Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
sporthíradó enyhén szólva nem a legmegbízhatóbb forrás...
- ez nem tűnik jó ötletnek, mert Puyi már nem egy futóbajnok és ami még ment pár éve, az már nem valószínű, hogy ma menne a szélen tartósan.....zozi írta:Abidal betanult középhátvédnek, így Puyol is helyettesítheti Alves-t! Mint ahogy már sokszor meg is tette!
jobb-bekknek sztem kisebb a felelősége,mint egy khv-nek,de lehet hülyeséget mondok. Alves is van hogy fennragad,stb.Victor_Valdes írta:Ne hogy már, a korban eléggé benne lévő Puyol legyen a jobb bekkünk, amikor a lomhasága még belső védőként is hátrányba hozza a támadókkal szemben elég sokszor. Egy-egy meccsen még oké, de egész évben...zozi írta:Abidal betanult középhátvédnek, így Puyol is helyettesítheti Alves-t! Mint ahogy már sokszor meg is tette!
Ne hogy már, a korban eléggé benne lévő Puyol legyen a jobb bekkünk, amikor a lomhasága még belső védőként is hátrányba hozza a támadókkal szemben elég sokszor. Egy-egy meccsen még oké, de egész évben...zozi írta:Abidal betanult középhátvédnek, így Puyol is helyettesítheti Alves-t! Mint ahogy már sokszor meg is tette!
Ne emlegessük már egy lapon Alvest és Adrianot,de még ha nem is így gondoltad,Adriano akkor sem lehet a Barcaban az elsőszámú jobboldali védőnk.zozi írta:Elment Toure is, mégsincs baj, mint ahogy sokan, többek közt én is jósoltuk. Dani Alves becsukott szemmel ismeri a társait, de én úgy látom Adriano is meg tudná oldani ezt a feladatot. És Tényleg nem tud beadni, de az nem is a Barca játéka!
Igenám de Touré távozása után nem okozott nagy fejtörést a pótlása, Busquets személyében. Alves pótlása már nem lenne ilyen egyszerű.zozi írta:Elment Toure is, mégsincs baj, mint ahogy sokan, többek közt én is jósoltuk. Dani Alves becsukott szemmel ismeri a társait, de én úgy látom Adriano is meg tudná oldani ezt a feladatot. És Tényleg nem tud beadni, de az nem is a Barca játéka!
És kinek adogatna? Messinek, Villának, esetleg Pedronak, vagy netalántán Xavinak? Ugyan már. A mi játékunkba tökéletesen passzol a brazil. Hasonló kaliberű játékos pedig egy van, de ő mozdíthatatlan, és idősebb is ha jól emlékszem, Maicon személyéről beszélek.senzu írta:Azért én szívesen megnéznék egy olyan jobbszélsőt, aki tud beadni isVictor_Valdes írta: középső védőket hamarabb találni a piacon, minőségromlás nélkül, mint egy jobbszélsőt.
Amellett vagyok, hogy maradjon.
Azért én szívesen megnéznék egy olyan jobbszélsőt, aki tud beadni isVictor_Valdes írta: középső védőket hamarabb találni a piacon, minőségromlás nélkül, mint egy jobbszélsőt.
Amellett vagyok, hogy maradjon.
középső védőket hamarabb találni a piacon, minőségromlás nélkül, mint egy jobbszélsőt.Messithebest írta:4.???? Messi,Xavi,Iniesta,Puyol,Villa,Piqué biztosan fontosabb. De még Valdes is nyugodtan ide jöhet. Szóval 7-8.nál előbbre biztosan nem sorolnám....kristop írta: szerintem a csapatnak a negyedik legfontosabb játékosa, így a negyedik legmagasabb fizetést is érdemli. puyol érdemeiért folyamatosan megkapta az új szerződéseket folyamatos emelésekkel. de, ha ezt így nézed akkor villa meg piqué is baj, hogy annyit kap, mint puyol?
Ne szedjétek már szét szerencsétlent, mert azt írta 4ik!Messithebest írta:
4.???? Messi,Xavi,Iniesta,Puyol,Villa,Piqué biztosan fontosabb. De még Valdes is nyugodtan ide jöhet. Szóval 7-8.nál előbbre biztosan nem sorolnám....
4.???? Messi,Xavi,Iniesta,Puyol,Villa,Piqué biztosan fontosabb. De még Valdes is nyugodtan ide jöhet. Szóval 7-8.nál előbbre biztosan nem sorolnám....kristop írta:szerintem a csapatnak a negyedik legfontosabb játékosa, így a negyedik legmagasabb fizetést is érdemli. puyol érdemeiért folyamatosan megkapta az új szerződéseket folyamatos emelésekkel. de, ha ezt így nézed akkor villa meg piqué is baj, hogy annyit kap, mint puyol?LG írta:Mert? Miért érdemelne Alves többet, mint a csapatkapitány, aki már 10 év kb. oszlopos tagja a csapatnak?
Most akkor mondjuk azt hogy ha nem lenne Xavi és/vagy Iniesta, akkor Messi se lenne ekkora sztár? El lehetne vitatkozni hogy ki mennyire fontos a csapatban, de felesleges.kristop írta:szerintem a csapatnak a negyedik legfontosabb játékosa, így a negyedik legmagasabb fizetést is érdemli. puyol érdemeiért folyamatosan megkapta az új szerződéseket folyamatos emelésekkel. de, ha ezt így nézed akkor villa meg piqué is baj, hogy annyit kap, mint puyol?LG írta:Mert? Miért érdemelne Alves többet, mint a csapatkapitány, aki már 10 év kb. oszlopos tagja a csapatnak?
én full khv-nak nevezném, nem is láttam még szélen bóklászni + nem is lenne oda elég gyors. Ha Alves nem tér jobb belátásra, én még mindig azt szeretném, ha Montoya már nyáron több szerepet kapna, legalább a felkészülés során, mert 2éve ott volt és nagyon jól tolta viszont idén nem emlékszem, hogy elvitte volna Pepsjd írta: 5. Botiát 2,5 millióért visszavásárolhatjuk (bár ahogy látom ő is inkább khv)
1. Gyakorlatilag már kirúgva, mint Hleb, csak még a megfelelő balekot keresi Guardiola, akik végleg elvinnéBarcaman1993 írta: 1. Cáceres: Nyáron kipróbálnám, aztán lesz ami lesz.
2. Victor Sánchez: Ugyanez, bár erre biztos most sokan fognak hőzöngeni, de sztem messze nem olyan rossz játékos, mint amilyennek jópáran korábban leírták, én még teknikásnak is nevezném .
3. Wiel: Gondolom őt nem kell bemutatni.
4. Luis Filipe: Ha jól emlékszem korábban már megpróbáltuk leigazolni, de nem sikerült (bár most, hogy belegondolok még az is lehet, hogy ballábas, de az is, hogy nem ).
Alves, 4. elfontosabb????kristop írta:szerintem a csapatnak a negyedik legfontosabb játékosa, így a negyedik legmagasabb fizetést is érdemli. puyol érdemeiért folyamatosan megkapta az új szerződéseket folyamatos emelésekkel. de, ha ezt így nézed akkor villa meg piqué is baj, hogy annyit kap, mint puyol?LG írta:Mert? Miért érdemelne Alves többet, mint a csapatkapitány, aki már 10 év kb. oszlopos tagja a csapatnak?