Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az egyszerű oka, hogy nem játszott egy darab meccset sem a Malagában.djtrack írta:régebben ez a Kameni gyerek is nagyon fel volt kapva. mostanában nem láttam védeni.
100000000x inkább egy ingyen ochoa mint egy 10-15 milliós bravo, nem is kérdés.Varatrix írta:Ingyen elfogadom, de azért Ochoáktól már félek.
Legalább annyi ész legyen ha eladjuk, hogy kötünk egy visszavásárlási opciót rá. Mert ha netán beválna ne 50 millióért kelljen egy nap visszahozni!csababarca írta:Ha Tello tényleg érdekli a Portot,akkor könyörgöm,nyissuk már ki a szemünket, és próbáljuk már meg legalább tapogatózás szintjén Mangalat bevonni a bugiba, vagy legalább Danilot.
Ne legyenek már ennyire vakok
ha pedig oda akkor nem 40-50 milla lesz,viszont ott egy Fabregas Özil középpálya már Bl elődöntő bérlet lehet...(sarkosítva)A Fabregas eligazolást meg tényleg le kéne tisztázni, mert én is úgy emllékszem többedmagammal ha nem az Arsenálhoz kerül akkor az övék a della egy része.
Majd 2m ért odaadjuk, ne várj többet.csababarca írta:Ha Tello tényleg érdekli a Portot
Nekem oké, de most azért kíváncsi vagyok azoknak a hangjára, akik azt írták, hogy Bravo nem elég a Barcába cserének sem, mert bizonytalan.bence-barca írta:A Mundo Deportivo szerint az Ajaccio mexikói kapusa, Guillermo Ochoa nyáron a Barcelonához szerződik. - ligue 1 magyar facebook oldalán írták
Hát ha olcsóbban jönne, mint Bravo akkor OK.
Feast4 írta: Én sem akarom ezt tovább boncolgatni. Fabregasnak szerintem is mennie kell. Jók a statjai. Hova skfd-jak? Kik ellen? Elche? Király! Az a baj, hogy nem tudta kiszorítani Xavit? Miért nem? Beszélhetnénk itt a hamis 9-esről meg tücsök bogárról, de nagyon kifelé áll a rúdja és ennek oka van. Nagyon szeretem elismerem a képességeit de tényleg gáz amit csinál. Egy másik játékos érkezése a helyére nem hiszem, hogy meg fogja oldani a problémáinkat. Egy edző is kell hozzá. Itt fog eldőlni, hogy L.E. milyen edző valójában. Minőséget kell minőségre cserélnünk ez tény. Zsebbenyúlós is.
Elvileg szabadon igazolható.bence-barca írta:A Mundo Deportivo szerint az Ajaccio mexikói kapusa, Guillermo Ochoa nyáron a Barcelonához szerződik. - ligue 1 magyar facebook oldalán írták
Hát ha olcsóbban jönne, mint Bravo akkor OK.
Giggs után szabadon!CsocseX írta:És mi lesz, ha egy olyan sérülésekkel tűzdelt szezont kapunk ki, mint a mostani? Beáll Lucho?