Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hallod haver egyenlőre Ronaldiho nevet vettetek aki biztos nagyon fog trükközni bemutatáson meg miden. De túlsúlyos és már hónapok óta nem játszott tét meccsen és amúgy is ki tudja mit fog nyújtani az olasz bunda ligában. az öregfiúk csapatábanferkoka írta:a világ legjobbja a világ legjobb csapatában..
nyugodjatok meg srácok nálunk mindenki szeretni fogja...
Nagy szakértö lehetsz te is...ferkoka írta:a világ legjobbja a világ legjobb csapatában..
nyugodjatok meg srácok nálunk mindenki szeretni fogja...
FORZA MILAN, FORZA RONALDINHO!
Azért legalább 2 szóban köszönetett mondhatott volna a Barcának,hogy a Milanhoz ENGEDTÉK , valamint a szurkolókhoz is lehetett volna egykét szava...La Pulga írta:Ronaldinho első nyilatkozata:
"Végül sikerült a Milanhoz igazolnom."- nyilatkozta Ronaldinho a La Gazzetta dello Sport tudósítójának a hivatalos bejelentést követően
"Hosszú ideig tartott megegyezni, de megköttetett az üzlet. A tények is azt mutatják, mindig a Milanhoz akartam menni."
Ronaldinho elmúlt két szezonja gyengén sikerült a Barcelonában, ám ő ezzel már nem kíván foglalkozni, inkább új csapatára koncentrál.
"Ez nem az az idő, amikor a Barcáról kell beszélni. Szeretném élvezni az életem új fejezetét. Megígérem, hogy keményen dolgozom és a legjobb formámat nyújtom a Milanban." - fejezte be a brazil zseni
Forrás: goal.com
Ronaldinho&Barca írta:Minden jót R10! Nagyon szomorú vagyok, és nagyon sajnálom, hogy a milanba szerződött, de talán ennyi tiszteletet megérdemelt, hogy oda mehessen ahova szeretne. Még nem nagyon fogtam fel, hogy már elment, kell egy kis idő...
Nagyon sokat köszönhetünk neki, hihetetlenül nagy ember marad ő számomra, akire mindig is felfogok tekinteni. Annyi szépet és jót adott nekünk, azok a cselek, a gólok, a mosoly..
Remélem, hogy Milanba visszatér valamelyest a régi R10, legalább erőnléte legyen meg, mert neki játéka mindig meg volt, csak az akarat fizikum és szurkolás hiányzott.
Nekem tök mind1 mennyiért adták el, ő felbecsülhetetlen és utánozhatatlan.
Rengeteget tett a fociért, a Barcáért. Remélem eltudott búcsúzni társaitól is, és a szurkolóktól is. Sajnálom, hogy nem volt egy búcsú meccse, bár akkor biztos elsírtam volna magam, de így is küszködök.
Nagyon fog hiányozni nekem, különleges játékos volt egy különleges csapat tagjaként. Talán egy nyilatkozatot kapunk még tőle.
További sok sikert kívánok Ronaldinho, remélem látlak még önfeledten játszani, bár a milan mezt nehéz lesz lenyelnem.
Minden jót Ronaldinho, hiányozni fogsz!
"Vannak játékosok és van Ronaldinho, akinek lábán a labda életre kel!"
Gracías Ronaldinho!!!
egyszerre. Mondjuk ez kicsit feldühitett,hogy 1. nyilatkozatában még a szurkolókat sem melíti meg,hogy megköszönjön valamit is nekik,hanem rögtönazt mondja,hogy Milan az álma.La Pulga írta:Ronaldinho első nyilatkozata:
"Végül sikerült a Milanhoz igazolnom."- nyilatkozta Ronaldinho a La Gazzetta dello Sport tudósítójának a hivatalos bejelentést követően
"Hosszú ideig tartott megegyezni, de megköttetett az üzlet. A tények is azt mutatják, mindig a Milanhoz akartam menni."
Ronaldinho elmúlt két szezonja gyengén sikerült a Barcelonában, ám ő ezzel már nem kíván foglalkozni, inkább új csapatára koncentrál.
"Ez nem az az idő, amikor a Barcáról kell beszélni. Szeretném élvezni az életem új fejezetét. Megígérem, hogy keményen dolgozom és a legjobb formámat nyújtom a Milanban." - fejezte be a brazil zseni
Forrás: goal.com
Nekünk jobb lett volna, neki szerintem kevésbe. Mondjuk a fizetése ott milyen durva lett volna már És azért ez becsülendő, h azt választotta, ahova inkább szeretett volna menni, pedig ott "csak" évente 3,5millát fog kapni.Slither írta: 21+4 milla
Jobb lett volna ha a Man. Cityt választja, de mindegy...
21+4 millaLG írta:Egy problémával kevesebb 18,5 millió, nem túl sok, de ne is legyen több Kár, h a világ legundoritóbb klubbjába ment, igy nem tudok neki szurkolni.
ja én is ezt gondolom.csak azért még egy évet maradhatott voltna .LG írta:Egy problémával kevesebb 18,5 millió, nem túl sok, de ne is legyen több Kár, h a világ legundoritóbb klubbjába ment, igy nem tudok neki szurkolni.
Akkor mért nem volt itt jó neki? A milán még több mint egy klub? És még kevesebbet is keres és még a Barca is rosszabbul járt, mintha Menchesterbe ment volna. Jól emlékszem, hogy 30M-ért vettük? Szépen leamortizálta itt magát, hogy egy aranylabdával a zsebében kevesebbet ért, mikor ide jött. Ne legyünk már naívak, hogy ez így megy...Kaka10 írta:Több mint egy klubb!!Ennyit megérdemelt Dinho!!haze71 írta:Valami nagyon nagy dolog lehet Milánóban, hogy a barcelonai 8 miller helyett és a menchesteri 12 miller helyett ott csak 3,5ért fog focizni. Ha ez neki megéri... Én ezt az egészet ép ésszel föl nem foghatom... Sanyi legyek, ha az a hiányzó évi pár milliócska nem kerülőúton fog kikötni Laportáék zsebében. Bukott a Barca vagy 7 M-t, azt valahogy pótolni kell. Ne adja be nekem senki, hogy ebben a pénzéhes világban jófejségből mehetett a Milánba? Főleg azok után, ahogy hozzáállt a Barcelonához az elmúlt fél évben! Ugyan már!!