Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én is azt hajtogattam, hogy le kell rakni érte a pénzt, de én továbbra is azt gondolom, hogy lenne helye a kezdőben. Akár Rakiticnál, akár Paulinhonál jobb megoldás lenne, hiába kedvelem kifejezetten mindkét játékost. Busquets mellett nagyon jól működne mélységi irányítóként, aki a vonalakat vertikálisan képes lenne megtörni. Pont egy ilyen profilú játékos hiányzik a kp-ról, és ezért akarják elhozni Arthurt is, hátha képes lesz betölteni (valamelyest és a jövőben) ezt az űrt.Nero. írta:Fél éve még hogy vertük (én is) az asztalt Verratti miatt, aztán ki akadtunk hogy elvileg a vezetőség nem is hajtott rá komolyan, most meg láthatjuk hogy ebben a Barcában nem is igazán lenne helye.
Kisebb keret kell, amiben nincs olyan, hogy kezdő meg kiegészítő. Olyan persze lenne, aki általában keudő és aki a padon várja, hogy szükség esetén megjelenésévek átszabja a csapat fociját. Meg olyan is, aki akkor kezdő, ha az ellenfél várhatóan betonfocit fog játszani.Sinya22 írta:
És szerinted nem kellenek kiegészítő emberek,mikor 3 kupát akarunk nyerni? Vagy a padra hozzunk Coutinho-t,Aguero-t stb?
És szerinted nem kellenek kiegészítő emberek,mikor 3 kupát akarunk nyerni? Vagy a padra hozzunk Coutinho-t,Aguero-t stb?Samper írta:
Nem "Baraa szintű" játékosok ők se. Persze ha egy csoda folytán elmennének, akkor igazolni is kellene - meg lehetne is.
Nem "Baraa szintű" játékosok ők se. Persze ha egy csoda folytán elmennének, akkor igazolni is kellene - meg lehetne is.Sinya22 írta:
Igen,és bőven elég 13 emberrel nekimenni a tavasznak. Paco,Digne,Ds nyugodtan maradhat,Rafinha is meg fogja kapni az esélyt.
Ki nyilatkozta ezt?davi10 írta:"Mindent megmozgatunk annak érdekében, hogy leigazoljuk Coutinhot a télen".
További híreink: az ég kék, a fű zöld.Samper írta:Nem sajnálnám, ha januárban távoznának:
Igen,és bőven elég 13 emberrel nekimenni a tavasznak. Paco,Digne,Ds nyugodtan maradhat,Rafinha is meg fogja kapni az esélyt.Samper írta:Nem sajnálnám, ha januárban távoznának:
Digne
Turan
Vidal
Gomes
DS
Rafinha
Alcacer
Deulofeu
Nem csak neki, ebben egyetértek. De maga a profil amit képvisel nagyon kellett, s ha igazolunk sokkal inkább ilyet mint Coutinho féléket. Ez volt az alap gondolat.recrea írta:Ezt senki nem vitatja, nem is írtam ennek az ellentettjét, és egyébként én egyszer sem ekéztem a brazilt,ahogy itt a fél fórum tette. Csak ne állítsd be úgy, h neki köszönhető a stabilitás, mert ez, ilyen formában nem igaz.Bob_Marley írta:Nyilván irónia volt nem a magasság a lényeg, de ezerszer inkább pl Kante, aki szintén alacsony mint Coutinho. Paulinho résszel nem értek egyet, rengeteget jelent, hogy ütközik a középpályánkon. Mellé még a kapuhoz is felér, hatalmas igazolás volt.
Ezt senki nem vitatja, nem is írtam ennek az ellentettjét, és egyébként én egyszer sem ekéztem a brazilt,ahogy itt a fél fórum tette. Csak ne állítsd be úgy, h neki köszönhető a stabilitás, mert ez, ilyen formában nem igaz.Bob_Marley írta:Nyilván irónia volt nem a magasság a lényeg, de ezerszer inkább pl Kante, aki szintén alacsony mint Coutinho. Paulinho résszel nem értek egyet, rengeteget jelent, hogy ütközik a középpályánkon. Mellé még a kapuhoz is felér, hatalmas igazolás volt.
