Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Subinho írta:Nagyon remélem ez nagy kacsa. Cebc vs. Rakitics? Viccnek is rossz! Akkor ennyi erővel Xavi és Ini helyére vegyük meg Bírsát, meg Polit... Nagyon remélem, hogy ez kacsa.....
Vagy éppen azért hozzák, hogy a Barca játéka alapjaiban változzon meg. Ő és Rafinha egy dinamikusabb, ütközéseket vállaló játékfelfogást képvisel, aminek során változik, hogy ki illik a csapatba és ki nem. Egyedül Messi pozíciójának megtalálása kényes feladat - de ezen LE nyilván elgondolkodott előre.Tobias88 írta:Remélem ez meccsfüggő. Ha játszik 38 meccset + 10et a bl-ben akkor 8 millió. Mert így megúsznánk ugye 2 millió alatt mert kb annyit fog játszani miután kiderül, hogy mennyire nem illik ide.
Ja, csak 2008-ban Deco már 30 éves volt. Sokkal inkább egy Vidal, Guarín stílusú középpályás kellene, aki gyors és fizikailag is nagyon ott van.palesz77 írta:
Na, 08/09-ben elküldtük Decot, aki Xavi fő konkurenciája volt a poszton, és leigazoltuk Hlebet. Most eladjuk Fabregast, aki szintén Xavi fő konkurenciája, és úgy tűnik megvesszük Rakiticet, aki hasonló kategória mint Hleb volt, az edzőkérdést is hasonlóan rendeztük mint anno.. Hatkupás szezont szimatolok!
Jézus. Mire fel? Akkora abszurdum az egész... Eleve, hogy felmerült a neve a Barcánál, de most még ez is. Kacsának kell lennie.Sanama írta:azt irjak 8(!) millios fizut toltak Rakitic ele. Az igen.
Hát ez csak akkor lesz hivatalos, mezzel a kézben áll Legfrisebb hírek szerint, Sevilla-val még nincs megegyezés (Barcelona have an agreement with Croatian midfielder Ivan Rakitic (26), but talks with Sevilla have only just started. No deal yet. [rac1]).palesz77 írta: Na, 08/09-ben elküldtük Decot, aki Xavi fő konkurenciája volt a poszton, és leigazoltuk Hlebet. Most eladjuk Fabregast, aki szintén Xavi fő konkurenciája, és úgy tűnik megvesszük Rakiticet, aki hasonló kategória mint Hleb volt, az edzőkérdést is hasonlóan rendeztük mint anno.. Hatkupás szezont szimatolok!
Na amúgy komolyra fordítva a szót, én még mindig kételkedek ezzel a Rakitic üggyel kapcsolatban, a Bild nem tudom például mennyire hiteles forrás, bennem az van meg, hogy inkább pletykalap. Nem csodálkoznék rajta, hogyha 2 nap múlva már másik játékossal hoznának le ugyan ilyen híreket.
Sajnos én úgy látom, hogy a vezetőségnek (Lucho-t nem lehet tudni) nem szándéka az, hogy Cesc helyett találjanak egy másik Xavi utódot a jövő évi csapatba. Más kérdés, hogy erre a posztra Cesc-et nem tarom elég jónak, de azért az elég mélyütés, hogy jövőre is Xavi marad az 1. számú szervezőnk és mögé hozunk egy Rakitic-et, aki egy közepes képességű játékos (Barca-hoz képest). Én legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy abban bíznak, hogy egy év múlva Denis Suarez vagy más az ifiből képes lesz ezt megtenni, addig pedig jó az öreg is... elég rossz döntésnek tartom, talán rosszabb, mintha Cesc-et próbálgatnánk. Semmi jóra nem számítok jövőre normális kp nélkül. Se ütközőnk, se szervezőnk... már csak elöl kell, hogy meghagyják a kiskirályt középen és akkor talán a 3. helyre még így is befutunk. Végül is nagy visszalépés nem lenne.BarcafanTomee írta:Mai árak mellett 20 millió Rakitic-ért még nem is rossz, az már más kávéház, hogy mennyire van rá szükségünk, meg, hogy mivel lennék vele beljebb mint Cesc-el.
Na, 08/09-ben elküldtük Decot, aki Xavi fő konkurenciája volt a poszton, és leigazoltuk Hlebet. Most eladjuk Fabregast, aki szintén Xavi fő konkurenciája, és úgy tűnik megvesszük Rakiticet, aki hasonló kategória mint Hleb volt, az edzőkérdést is hasonlóan rendeztük mint anno.. Hatkupás szezont szimatolok!Cooltiszo írta:Barcelona will pay 15M plus incentives for Sevilla midfielder Ivan Rakitic (26), who will join for five years, until 2019. [dimarzio]
Egyre többen hozzák le (pl. bild). 15 millióért azért nem lenne rossz, attól függetlenül hogy ezt kb úgy látnám továbbra is ésszerűnek ha Xavi el, Cesc marad és Xavi helyére jönne Rakitic 15-ért, aztán hajrá Fabregassal a csata....
Tobias88 írta:Jó vicc. Szerinted Cesc miért megy? Mert közölték vele, hogy jövőre is Xavi a favoritbarcafacan írta:Cesc helyére jön. Xavi eldöntheti, hogy megy ő is, vagy a kispadot választja.
Nekünk meg a rémálmunk. Az első 2 játékost nem tudom beazonosítani, az utolsók meg tök fölöslegesek lennének. Ahogy "Matieu" is, aki gondolom a Valenciában játszik.kadarzsolt85 írta:Egy álom vállna valóra ha ezek a játékosok jönnének,Marqinhos,Matieu,Danilo,Willy Caballero,Agüero vagy Reus.!!!