Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Főleg hogy nekünk semmilyen átigazoláspolitikánk nincsen,szóval a semmihez asszisztálni sem lehetne.Feast4 írta:Amúgy megmondom azért nem tudunk külsős sztárezőt sem hozni, mert egy a nevére is valamit adó szakember ehhez az igazoláspolitikához nem aszisztál.
Azt nem tudom, ha tényleg ennyi pénz van akkor David Luis miért is került a PSGbe?Barcaman14 írta:Úgy látom tényleg komolyan gondolják, hogy leraknak egy rakat pénzt a chilei kapusért. Hihetetlen... Ha ilyen jól áll a klub anyagilag, akkor remélhetőleg a második számú kapusnál(?) fontosabb pozíciók betöltésekor sem fognak garasoskodni.
Volt egy pár ilyen csoda business az évek alatt. Nem is értem a játékspolitikánk meg a szerződéseinket. Ezt most tényleg, hogy vagy mint gondolják?Barcaman1993 írta:David Villa, Keita, Ibrahimovics, Caceres... És ezek csak az utóbbi évek termése. De Thiagot is idevehetném, de ő érte végül "reális körüli" árat kaptunk.Feast4 írta:Ezt a Bojan féle üzlettel sikerült felülmúlni!
Holnap beindul a június, vele párhuzamosan Marquinhos ügye is. Jó lenne hamar lezárni. Közben Benatia lenyilatkozta, hogy valószínűleg marad Romában.
David Villa, Keita, Ibrahimovics, Caceres... És ezek csak az utóbbi évek termése. De Thiagot is idevehetném, de ő érte végül "reális körüli" árat kaptunk.Feast4 írta:Ezt a Bojan féle üzlettel sikerült felülmúlni!
Náluk szerintem Khedira vagy Benzema az ilyen csoda de ez nem erre a topicra tartozik.Chino írta: Ami a madridista barátodat illeti én tiszteletben tartom a véleményét, de én inkább az ellenkezőjét tapasztalatom. Néha átnézek a túloldalra és ott is azt látom. Ha nekem nem hiszel nézz át. Persze ez távolról sem bizonyít semmit, sőt, csak gondoltam reagálok erre.
Ezt a Bojan féle üzlettel sikerült felülmúlni!Barcaman1993 írta:Tegnap nyilatkozta le Bartomeu, hogy Fabregast nem fogjuk eladni. Az értelmét se igazán látom a dolognak.Game90 írta:David Ornstein @bbcsport_david
Barcelona willing to let Fabregas leave for £30m & his preference is PL return. Arsenal have buy-back option but yet to express any interest.
Barcelona midfielder Cesc Fabregas (27) is set to leave this summer. He is expected to return to the English Premier League. [sky sports]
Egyébként az érdekes, hogy hogyan sikerült ilyen módon leigazolnunk az Arsenaltól...? 35 millió után az ár fele az övék, ill. elővásárlási opciójuk van rá... Egyszerűen nevetséges. Nem mintha nem innen vonulna vissza, de ilyen előnytelen üzleteket is csak mi tudunk kötni.
Az összehasonlításnál nem igazán azokat a dolgokat vetted elő amik a hozzáállásbeli különbségek egy vagy kettő kivételével. De ez végülis mindegy.Feast4 írta:Alexis és Fabregas összehasonlításnál mint mondtam nem a két játékos képességei vagy posztja volt a szempont, hanem amit lehet látni, hozzáállásban. Alexis első éve klasszukus tanulóév volt, csak akkor mindenki elkezdte hülyének nézni és utána már nem egyszer látszott, hogy a nagy akarásnak nyögés lett a vége.
Nem húzó ember? Nem az. Ő egy klasszikus vízhordó aki lelkesedéssel és akarattal megy előre látványtalan. Sok játékosunk az. Igazából akkor szokott kijönni ki milyen amikor valami gáz van elég más.