Népszerűtlen vélemény, mert kicsit ékezi Paulinhot - akivel semmi bajom összességében, jó kis taktikai fegyver -, de ez neki és Rakiticnek is köszönhető. Egyik kézzel adnak, a másikkal elvesznek.recrea írta:A másik, egyáltalán nem az stabilizálta a csapatot, h jött Paula, ez elsősorban EV-nek, meg a 442-nek köszönhető, de sztem annak is, h már képtelenek vagyunk olyan őrült labdatartásra, mint évekkel ezelőtt.
Igazából attól függ, hogy érted a pótolhatót. A klub létezne nélküle is, és versenyben lennénk-e címekért? Igen. Fenn tudnánk tartani ezt a játékmodellt egy Kanté féle játékossal? Nem. Szóval ilyen szempontból pótolhatatlan.Bob_Marley írta:Senki sem pótolhatatlan, Busquets sem!
Bob_Marley írta:Hoztunk egy Paulinhot és megváltozott a csapat stabilitása, de hoznánk a 110 centis Coutinhot, semmi szükség rá.
Az idei PL szezon jó bizonyíték mondjuk szerintem, hogy egy jó rendszerben a kreatívabb játékosok bőven jobbak, mint a "sima csapatokban" a kőkemény ütközők. Citynél ki van? Egyedül Fernandinho, aztán a legkevesebb gólt kapták a világ fizikálisan legkeményebb bajnokságában. Olyan középpályák mellett, ahol Kanték, Bakayokók, Maticok és Pogbák futkosnak.Bob_Marley írta:Nyilván irónia volt nem a magasság a lényeg, de ezerszer inkább pl Kante, aki szintén alacsony mint Coutinho.
Szintén népszerűtlen vélemény, de szerintem még csak most jönnek majd a legjobb évei, már ha Valverde megtartja a taktikát. Idén szerintem előre is többet vállal, és ez csak javulni fog a megérzésem szerint. Remélem igazam lesz.recrea Busiról írta:Sőt, sztem pedig többet kéne vállalnia az embernek, mint teszi most.
Elbagatelizálod Te is, de pl a 110 centis Iniesta vagy a 99 centis Messi is tudott néha hozzátenni a játékunkhoz. Ég világon semmi köze nincs a magasságának ahhoz, h mennyit tud hozzátenni azon a poszton. Én sem vagyok szerelmes a brazilba, de valami normális érvet is lehetne ellene írni, még azon kívül is, h 180 millió lesz.Bob_Marley írta:Senki sem pótolhatatlan, Busquets sem!Ez annyi pénz, hogy simán el kéne engedni. Hoztunk egy Paulinhot és megváltozott a csapat stabilitása, de hoznánk a 110 centis Coutinhot, semmi szükség rá. Griezmann vilagklasszis, ennyit ő sem ér egyébként.
Mindkettő tutira nem. Szerintem Griezmannra nagyobb esély van, akár már januárban is. Az Atleticohoz ugye januárban érkezik 2 támadó is.bence8 írta:Szerintetek valóban az a vezetőség terve, hogy leigazolják Coutinho-t ÉS Griezmann-t? Coutinhot még értem de Griezmann helyet nem látom csak akkor ha Suarez távozik amit kétlek. Talán ha Messibol középpályán számolna akkor pedig coutinho vagy dembele nem járna jól... Nemtudom reális-e hogy leigazoljuk mind a kettőt...
Senki se vitatja, hogy Busquets a Pep csapatban kiemelkedő "alkatrész" volt. LE focijában viszont kerékkötő volt. Most újra jól játszik, de nem pótolhatatlan. Ha azonban Messi esne ki hosszabb időre, a jelenlegi állományból egyáltalán nem lehetne pótolni. Nem szabadna már "alapcsapatban" és kispadban gondolkodni. Természetesnek kellene tartani egy szűkebb keret folyamatos rotálását.Rivaldo11 írta:Busi pótolhatatlan. Aki nem látja, az ne nézze ezt a játékot. Egy hatalmas zseni a pali, egy géniusz. El kéne ismerni végre.