SlowFlow írta: ↑2020.10.27. 21:31:33
Legyen igazatok, hogy ez ekkora változást hoz, szerintem nagyon túlértékelt az elnök szerepe a gondokban.
A következő meccseken ugyanúgy Busquets, Piqué, Roberto, Lenglettel állunk ki, meg a használhatatlan Griezmannal, mind évekre lekötve, nagy fizetéssel..
De ettől függetlenül nyilván a jelenlegi helyzetben meg kellett lépni a lemondást, én is örülök.
A meglévő gondjaink nem szűnnek meg a lemondással, de a gondok kiváltó oka eltűnik.
Amúgy tömény hányinger az ember...
Egyik pillanatban elmondja, hogy esze ágában sincs lemondani, aztán miután a katalán kormány nem engedi hogy elmaszatolja a dolgot, hirtelen megváltozik a véleménye.Nyilván az van, hogy nem akart az első bizalmatlansági indítvánnyal leváltott elnök lenni, úgyhogy beveri a mártírpózt. Sajnos jó pár döntése még évekig kísérteni fog minket.
Nem akarta, hogy ő legyen az az elnök, aki alatt Messi elmegy, úgyhogy gerinctelen módon a szavát megszegve itt tartotta. Így most itt lesz egy olyan évben, ahol komoly esélyünk nem lesz címeket nyerni, és legalábbis az új csapat építésén kéne már dolgozni. Jövőre tuti megy ingyen, de Barto legalább előadhatja, hogy ő meg tudta tartani. Ezen felül is sikerült Koemannal aláírni 2 évre, tehát az új elnöknek 1,5 éve lesz vele, ha meg mással képzeli el a jövőt, akkor fizethet neki. Ugyanígy az irányítása alatt összeállított keret is adva lesz, egy két komoly ballaszttal...
Ettől függetlenül a mai ünnepnap, de szerintem ne arra rendezkedjünk be, hogy itt 180 fokos fordulatot véve pár nap alatt minden helyreáll. Hosszútávú kemény munka, amivel (Messi nélkül) el lehet jutni újra Európa elitjébe.