Piquének miért volt mindig bérelt helye akármilyen rosszul játszott is? Vagy miért Mascherano játszott Bartra helyett, mikor a spanyol sokkal jobb volt, ráadásul pont magasságbeli hátránnyal küzdünk? Rá is fáztunk a bajnoki döntőn, pedig a hülye is látta, hogy nem az argentinnak kellene játszania. Vagy Alvesnek miért van bérelt helye, mikor sorozatban hozta le a katasztrofálisabbnál katasztrofálisabb meccseket? És Messiről most nem beszélek, mert sírva fakadok. Rosszul látod sajnos. Az utóbbi időben a legtöbb játékosnak bérelt helye van.Feast4 írta:Fabregasnal sose jön ki, hogy milyen. Mert csere? Miért csak csere? Ha beáll és bizonyít akkor bekerülhet? Mert akkor a szurkolók és mellé állnak. Emlékezzünk Messire amikor még csak csere volt. Mindenki követelte a beállítását. Mindig megkapta a kis 20-30 percét jött is egy gól. És egyszer csak már fent kellett lennie, mert csak ő tudott gólt lőni. Nálunk azért az utóbbi években jól látható, hogy nincs mindenkinek bélet helye. Dhinyot úgy kipenderítették mint a... Deco és Xavi esete? Busquets és Toure. Azért nem mondhatjuk, hogy nálunk egy játékosnak örökké bérelt helye van mert nincs. Már megkapta az időt. Nem is keveset. És az a gáz, hogy Xavi egyre rosszabb mégis ő játszik. És nem hiszem, hogy azért mert ő van benyalva a vezetőségnél.
Tegnap nyilatkozta le Bartomeu, hogy Fabregast nem fogjuk eladni. Az értelmét se igazán látom a dolognak.Game90 írta:David Ornstein @bbcsport_david
Barcelona willing to let Fabregas leave for £30m & his preference is PL return. Arsenal have buy-back option but yet to express any interest.
Barcelona midfielder Cesc Fabregas (27) is set to leave this summer. He is expected to return to the English Premier League. [sky sports]
Game90 írta:David Ornstein @bbcsport_david
Pedro itt három évvel ezelőtt igen csak név volt még. Alexis elküldését pedig olyanok favorizálják jórészt (tisztelet a kivételnek senkit nem akarok megsérteni) akik jelen pillanatban komplett kezdő 11-es vennének.palesz77 írta:Mindamellett, hogy ez egy elég szubjektív vélemény, úgyhogy nem is akarok vele vitába szállni inkább, de ezek a kiemelt részek..Feast4 írta:...
Alexis ki mindenkit szorított ki? Tellot, Pedrot? Villát - aki nem szélső..? Nem egy Xavi-Iniesta konkurencia azért.. Plusz az is túlzás, hogy kiszorította őket, Pedro minden évben többet játszott mint ő, és a többiek se maradtak le annyira nagyon sokkal egyik évben se. Plusz nagyon sokszor maradt ki a rangadókon - idén is -, szóval azért ne csináljunk úgy, mintha ő lett volna a szezon betonembere.. Fabregas meg ősszel bőven a legjobb középpályás volt, nem ő tehet róla, hogy Tata mégsem rakta Xavi elé a rangsorban ezután sem..
A második részt meg szintén nem értem, a fórom harmada kb elküldené Alexist is, nem tudom ez miből jött, hogy ő nem megosztó..
Én Fabregast nem akarom védeni, nem tartozik a kedvenceim közé, ha Alexisről beszélünk vele párhuzamban sokkal inkább a chilei irányába vagyok elfogult.Feast4 írta: Hasonlítsuk már össze Alexist és Fabregast. Jó nem egy poszt, de nem is ezek leszek a szempontok.
Fabregas lassú Alexis nem.
Fabregas körülményes Alexis nem.
Fabregas irányító Alexis szélső.
Fabregas hamis 9-est játszik Alexis szélre húzott csatárt.
Fabregas nem tudja játszani Alexis igen.
