Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Azért a szélsőinktől így sem vagyok elájulva, sőt. Gólt nem szereznek (vagy csak jó ritkán), gólpasszokat is csak Alexis kezdte el termelni, azt is csak az utóbbi pár meccsen. Más felfogásban játszanak Pedroék? Alapesetben, mikor Messi is a pályán van, akkor is támadják egyből a kaput és ne az alibi visszapasszok menjenek, és máris megváltozik minden! De nem ezt csinálják. Ebben a szezonban Messin kívül elfogadható teljesítményt sztem csak Tellotól láttunk a támadóink közül. Messi helyett alternatíva? A Milan meccs óta tök fölösleges leülni Barca meccset nézni, mert ha nincs Messi, nincs party. Ezzel sztem el is mondtam mindent.Bob_Marley írta:Úgy beszéltek mint ha krízisben lennénk, haló kell még tudom is én 5 gól, s minden idők legtöbb gólját éri el a csapat.
Mi van ha megsérül Messi??Változnak a szerepek, tudunk nélküle is játszani, ő pluszban tud olyanokat amiket nem tudunk pótolni ez tény, de akkor más felfogásban játszhat Pedro, Alexis stb.
Itt voltak a legutóbbi meccsek, tisztán látszott nincs Messi, jóval agresszívebben támadtak a szélsők.
Ezt kellene látni, itt a szélső feladata a pontosság, gyorsaság, mezőnymunka.Gólért Messi felelős, de ő nem is védekezik.
Kérdésedre válaszolva Messitől kell a gólt várni, ha ő nincs, van alternatíva.
Nagyon jóóó?? Bocsss Bojan nem került közel 40 millióba és pedro sem...mégis többre értékelem a játékukat...Ezek szerint mindenki másképp értelmezi a "jó teljesitményt" ..fanbarca írta:Először is, remélem nem komolyan mondod. Elvégre Sanchez nagyon jó teljesítményt nyújt. Persze, volt egy pár hónap, amikor nagyon nem találta a helyét, de jól játszik. Én nagyon örülök, hogy a csapat marasztalja, óriási hiba lett volna eladni. Mindenkinek vannak rosszabb periódusai, nem szabad még kiakadni. Bojan mennyi esélyt kapott, Pedro mennyit kap (bár ne kapna), hát akkor ő mért ne? És nála csak a befejezéssel van gond, míg az előbbieknél a mutatott játékkal és a fejben nyújtottakkal is.csabimo írta:Sanchez egy vicc és a vezetőség is h itt tartjuk még 1 évet...ezzel a teljesitménnyel nincs benne a top 30 befejezőben sem!! egy valami szól mellette h még fiatal..ilyen rossz csatárunk v szélsőnk v mittomén h mi akar lenni nem mostanában volt! A hajt meg akar ide kevés ezt mindenkitől szerintem elvárjuk aki felveszi a mezt...tello-cuenca-bárki lefocizta a b csapatból is..40 millios csáko..Ha Pepp valamit nem tudott, akkor az igazolások ide tartoznak.Etöö-Ibra csere, Sanchez, Csigrinszky Jézus ..Fabregastól sem ezt vártam...
az h egy csatártól a góllövés csak bonusz ez maximum a Te nézetedben van így. a világ minden táján azért igazolnak csatárt h gólokat lőjjön, gólpasszt adjon. kár h ennyire megszállottam nyomod ezt a védekezés a legfontosabb elvet, de szived joga. Te így, én úgy látom nincs ezzel semmi gond, csak nehezen bírom felfogni h valaki azt várja egy 30 millás csatártól h védekezzenBob_Marley írta:...
