
Jugador del Barça

2008.05.21. 15:22:57

Jó lett volna, ha a az uccsó meccsen játszott volna. Kár hogy nem így lesz és hogy ilyen körülmények közt kell elválnunk tőle.

Gekkodan amit linkelt elég érdekes, de nemtudni valóban, hogy hiteles-e.
Majd szept. 1-én eldől.
Barca, Ronaldinho
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.21. 15:15:23

Azért Roni nem egy ártatlan gyámoltalan kis ember aki azt teszi amit mondanak neki. nehogy már újságírokra fogjuk a rosz fomáját. Az újságírok miat szedet fel kilokat, ő miattuk lassult le. Nem szeretem bántani Ronit mert ő a leg nagyobb focista akit láttam focizni, imádtam, szerettem, de a leg nagyobb naivság mások nyakába varni az ő hibáit. Csak ő tehet arról, hogy ez igy végződött. És megkockáztatom, hogy nem is biztos hogy nagyon bánja a dolgot. Lehet már más dolgok jobban érdeklik. Ö is változik, neki is változik az értékrendje.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.21. 15:11:52

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=704992

Ez is nagyon érdekes, csak nem tartom igaznak... Guardiola állítólag szeretné ha R10 maradna, már többször beszélt is vele, hogy segítene visszatérni a formájához, R10 pedig csak a Milanhoz menne, ahol BL kizárva. Ezek után a cikk szerint Ronaldinho nem zárja ki, hogy maradna és a Manchester Citybe sem megy saját bevallása szerint.

Nem tudom mennyi a valóságalapja a sztorinak, főleg, hogy a hét elején a vezetőség nagyon arra utaló kijelentéseket tett, hogy R10 menni fog.

Yaya Touré - a szikla.

szentm.david
Barça C
Kapcsolat:

2008.05.21. 15:00:59

:( EN nagyon sajnalom h elmegy mert szerintem az egyik legjobb volt a Barcaba.Tudom h az utobbi idokbe nem ojan mint regen de ennek csak rajkard meg az ujsagirok a hibasak.Ronaldinho meg most is jol jatszana ha nem veszett volna osze rajkardal meg ha az ujsagirok nem zaklattak volna anyit:(................................................Remelem h RONALDINHO meg mindig lesz ojan jou mint volt:)RONALDINHO the best........Remelem h a barca a jovoevi szezonba a REALT lealazza ahogy csak tudja :D
en a barca drukere vagyok egy csomo kep van rola a gepemen
Válasz küldése