Fabregas nem tudott a középpályáról senkit kiszorítani Alexis szélről szinte (hangsúlyozom szinte) mindenkit.
Fabregas megosztó, Alexis nem. (Vajon ez mért van?)
Fabregas unott képpel áll a pályán, Alexis mindig megy robotol annyit(mások helyet) mint az állat.
Fabregas kis csapatok ellen még hamis 9-esbe is jó, Alexis mindenki ellen ugyanúgy küzd hajt.
Fabregas fél szezonos, Alexis ha nem sérül le végig egyenletes.
Két játékos, ugyanabban az évben kerültek ide, ugyanannyi idejük volt (Fabregas saját nevelés) mégis mentalitásban, beilleszkedésben szurkolói elfogadottságban jelentős a különbség.
Ez valamit elmond. Mint az, hogy Pep meg akart tőle szabadulni, csak utána már nem írta alá a szerződését.
palesz77 írta:Mindamellett, hogy ez egy elég szubjektív vélemény, úgyhogy nem is akarok vele vitába szállni inkább, de ezek a kiemelt részek..Feast4 írta: Hasonlítsuk már össze Alexist és Fabregast. Jó nem egy poszt, de nem is ezek leszek a szempontok.
Fabregas nem tudott a középpályáról senkit kiszorítani Alexis szélről szinte (hangsúlyozom szinte) mindenkit.
Két játékos, ugyanabban az évben kerültek ide, ugyanannyi idejük volt (Fabregas saját nevelés) mégis mentalitásban, beilleszkedésben szurkolói elfogadottságban jelentős a különbség.
Ez valamit elmond. Mint az, hogy Pep meg akart tőle szabadulni, csak utána már nem írta alá a szerződését.
Alexis ki mindenkit szorított ki? Tellot, Pedrot? Villát - aki nem szélső..? Nem egy Xavi-Iniesta konkurencia azért.. Plusz az is túlzás, hogy kiszorította őket, Pedro minden évben többet játszott mint ő, és a többiek se maradtak le annyira nagyon sokkal egyik évben se. Plusz nagyon sokszor maradt ki a rangadókon - idén is -, szóval azért ne csináljunk úgy, mintha ő lett volna a szezon betonembere.. Fabregas meg ősszel bőven a legjobb középpályás volt, nem ő tehet róla, hogy Tata mégsem rakta Xavi elé a rangsorban ezután sem..
A második részt meg szintén nem értem, a fórom harmada kb elküldené Alexist is, nem tudom ez miből jött, hogy ő nem megosztó..
Mindamellett, hogy ez egy elég szubjektív vélemény, úgyhogy nem is akarok vele vitába szállni inkább, de ezek a kiemelt részek..Feast4 írta: Hasonlítsuk már össze Alexist és Fabregast. Jó nem egy poszt, de nem is ezek leszek a szempontok.
Capon írta:Minden ok nélkül "leidiótázól" embereket és a végén úgy zárod a mondandódat, hogy Alexis és Fabregas a 2 legmeghatározóbb játékosunk.roby122 írta:...
Minden ok nélkül "leidiótázól" embereket és a végén úgy zárod a mondandódat, hogy Alexis és Fabregas a 2 legmeghatározóbb játékosunk.roby122 írta:...
Suárez irányító/támadóközéppályás, úgyhogy ha valóban felkerül (van erről valami hír esetleg?), akkor Xavi, Iniesta, Fabregas és Rafinha mögött az ötödik játékos lesz arra a két posztra. Nem sok szerephez fog jutni...LM10 írta:Denis Suarez is a felnőtt csapathoz fog tartozni, ha jól tudom. Ő védekező kp vagy irányító? Akár Song helyettese is lehetne.
De akkor legalább egy kis változatosság lesz a dologban, mert napok, hetek óta mindig mindenki ugyan azt írja rólapalesz77 írta: Bár előre látom, hogy mostantól mindenki ezzel fog érvelni aki elküldené..