Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
És ilyenkor vág ide az aláírásomban is szereplő Cruyff idézet: "Az akarás egyenlő a tudással, és aki akar az tud is."dani87 írta: ↑2021.12.09. 12:03:22Van különbség a motiválásban, és a teljesen irreális célok hangoztatásában.
Ha nekem a munkahelyemen olyan dolgokat tűznek ki, amikről mindenki tudja, hogy teljes mértékben teljesíthetetlenek, azzal nem motiválnak, sőt az ellenkező hatást fogja elérni.
Úgyhogy ezért kéne óvatosabban fogalmazni.
Egy Fradinál se azt tűzik ki célul, hogy jövőre bejussanak a BL legjobb nyolcba...
Igen, most nagyon erős a mezőny, rengeteg csapat van, akik még akkor is jobbak vagy a szintünkön vannak, ha kicsit összekapjuk magunkat tavaszra. A West Hambe kötnék bele, szerintem ők bőven a top4 esélyesek közé tartoznak, nem a futottak még. A 3 kimagasló PL csapat után már kb fél éve ők a legjobbak otthon, és nem is szerencsével, tarolós játékkal, rangadókat is sorra nyerve. Ráadásul pont az a BM féle pályán átrohanós stílus, ami nekünk nagyon nem fekszik. Jelen pillanatban ellenük szerintem minimum 5-6 gólt szednénk be két meccsen, de persze ez tavaszra még változhat is akár.Feast4 írta: ↑2021.12.09. 12:26:35Nem akarom lerombolni a légváraidat de ezek a csapatok 1-2 kivétellel az első két körben lemorzsolódnak.
Aztán maradnak ilyenek: Hogy Betis, Sevilla, Lyon, Porto, Dortmund, Lipcse és még akik gázak lehetnek Leverkursen, Leicester City, West Ham, Frankfurt, Monaco, vagy ha esetleg tovább jut egy Napoli, vagy egy Sociedad.
Sajnos egyik se olyan, hogy most azt mondom kimegyünk leverjük, jövünk haza.
Nem akarom lerombolni a légváraidat de ezek a csapatok 1-2 kivétellel az első két körben lemorzsolódnak.
Van különbség a motiválásban, és a teljesen irreális célok hangoztatásában.
Senki nem vette elő, csak azt látom, hogy Ő is kicsit el volt/van rugaszkodva a valóságtól. Egy-két döntése is nekem erre utalt az utóbbi két meccsen.
Ezen hangosan felröhögtem.visca el barca írta: ↑2021.12.09. 11:24:38Hagyjatok mar ezt a majd meglatjuk mi lesz fatival meg pedrivel szoveget. Fati most jott vissza egy 1 eves serulesbol, jatszott 3 percet, majd megint kidolt "1 honapra". Pedri meg soha semmi pluszt nem adott a csapatnak. Gavi legalabb vedekezni tud meg rug csip harap, ellentetben pedrivel, aki egy oldalrobi 2.0, csak kenyszeresen beleakarjuk latni xavit/iniestat.
Nem tudom az igazság szerintem valahol a kettő közt van. Pl.:
Nem kellene egy kicsit kisebb célokért küzdeni. Mondjuk hogy jövőre induljunk egyeltalán valahol. EL nyerés, te jó ég, miről beszél ez az ember??????Feast4 írta: ↑2021.12.09. 10:26:52Neki is vannak nyilatkozatai azért:
" Felelősnek érzem magam. Azt hittem, egyenlő felei leszünk majd a Bayernnek, de ez nem így történt. Nagyon csalódottak vagyunk, de most meg kell nyernünk az El-t."
Ha tényleg azt hitte, hogy pariban leszünk akkor neki se ártana leülni és átgondolni, hogyan tovább, mert erre a szintre harmat gyengék vagyunk.
Az EL megnyerés is... Az se túl esélyes...
Én ezt nem látom, mire gondolsz? Se a képeinél se a storyban.barcami írta: ↑2021.12.09. 09:27:48Szerintem van.
vinszentvega írta: ↑2021.12.09. 09:14:52Nem tudom van e összefüggés, de Iniesta elég szentimentális búcsúbeszédre hajazó instagram-posztot tett ki….
vinszentvega írta: ↑2021.12.09. 09:14:52Nem tudom van e összefüggés, de Iniesta elég szentimentális búcsúbeszédre hajazó instagram-posztot tett ki….