Úgy beszéltek mint ha krízisben lennénk, haló kell még tudom is én 5 gól, s minden idők legtöbb gólját éri el a csapat.Barcaman1993 írta:Ne viccelj már!:D Akkor kitől várjunk gólt, ha nem a szélsőktől? Nyilván ott van Messi, továbbra is ő lesz a fő gólfelelős. De, ha azt normálisnak tartjuk, hogy a Villa-Pedro-Sanchez trió 20 gólt termelt idén, de kiválóan védekeztek, akkor nagy bajban vagyunk. És felvetődik bennem a kérdés: mi van, ha Messi ismét megsérül? Nyilván egy ilyen játékost nem lehet pótolni, de ha rajta kívül nem lő senki sem gólt, akkor szépen fogunk kinézni. 2 gólvágó legalább kell a csapatba.Bob_Marley írta:Nyilván ha odakerül be kell rúgni (ezzel voltak idén gondok a szélsőknél, de nem is tőlük várható a gól), de a góllövés csak bónusz, olyan mezőnymunkát várok el a braziltól is mint a chileitől és akkor nem lesz gond.
Idén sem a góllövéssel voltak gondjaink, valaki jól írta itt lejjebb, legyen vége a saganak, aztán vannak még bőven lukak amit be kell foltozni s fontosabb posztok is.
Ne viccelj már!:D Akkor kitől várjunk gólt, ha nem a szélsőktől? Nyilván ott van Messi, továbbra is ő lesz a fő gólfelelős. De, ha azt normálisnak tartjuk, hogy a Villa-Pedro-Sanchez trió 20 gólt termelt idén, de kiválóan védekeztek, akkor nagy bajban vagyunk. És felvetődik bennem a kérdés: mi van, ha Messi ismét megsérül? Nyilván egy ilyen játékost nem lehet pótolni, de ha rajta kívül nem lő senki sem gólt, akkor szépen fogunk kinézni. Legalább 2 gólvágó legalább kell a csapatba.Bob_Marley írta:Nyilván ha odakerül be kell rúgni (ezzel voltak idén gondok a szélsőknél, de nem is tőlük várható a gól), de a góllövés csak bónusz, olyan mezőnymunkát várok el a braziltól is mint a chileitől és akkor nem lesz gond.
Idén sem a góllövéssel voltak gondjaink, valaki jól írta itt lejjebb, legyen vége a saganak, aztán vannak még bőven lukak amit be kell foltozni s fontosabb posztok is.
Oscar és Lucas kifejezetten robbantott Európában. Na már most a 3 brazil gyémánt közül Neymar csillogott a legjobban a Brazíliában és őt is tartották a legtehetségesebbnek. Ebből kiindulva én nem aggódok... Másrészt meg, ha Ibrara, Alexisre, Villara stb. egy valag pénzt kiadtunk, akkor azt hiszem most sem kéne ezen spórolni.Boixos írta:minden olyan brazil, aki alapból topcsapathoz jön át európába (értsd: nincs ideje az "akklimatizálódásra") zsákbamacska. lehet nagyon jó, de bukhatnak akkorát is, mint a rottenbiller.
kiváncsi leszek, h nejmár melyik szitut viszi majd.
Ez lesarkítás, hogy esik kell, meg mindent kihagy.visca el barca írta:Bob_Marley írta:LG írta le jól, legutóbb Alexisnél voltak ellenérzéseim, de jól teljesít, így jó ómen lehet Neymarral kapcsolatban is Hasonló játékot tudna hozni s remélhetőleg fog is mint Alexis, akkor remek igazolás lesz, én ebben reménykedek.
nagyon remélem h sanchonál többet fog mutatni, mert ha ő is remekül védekezik majd, viszont mindent kihagy, minden labda 2 méterre pattan tőle és folyamatosan esni kelni fog akkor feleslegesen vettük meg 20-30-40-800 millióért...
