Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nemhiszem. Olyan gyorsan történtek itt az események. 2napja még a Cityről volt szó,mint lehetpség. Végül jött a Milan és látod,késő este lett egyezség és holnap ,azaz ma délután már Milánóban mutatják be.Pocsa11 írta:Azért érdekelne, hogy elköszönt-e a szurkolóktól.
Egyáltalán nem örülök hogy a milanba megy ott sajnos képtelen leszek szurkolni neki és elöbb utóbb (de sajnos inkább elöbb épp azért meg kevés lóvét kaptunk érte) meg fogok utálni a maffiacsapatnál!Kaka10 írta:Hát ennyi volt!!!
Viva Ronaldinho!!!
Hát, ami azt illeti, már pont volt. De rövideknél már mindenképp ott volt, hogy még nincs megegyezés...madmax87 írta:Ok bocsi, de mikor még irtam akkor nem volt hir arrol hogy viszautasitják a milán ajánlatátmadmax87 írta:Nagyon nem örülök hogy enyire vacak vezetőségünk van...értem én hogy szépen váljunk el meg satöbbi de emberek 12 millió a különbség az egy normális játékos vételára...iszonyatosan bosszantana ha a szemét maffia csapat megkaparintaná és ez roni sara is szal már most iszonyat nagyott csökkent a szememben!!!
Először is ne írj ilyet, mert sokadszorra figyelmeztetlek, és lassan kijár egy ban, másrész pedig olvasd a főoldalon a híreket. Néha érdemes.. L.
Hát igen...az nagy kérdés mire mennek vele...szerintem nem sokra.DaNNy írta:az igen. nem kicsit voltak ezek szerint rákattanva,kérdés,hogy mire mennek majd vele