Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
A szavazás mellett áll ki. De arról nem nyilatkozott, hogy függetlenség párti-e.mess2009 írta:bírtam Pique karakániságát de most úgy látom próbál visszavenni és elég sok ponton ellentmondásba keveredik. nekem pl. sehogy nem jön össze a független Katalónia melletti kiállás a Spanyol válogatottsággal, vagy az egyiket, vagy a másikat el kellene eresztenie. a sajtótájékoztatón nyomott szövegén különösen látszik, hogy ellátták jó tanáccsal és igyekszik megfogadni....afféle békéltető üzemmódban.
Egyetértek. Mascherano nem szabadna, hogy újra alapkezdő legyen, legalább is középső védőként. Cserének jó, és sokoldalú játékos, ami mindig hasznos, de egy jó formában lévő Piquére igenis szükség van/lenne.Nero. írta:Labdaszerzésekre jó, és Pique tényleg formán kívül van de nem hiszem hogy a Mache-Umtiti párossal előrébb lennénk. Pláne hogy kell a magasság a csapatba, mert egy komolyabb gárda szögleteknél/pontrúgásoknál megint kivégez minket.Samper írta:Tegnap látszott, hogy Masche mennyivel többet nyújtott a csapatnak, mint ő.
Állítólag már nincs együtt a kolumbiai gáréval, lehet emiatt gyenge.
Szép dolog, ha emiatt kikerül, míg Ramos meg ejnye-bejnyét sem kap amiért fasiszta mozgalmakkal pózolt...BarcafanTomee írta:Akár ki is kerülhet a spanyol válogatottból, mert nyíltan támogatja a katalán referendumot. Ramos is felszólította, hogy ha nem akarja, hogy még jobban kifütyüljék akkor hagyja abba, mert ez nem tesz jót.
Hát mindenképpen padra vele. Ja, és talán ha el lehetne érni, hogy Puyol bácsi valagba rugdossa egy kicsitzeli39 írta:Alcantara írta:
Ez a teljesítmény szerintem tőle édeskevés, viszont nem látom, hogy a lassúsága és nehézkessége hogyan lenne javítható. .
Labdaszerzésekre jó, és Pique tényleg formán kívül van de nem hiszem hogy a Mache-Umtiti párossal előrébb lennénk. Pláne hogy kell a magasság a csapatba, mert egy komolyabb gárda szögleteknél/pontrúgásoknál megint kivégez minket.Samper írta:Tegnap látszott, hogy Masche mennyivel többet nyújtott a csapatnak, mint ő.
sztem meg úgy gondolta a kommentátor, hogy amikor játszott, akkor mindig kezdőként.palesz77 írta:Szerintem ez nem stimmel, ebben a szezonban a Betis ellen se játszott pl rögtön az első fordulóban.Vakmacska írta:állítólag 84 meccsen volt zsinórban kezdő. Na ez egy kicsit sok, nem?
Szerintem ez nem stimmel, ebben a szezonban a Betis ellen se játszott pl rögtön az első fordulóban.Vakmacska írta:állítólag 84 meccsen volt zsinórban kezdő. Na ez egy kicsit sok, nem?
Őszintén szólva nem lepne meg, mert annyit bohóckodik/bénázik, hogy a 2014 őszi formáját idézi.Deus írta:Valószínű, hogy Piqué szakított Shakirával. Remélem nem igaz.
Nah, és egy érdekes gólöröm Espanyol ellen:
https://www.youtube.com/watch?v=BWlkZ0EoYfg" target="_blank
ráadásul marha gyengén játszott mind2 meccsen. és sajnos évről évre lassúbb...Rivaldo11 írta:Lehet hogy van valami dolga a 6.forduló környékén, és szabaddá akarja tenni magát. Mással nem tudom magyarázni, hogy lehet ennyire retardált valaki. Ez két totál felesleges sárga eddig.
akkor már legyenek busquets-cel párban, két birodalmi lépegető jól nézne ki ott előlSamper írta:Mit szólnátok, hogy amíg Suarez sérült, Piqué lenne a center és nem Paco?
Az hogy CR jobbja milyen azt tudja nagyon jól.Andris írta:Szerintem sem csinalt semmit kulonosebben rosszul ma, egyszeruen oriasi pechsorozat volt a harom gol.
Nem is Ter Stegent kritizáljáketooka9 írta:A gyerek meglövi élete egyik gólját, de igen varrjuk Piqué nyakába.Nero. írta:A fene azt a nagy pofádat Asensio gólja is az övé
Egyik kapus sem szedi ki azt onnan.