Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én is.diagonal írta:Most már én is. Ez a vezetőség levizsgázott többszörösen. Hogy Laporta emberileg, erkölcsileg kifogásolható személy? Az. De a Barca érdekében mindent megtesz az biztos, egy minden hájjal megkent vezető, nem szép, de most ilyen kellene.Barcaman1993 írta: Laportát várom vissza.
Értsétek már meg, hogyha 36 milliónál többért adtuk volna el, akkor az 50%a ment volna az Arsenalnak. Szóval adtuk volna el 50ért? Akkor kaptunk volna érte 25öt.Barcaman1993 írta:ÁÁÁ, ez a Fabregasos hír elképesztően idegesítő... Komolyan az ember már-már nem is azt sajnálja leginkább, hogy elmegy (mert ez benne volt a pakliban), hanem hogy ennyiért... Röhej, de a Chelsea 50 millióért szabadult meg a csere David Luiztől, és 45 millióért a csere Matától. Mi meg a kezdő Fabregasért kapunk 33 millióért és további 3 millió extrát... Szégyen ez a vezetőség, mindenki tudja, hogy hova menjenek! Minimum 50-ért kellett volna eladni. Már várom az első olyan felső vezetést, akik normális áron is képesek eladni a játékosainkat, mert ez továbbra is elképesztő. És akkor csodálkozunk, hogy miért nincs pénz éveken át egy normális védőt leigazolni? Na ezért. Laportát várom vissza.
És az a hab a tortán, hogy annak a Chelseanek adjuk el jó pénzért, akik már számtalanszor a pofánkba röhögtek, Josét meg had ne mutassam be senkinek...
Most már én is. Ez a vezetőség levizsgázott többszörösen. Hogy Laporta emberileg, erkölcsileg kifogásolható személy? Az. De a Barca érdekében mindent megtesz az biztos, egy minden hájjal megkent vezető, nem szép, de most ilyen kellene.Barcaman1993 írta: Laportát várom vissza.
messideco írta:Semmi, semmi változás nem lesz egyáltalán, nézzétek meg
visca el barca írta:úgy, hogy a szerződéshez két fél kell. gondolom az arsenal csak igy volt hajlandó eldani.mvik írta:hogy a büdös francba lehetett ilyen ku... sz@r szerződés kötni az arsenalal, 36 milliónál drágábban adjuk akkor a fele az övék, HÜLYE IDIÓTÁK!!!!!!!!!
7 játékossal nem hiszemLeon írta: Azért a Stegen-Piqué-Alba-Busi-Ini-Messi-Neymar vonallal bent maradunk az 1. osztályba?
úgy, hogy a szerződéshez két fél kell. gondolom az arsenal csak igy volt hajlandó eldani.mvik írta:hogy a büdös francba lehetett ilyen ku... sz@r szerződés kötni az arsenalal, 36 milliónál drágábban adjuk akkor a fele az övék, HÜLYE IDIÓTÁK!!!!!!!!!
Pláne úgy, hogy Rakitic még be sincs jelentve. Számomra fordítva lett volna evidens.mess2009 írta:meglepett, hogy lezongorázták a Fabre ügyet még a VB. előtt...!
kifejtenéd bővebben mielőtt elküldenélek melegebb éghajlatra?A Cesh mentalításúakból túlságosan sok is van (ld. a mai Xavi stb.).
Yaya nem 2008-ban ment elroby122 írta:Anno 2008 ban is elmentek a nagy nevek. Ronaldinho , Deco , Yaya , Zambrotta. És ki gondolta volna , hogy Tourét Busi ilyen jól fogja helyettesíteni.
Hát akkor készüljünk fel a semmire.roby122 írta: Itt vagy 6 kupás szezon lesz vagy semmi.
mess2009 írta:meglepett, hogy lezongorázták a Fabre ügyet még a VB. előtt...!
én a csapat újjáépítésének egyik fontos lépését látom ebben. számomra (sem) nem kétséges, hogy a Barcában Xavi,Ini,Busi,és majd Rafinha mellett nem kell Fabregas de bőven jó lehet pl. Rakitic, aki (már leírtam, tudom) sokkal hajtósabb, gyorsabb, jobban védekező, jobban lövő fiatalabb srác ezért inkább hasznunkra lehet.
külön is hangsúlyoznám a relativ hasznosság jelentőségét, ugyanezt éltük meg pl. Ibra, Villa , esetében de sorolhatnám akár azt a Maxvelt is aki Brazil válogatott és alapember a PSG. ben....Fabre jó lehet Murinhónak mivel éppen ilyen típusú embere hiányzott...
És kajak.visca el barca írta:sanchot elcsapjuk még egy 20asért, az 50ből meg pont kijön bravo, mathieu, meg messinek egy ujabb szerződés