Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ja, ez amúgy nagyon érdekes dolog. Szerintem egyrészt az életmódbeli szokások, illetve a fizikai felkészültség a különbség egyik és másik 34 éves, illetve a régi és a mai között. Meg persze azért genetika és szerencse is a sérülések tekintetében, de még ez a szerencsefaktor is csökkenthető teljes profizmussal.LM10 írta: ↑2022.05.29. 10:10:57Már egy ideje foglalkoztat ez a gondolat, de így, hogy a Madrid megint felült a BL trónra, gondoltam írásba is adom: Hogyan lehetséges az, hogy ő náluk a "kiöregedett" Modric, Kroos, Benzema ilyen jól muzsikáljon. Furcsán változik a foci, régen 34 évesen már amerikában vezettek le a sztárok, ma meg BL-t nyernek.
Furán hangzana azért: Még a török ligához sem elég a teljesítményem, így hálát adok az égnek, hogy 2 évig innen jön a pénz 0 teljesítményre is, így 32 évesen. Utána meg megyek levezetni valamelyik olajsejk csapatba Ázsiába.
A Soler téma sztem nem kacsa, arról írtak, hogy teljes a szóbeli megállapodás, amennyiben vkit sikerül eladni a kp-ról akkor érkezik. Itt a FDJ/Gavi sagától függ, véleményem szerint, ha nem sikerül Gavival hosszabbítani akkor FDJ marad. De kettőjük közül az egyik pótlására fog jönni Soler, aminek én kifejezetten örülök, megérdemelne már a srác komoly nemzetközi szereplést. Mi pedig néhány kupát újra.
Játék a gondolatokkal vagy az álmokkal....
Még korai tervezni, meg kell várni mi lesz a kölcsönben lévő játékosokkal...Dembele sorsa, úgy néz ki eldőlt. Viszont ezt a keretet, nem lesz nehéz megerősíteni. Mivel idén nem volt cseresorja a csapatnak. Ha már, három-négy cserének alkalmas játékos érkezik, akit bármikor be lehet vetni, máris előrébb vagyunk.Andris írta: ↑2022.05.26. 14:01:04Viszont aligha férhetne be az első 5 helyre, ami max 3 kezdő pozíciót fed le :/ Végülis racionális lépés. Ugyanakkor 3 pozira még 6.nak is meg lehet tartani egy olyan srácot mint ő, ebből meg az látszik számomra (megintcsak), hogy rohadtul kell a pénz, illetve rohadtul nincs.
nem élt soká
Nem skatulyáznék, jobbszélső, balszélső, 9-es, stb.bence0330 írta: ↑2022.05.26. 14:17:59
Abde balszélső, jobblábas, kényszerből játszott néha nálunk a jobboldalon. Én örülnék, ha igazi, ballábas szélsőnk lenne ott is, mert arról az oldalról kvázi csak beadni tudtunk idén is Dembélé és Traoré révén. És elég kiismerhető is lett a dolog. Gnabry a BM-ben,
Torres pl. a válogatottban jobboldalon jobblábasként gólerős, ritka, de előfordul. Ha Depay valahogy marad a balosra, akkor Torres és Trincao/Collado lesz szerintem a végeredmény jobbra.
Abde balszélső, jobblábas, kényszerből játszott néha nálunk a jobboldalon. Én örülnék, ha igazi, ballábas szélsőnk lenne ott is, mert arról az oldalról kvázi csak beadni tudtunk idén is Dembélé és Traoré révén. És elég kiismerhető is lett a dolog. Gnabry a BM-ben,
Igen, Luuk helyén ő is ülhetett volna következő szezonban.Andris írta: ↑2022.05.26. 14:01:04
Viszont aligha férhetne be az első 5 helyre, ami max 3 kezdő pozíciót fed le :/ Végülis racionális lépés. Ugyanakkor 3 pozira még 6.nak is meg lehet tartani egy olyan srácot mint ő, ebből meg az látszik számomra (megintcsak), hogy rohadtul kell a pénz, illetve rohadtul nincs.
Viszont aligha férhetne be az első 5 helyre, ami max 3 kezdő pozíciót fed le :/ Végülis racionális lépés. Ugyanakkor 3 pozira még 6.nak is meg lehet tartani egy olyan srácot mint ő, ebből meg az látszik számomra (megintcsak), hogy rohadtul kell a pénz, illetve rohadtul nincs.