Először is, remélem nem komolyan mondod. Elvégre Sanchez nagyon jó teljesítményt nyújt. Persze, volt egy pár hónap, amikor nagyon nem találta a helyét, de jól játszik. Én nagyon örülök, hogy a csapat marasztalja, óriási hiba lett volna eladni. Mindenkinek vannak rosszabb periódusai, nem szabad még kiakadni. Bojan mennyi esélyt kapott, Pedro mennyit kap (bár ne kapna), hát akkor ő mért ne? És nála csak a befejezéssel van gond, míg az előbbieknél a mutatott játékkal és a fejben nyújtottakkal is.csabimo írta:Sanchez egy vicc és a vezetőség is h itt tartjuk még 1 évet...ezzel a teljesitménnyel nincs benne a top 30 befejezőben sem!! egy valami szól mellette h még fiatal..ilyen rossz csatárunk v szélsőnk v mittomén h mi akar lenni nem mostanában volt! A hajt meg akar ide kevés ezt mindenkitől szerintem elvárjuk aki felveszi a mezt...tello-cuenca-bárki lefocizta a b csapatból is..40 millios csáko..Ha Pepp valamit nem tudott, akkor az igazolások ide tartoznak.Etöö-Ibra csere, Sanchez, Csigrinszky Jézus ..Fabregastól sem ezt vártam...
Bár úgy lenne, de sztem még nem hivatalos. Minden esetre rengeteget cikkeznek már, ez már tényleg nem lehet alaptalan.mes írta:Ha jol ertelmezem, a SPORT szerint alairt neymar hozzank.
.. de mííg a Margitban 4 millát keresne a reklámból, mert a "promóciók" felét kapja meg, addig itt 8 millát, így egy évben 15 milla ott is(Real), és itt is. De ez a 8 milla kint volt annyi, gondolom EU-ban több lenne.. ergo a Barcával jobban járSubinho írta:Azért ez nagyon érdekes: A Barca 28 milliót ajánlott a Santosnak, Neymarnak meg 7 milliót, míg a Madrid 35 és 11 millió eurót ajánlott...
Hááát, azért a 2 összeg között jelentős különbség van! Ha Neymar mindenáron ide akarna jönni, nem gondolkodna... viszont a 11 milla igencsak jól cseng! Nem lepődnék meg, ha Madridban kötne ki...
Nagyon kíváncsi leszek a döntésére... Másfélszer annyit keresne Madridban...
Aztán nehogy 2 szék közt a padlóra eset legyen. Villát, Thiagót elküldjük, Neymar meg megy Madridba...
Sanchez egy vicc és a vezetőség is h itt tartjuk még 1 évet...ezzel a teljesitménnyel nincs benne a top 30 befejezőben sem!! egy valami szól mellette h még fiatal..ilyen rossz csatárunk v szélsőnk v mittomén h mi akar lenni nem mostanában volt! A hajt meg akar ide kevés ezt mindenkitől szerintem elvárjuk aki felveszi a mezt...tello-cuenca-bárki lefocizta a b csapatból is..40 millios csáko..Ha Pepp valamit nem tudott, akkor az igazolások ide tartoznak.Etöö-Ibra csere, Sanchez, Csigrinszky Jézus ..Fabregastól sem ezt vártam...visca el barca írta:Bob_Marley írta:LG írta le jól, legutóbb Alexisnél voltak ellenérzéseim, de jól teljesít, így jó ómen lehet Neymarral kapcsolatban is Hasonló játékot tudna hozni s remélhetőleg fog is mint Alexis, akkor remek igazolás lesz, én ebben reménykedek.
nagyon remélem h sanchonál többet fog mutatni, mert ha ő is remekül védekezik majd, viszont mindent kihagy, minden labda 2 méterre pattan tőle és folyamatosan esni kelni fog akkor feleslegesen vettük meg 20-30-40-800 millióért...
Amúgy nem gondolkodik Neymar...Ez csak kifelé van kommunikálva,nyílvan hogy jobb feltételekkel tudjon leszerződni...Meg a madridi sajtó erősíti hogy itt még mehet máshova is...Ő már évek óta erről álmodik hogy idejön,ez már eldőlt...Sokak szerint már a szerződés is megvan vele...Holnap jelentik be elvileg az utsó meccse után hivatalosan...Amúgy meg a gyakorlatban tök mind1 neki hogy 7,vagy 11,úgyis kb 30-40millát fog keresni a reklámokból meg a mezeladásokból...Az a pénz,nem a fizuja...Subinho írta:Azért ez nagyon érdekes: A Barca 28 milliót ajánlott a Santosnak, Neymarnak meg 7 milliót, míg a Madrid 35 és 11 millió eurót ajánlott...
