Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nekem ez kicsit cink, hogy az elnök a családdal kajálgat.S.Agüero írta:MD | A katalán sportlap címoldala Antoine Griezmann ügyével foglalkozik.
S.Agüero írta:MD | A katalán sportlap címoldala Antoine Griezmann ügyével foglalkozik.
Josep Maria Bartomeu a Klub elnöke találkozott Antoine Griezmann húgával és szüleivel egy barcelonai étteremben, hogy megvitassák a francia átigazolásának kérdését. Griezmann családja azt közölte Bartomeuval, hogy Antoine igent mondott, és a nyáron csatlakozni kíván a Barçához. A Klub pedig - a hírek szerint - kifizeti a 100 millió eurót az Atléticónak.
Antoine Griezmann lesz a katalán klub első igazolása 2018. nyarán.
Griezmann aláírása nem befolyásolja a további igazolásokat. Ha Coutinho érkezne a januári átigazolási időszakban, akkor is leigazolják Griezmannt a jövő nyáron. Mindkét játékosra rendelkezésre áll a pénzügyi fedezet.
Vagy csak simán felverik az árát szokás szerint...BarcafanTomee írta:Spanyol sajtó szerint a Madrid is beszállt az Arthur Melo bizniszbe, akinek 50 milla a kivásárlási ára. Gondolom hatalmas fizetéssel illetve aláírási pénzzel lesz majd elcsábítva ide vagy oda.
hetedik eve stabil kezdoje a sociedadnak, tobb, mint ketszaz meccs a ligaban, el - bl tapasztalat, de meg csak huszonhat eves, azaz eleg jo korban, csapatkapitany helyettes, ami sokat elmond a szemelyisegerol, hozzaallasarol. olyan ramos stilusu jatekos ennek minden elonyevel es hatranyaval. de ami gondolom a legfontosabb, van egy harminc millios kivasarlasi ara, szoval nem tudnak szivatni minket, ha megegyezunk vele, akkor jon.davi10 írta:Én tényleg nem tudom miért ekkora sláger ez az Inigo srác.
Én tényleg nem tudom miért ekkora sláger ez az Inigo srác.nagyatyesz írta:Továbbra is a legfontosabbnak most télen és nyáron a felesleg kidobálását, egy klasszis urányító középpályás és egy középhátvéd igazolását erőltetném.
Védőnek Inigo M. lenne a fő opcióm + Yerry Mina jöhetne még, míg irányítóba Coutinho vagy Eriksen (ez csak vágyálom, de hátha...). Távozna Masc, Verma, Arda, Gomes, Deu/Vidal
Az mindegy, a lényeg, hogy mindkettő lassú, az a legfontosabb.Nero. írta:Pique meg Busquets hogy kapcsolódik össze? WTF? Mindkettő nagybetűs alapember, több tucat trófeát nyertünk már mióta mindketto kezdo
Ezt nagyon nemértem valaki magyarázza meg légyszi
Nyilván az a legjobb. Viszont az ilyen játékosokból nincs olyan nagyon sok.csababarca írta:vagy esetleg mindkettő?S.Agüero írta:Nagyon rá vagy kattanva erre a lassú-nem lassú kérdésre.
Inkább legyen valaki fejben gyorsabb, mint testileg, szerintem.
vagy esetleg mindkettő?S.Agüero írta:Nagyon rá vagy kattanva erre a lassú-nem lassú kérdésre.
Inkább legyen valaki fejben gyorsabb, mint testileg, szerintem.