Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Egyáltalán nem alázták meg, inkább próbálták elhallgatni minden lógását.Barcsay írta: Meghajtom magam Ronaldinho nagysága előtt,hogy nem utazik a csapattal az arabokhoz! Megalázták,mind a csapat mint a szurkolók részéről;de elvitték volna,hogy miatta felvegyék a nagy dohányt! Ez mindent elmond!Van esze a gyereknek,tiszteletem felé!
Lehet hogy én nem emléxem jól de pont ő volt aki miatt a legtöbb botrány kirobbant. Különben meg sztem egyértelmű hogy azért nem ment el mert többet nem akar nálunk jáccani. Kül meg nem lett megalázva. Azzal bántották meg hogy elkülönítik amikor már semmit sem csinál a pályán, más klubokkal tárgyal, "sérülten" bulizik az idény legfontosabb meccse előtt??? Ott táncikál a "fájós" térdével ahelyett hogy elment vna a csapattal és támogatta vna őket?Barcsay írta: Meghajtom magam Ronaldinho nagysága előtt,hogy nem utazik a csapattal az arabokhoz! Megalázták,mind a csapat mint a szurkolók részéről;de elvitték volna,hogy miatta felvegyék a nagy dohányt! Ez mindent elmond!Van esze a gyereknek,tiszteletem felé!
lehet, hogy egy félévet itt lehetne tartani, hátha guardiola életre pofozza, aztán ha nem, akkor elmehet a milanba a télen. nekik úgyse számít, hogy nem játszhat a bl-ben másik csapatban. de igazából én se tudom biztosan, mi lenne a legjobb döntés.Varga Tamás írta:Noname!
Teljes mértékben helyes az okfejtésed. Amióta folyik a Rinnie-saga két tűz között érzem magamat. Ritkán írok a Ronaldinho tppic-ba, mert nem tudok igazán dönteni. Én ezért inkább a szívemre hallgatnék, és marasztalnám. Új edző, új stílus, újabb inspiráció - lehet, hogy meghozná a motivációt, és régi fényében, vagy annak közelében látnánk ragyogni.
(Raúl esetében is eredményre vezetett a bizalom és a kitartás)
Nekem erről 2 ellentétes véleményem van, pontosabbak 2 sztem igen valószínű lehetőség:Karashu írta:Egy kicsit el vagy tévedve! Akkor lesz a világ legjobb edzője, ha abból a fizikai szerencsétlenségből + aktuális játéktudás - újra a 2 évvel ezelőtti Ronaldinho-t varázsol!edeinho írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=704992
na ha ez megtörténik akkor Guardiola a világ egyik legjobb eddzője...
Nem vagyok elszálva egy cseppet sem. Szerettem a játékát, de itt lejárt az ideje. Ráadásul az utóbbi években a viselkedése sem volt méltó a mezünkhöz. Ettől még mindig elismertem a játékát, de nagy kedvencem sosem volt, ebben igazad van. Számomra egy Iniesta, vagy egy Touré mindig többet jelentett, a háttérben vannak, de nagyon fontos munkát végeznek. Ettől még ugyanolyan fontos szerepe volt R10-nek a sikereinkben, sosem vitattam, csak szerintem elköszönünk és kész.Zsoltbarca írta:Azért nem kell tulzásba vinni a dolgot!Nem siratja senki de tiszteletet megérdemli!Még részedről is !Látom nem vagy valami nagy rajongója de biztos vagyok benne hogy két éve te voltál a legbüszkébb Barca drukker és ez nagy részben az ő érdeme is!(Mondom részben még mielőtt belekötnél)!Szóval nem kell ez az elszált duma vele kapcsolatban szerintem!
gekkodan írta:Meddig fogjátok itt még siratni Ronaldinhot?