Hááát, azért a 2 összeg között jelentős különbség van! Ha Neymar mindenáron ide akarna jönni, nem gondolkodna... viszont a 11 milla igencsak jól cseng! Nem lepődnék meg, ha Madridban kötne ki...
Nagyon kíváncsi leszek a döntésére... Másfélszer annyit keresne Madridban...
Aztán nehogy 2 szék közt a padlóra eset legyen. Villát, Thiagót elküldjük, Neymar meg megy Madridba...
Hát igazából nem akarják eladni...De álítólag van a szerződéséban egy kitétel,ha nem játszik x időt egy szezonban,akkor mehet jóval kevesebbért mint a kivásárlási ára...Álítólag...Namost ha ez igaz,és ezt vki kifizeti,akkor nincs nagy beleszólásunk ebbe...A játékos dönt...Vhol megérteném ha elmenne vhol meg nem...De nyílván mindenki sajnálná...Vakmacska írta:most olvasom, hogy elkótyavetyélnék Thiagot 18 misiért a MU-nak.
ez nem semmi. nem is mondok erre már semmit.
Bob_Marley írta:LG írta le jól, legutóbb Alexisnél voltak ellenérzéseim, de jól teljesít, így jó ómen lehet Neymarral kapcsolatban is Hasonló játékot tudna hozni s remélhetőleg fog is mint Alexis, akkor remek igazolás lesz, én ebben reménykedek.
Hat én azt a mondatot úgy fordítanám magyarra hogy 2 dudás nem fér meg egy csárdában , ahhoz meg nem sok köze van annak ki hol játszik hanem inkább ahhoz hogy megfér e 2 ekkora sztár egymás mellet főleg hogy azért Messi is szereti megmondani hogy hol játszik meg mikor játszikBob_Marley írta:LG írta le jól, legutóbb Alexisnél voltak ellenérzéseim, de jól teljesít, így jó ómen lehet Neymarral kapcsolatban is Hasonló játékot tudna hozni s remélhetőleg fog is mint Alexis, akkor remek igazolás lesz, én ebben reménykedek.
Stoichkov-Romario kettős meg azért rossz példa, mert a bolgárnak volt 3 tüdeje, s abból a kettősből ő volt az aki "Romario alá dolgozott".Ő eltengett lengett a kapu előtt, s mindig belebotlott Stoichkov meg a mezőnyben is rengeteget dolgozott, ha itt is ez lesz nem lesz probléma, ha már 2 ember mínuszod van védekezésben az eléggé nagy hátrány.S már rég nem működik az hogy na majd rúgjon 1el többet mint az ellenfél.
Az biztos, hogy ő lesz az egyik leggyorsabb a csapatban, ez nagy előnye, ezt kamatoztatni is kell majd.Legjobbakat neki, mást nem lehet kívánni.
ez már csak természetes, elég megnézni a tuloldalt. egy évvel ezelőtt még mindegyik írta, hogy a világ legjobbja lehet, és zselével mekkora párost alkotnának, most meg már nem is olyan jó... savanyú a szőlő, de be nem ismernék...LG írta:Azért kíváncsi lennék, hogy ha Nermal a Realba menne, mennyire változna meg itt a fórumon a megítélése. Van egy sejtésem, hogy sok embernél a szuper tehetségből hirtelen túlértékelt bohóc lenne.
Mindegy. De a lényeg attól még áll. Ha idejön Neymar, és (ahogy manapság szokás mondani) lebutítják a játékát, azért nem ő lesz a felelős. Ilyen tehetséges srácot sztem jelenleg nem találnánk sehol sem a világban. Viszont, ha a játékunk továbbra is ilyen marad, akkor hátrébb is változtatni, de még inkább az oldalvonal mellett. Persze, ha értitek mire gondolok. Azt hiszem ettől a kerettől Neymarral, vagy nélküle, de elvárható a minőségi játék, amit megszoktunk. Ha nem sikerül, akkor úgyis tudjátok a véleményemet...Capon írta: Miközben írtam a hsz-t Messi neve egy másodpercre nem merült fel bennem.