Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Eddig 4 klasszikójából már harmadszor törölte fel a pályát az öreg csapatával, az őszi körülményeket meg ismerjük, BL kieséskor, egyetlen egészséges védő nélkül...Messa írta: ↑2023.01.15. 22:37:48Ebben a győzelemben ma nyakig benne volt, meglepett mindenkit, és tökéletesen meglátta, hogy mi fog működni. Araujo posztja erre a meccsre telitalálat, Busi-Frenkie belső kettős telitalálat, Gavi és Pedri kicsit kötetlenebb szerepe szintén, és fejben is tökéletesen fel volt készítve a csapat.
Nem elvitatva az olasz eredményeit, de Ancelottit ma megette reggelire, minden téren. Semmi válasza nem volt ma Xavira.
Azért ennél bonyolultabb a dolog. Koundé, Lewy és mint könnyen elérhető választás Christensen az akiről tényleg el lehet mondani, hogy ő szerette volna. Marcos Alonso egy B-variáció volt, amíg úgy tűnt Azpilicueta érkezik szó sem volt róla. Valamiért van egy berögződése, hogy egy ballábas belső védője is legyen.Vakmacska írta: ↑2023.01.10. 10:40:21Xavinak nagyon nehéz dolga van, akárhogy is nézzük.
Egy teljesen tropára ment csapatot vett át, ami minden téren- fizikálisan, küzdésben, mentalitásban- a béka hátsója alatt volt mélyen.
Most már sikerült oda eljutnia, hogy fizikálisan bírják a 90 percet, tudnak küzdeni, és sikerült azért összeraknia egy normális védelmet.
A játékosait meg nem fogja fikázni a sajtóba, még akkor sem, ha az öltözőben igen. Gondolom van pár játékos, akit ő kért- bár szerintem
ez úgy nézett ki, hogy megmondta a posztot, és megnézték, hogy ki fér bele a keretbe, és elé tolták a listát, ő meg rábökött egy névre, aki neki a legjobban megfelelt.
Borzasztó nehéz kihúzni egy ilyen csapatot a gödörből, de úgy néz ki, hogy lassan, de biztosan sikerülni fog. Itt azért már látszik a fejlődés.
Nem tudom, szerintem az elvárás inkább az volt, hogy vezesse ki a csapatot a tespedt nyomorból, amibe az előtte lévőek taszították bele a csapatot. Tavaly ez kicsit túlságosan jól sikerült egy ideig, mikor sorra vertük ripityára a legnagyobb spanyol csapatokat god mode-ban, és akkor jött meg az az étvágy, hogy na, most akkor nekimegyünk a tirplának. De a kinevezésekor tuti, hogy nem ez volt a cél.
az az írás/értékelés egy ember véleménye. pont annyit ér mint a tied vagy az enyém.
Olyannyira, hogy a Koeman érához képest több mint triplájára nőtt, de még Valverde idejénél is magasabb. Elche, Almeria, Rayo és hasonló csaptok ellen is 80-85 ezer fölött a nézőszám. Csak nem lehet olyan gáz a játék, ha ennyi ember kilátogat.brazilfan írta: ↑2023.01.09. 15:13:14Én még nem hallottam, hogy a Camp Nouban a szurkolók mozgolódnának Xavi ellen, sőt az elmúlt évekhez képest jobban meg szokott telni a stadion. Saját nevelésű fiatalok stabil kezdők lettek, a Ligában 15 meccsen csak 5 (!) gólt kaptunk és rúgtunk 34-et, én ennek jobban örülök, mint a kupagyőzelem utáni konfettiesőnek, a BL-t amúgy is népszórakoztató cirkusznak tartom.
Csak az utolsó mondatodra! Én a focit szórakozásból nézem, szeretem. S az már zavar, amikor a háttérben megjelenik a sokszámjegyű pénz.brazilfan írta: ↑2023.01.09. 15:13:14Én még nem hallottam, hogy a Camp Nouban a szurkolók mozgolódnának Xavi ellen, sőt az elmúlt évekhez képest jobban meg szokott telni a stadion. Saját nevelésű fiatalok stabil kezdők lettek, a Ligában 15 meccsen csak 5 (!) gólt kaptunk és rúgtunk 34-et, én ennek jobban örülök, mint a kupagyőzelem utáni konfettiesőnek, a BL-t amúgy is népszórakoztató cirkusznak tartom.
Véleményeddel nem értek egyet, de elfogadom.Andris írta: ↑2023.01.08. 23:35:55Nekem egyelőre elég nagy előrelépés pl az, hogy nem a negyedik helyért megyünk, hanem próbáljuk megőrizni az előnyünket listavezetőként.
Szerintem egyáltalá nem azokat kapta, akiket kért, azokat kapta, akiket Laporta kért. És az inkább a te hiányosságod, ha nem látsz szisztémát és elképzelést. Más kérdés, hogy mennyire működik, kinek hogy tetszik, és ezektől függetlenül van-e benne jövő. De ha látni se látsz, akkor baj van.
Mai meccs: egyáltalán nem vagyunk jó formában, az Atleti igen. [auto_cenzúra] naptár, [auto_cenzúra] időjárás, idegen katlan, és rohadtul nem a mi szánk íze szerint alakult a meccs képe (nagyon fizikálissá vált már hamar). Mégis: nyertünk, egyáltalán gólt rúgtunk, nem 1 és nem 2 helyzetünk volt, mindezt Lewa nélkül. Tök mindegy, mennyire van ez messze attól, amit megálmodnánk magunknak, attól még nagy előrelépés, hogy ilyesmiket tudunk csinálni.
Btw, az elsőt megtanultuk az elmúlt pár évben, ennek köszönhetjük, hogy folyamatosan ott vagyunk a liga elején. Nekem egyébként ez tetszik.
Én egyébként még azt se, illetve persze nyilván kiestünk, nem nyertük meg, pedig lett volna esélyünk. Papíron arra simán alkalmas volt a keret.