Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Bocs, nem tudtam. Annyit írtam, hogy azóta már máshogy akarom alakítani a keretet. Chandler mostanában egész jól alkot. Persze Vucevic is, szal korrekt lenne. De azon felül, hogy Knick-es, elég sok meccse lesz mostanában és a FG%-ára illetve a 10+ os pattanóira 1-2 blokkal szükségem van.kanty írta:Neo!
Nem kapok értesítést, kérlek jelezd, hogy miért utasítottad vissza? Te mondtad, hogy Vucevic érdekel. Chandler érte pedig szerintem abszolút korrekt ajánlat volt.
Shumperttel az a helyzet, hogy Melo után a második nagy kedvencem a Knicks-ben. Ráadásul nagy steal-es a gyerek. Jól moszog jó formában tért vissza, sokat várok tőle. És mivel elég sok a sérült az NYK-ban pl Felton, így Woody-nál nagy szerepe van. A percei is bőven nőni fognak. Nem mondom, hogy nem cserélem, de 1-1 ben arra akit adtál volna, biztosan nem. Vagy valaki más, vagy állíts össze egy packot.socio66 írta:neo, shumpert-el kapcsolatban mindenképpen szeretném, ha megegyeznénk.
Pont gondolkodtam is a csere után, hogy mekkora hülye voltam, hogy odaadtam Rubiót, és csak egy senki Bealt kaptam érte, aztán tessék. (Mondjuk tegnap csak 13-at dobott.)Bob_Marley írta:Amúgy milyen már, hogy Bealt nem is akartad tőlem, mondjuk én se szívesen váltam meg tőle, de őt tudtam csak beletenni anno a cserébe, sajnálom is már egy kicsit, látható volt, hogy végre elkapta a fonalat, belőle jóval nagyobb értéket is húzhattam volna, de ez már az én gondom Csak akkor mindenki nagyon megkeresett aztán úgyis valaki elvitte volna Rubiot, de örülök neki hogy Beal jól tolja, szimpatikus gyerek, s azért a Wizardsnak is kijár hogy csurranjon cseppenjen valami
Igen, tudom, de azért köszi.Bob_Marley írta:kanty láttam tegnap sem tetted ki meg még ma sem, gondoltam szólok Lou Williams out of season.
Na az igen. Ritka pech. Ezért lutri ez az egész fantasy, jó ideig egy sérültem se volt simában, most meg egyszerre négy...Cumbee írta:Tartom és emelem 3-al.
Valanciunas
Mullens
Felton
Varejao
Ginobili
Curry
Sved
Egyelőre nyugaton a helyzet változatlan, ahogy látom. 11-1 továbbra is.Bob_Marley írta:Kedden megszaladt, s azóta tartják ezt a srácok.
Próbálok is csendben maradni, mert ég a pofámról a bőr, hogy minden nap van 2-3 eléggé kiemelkedőt hozó emberem, így meg persze nem nehéz
De azért szerintem változni fog a helyzet, bár több emberem is játszik mint meslijának
Tartom és emelem 3-al.Gareth Tello írta: Simában újabb remek hírek, ránézek a csapatra, mit látok?
Kemba Walker INJ
Manu Ginobili INJ
Greivis Vasquez INJ
Chris Paul INJ
Szerencsére Kemba is still expected to play Friday against the Magic, the Charlotte Observer reports.
Kedden megszaladt, s azóta tartják ezt a srácok.Gareth Tello írta:
Bob, kicsit belehúztál, úgy látom.
Mi ez a 11-1?!
Írtam mellette egy másikat. Érdeklődnék a duóról. Ha nem megoldható, akkor ez a felállás is szóba jöhet csak picit módosítsunk a pickeken. Ha gondolod azt is leírom majd ott neked mint ajánlat. Csak előbb tudnom kellene, hogy van esélyem a duóra, vagy ne álmodozzak.Eazzy írta:Jó jó, rálesek!
Esélytelen. Konkrétan senki sincs benne, aki nekem kellene. James pedig messze fölöttük áll, akiket ajánlottál.kanty írta:neonak ment az ajánlat.
Megvárom, hogy Eazzyvel meg tudok e egyezni. Ha nem akkor nyélbe ütjük az üzletet kicsit másképp...lijacska írta:Várom akkor az ajánlatod.
http://www.youtube.com/watch?v=UjXi6X-moxE10Messi4ever írta:
Úgy van, 71-70-re kell kikapni az első head-to-head héten! Grat, ez elég jó menet volt. De legalább második vagyok a simában is. Lassan be kéne fognom kanty-t.
Várom akkor az ajánlatod.neobarca írta: meslija! Színtén tetszik, bár az egyik hanyatlóban van, a másik meg emelkedőben. Meg nem szeretnék 2 Raptors-osat. De gondolkodom. Esetleg egy picit faragunk akkor benne vagyok.
Úgy van, 71-70-re kell kikapni az első head-to-head héten! Grat, ez elég jó menet volt. De legalább második vagyok a simában is. Lassan be kéne fognom kanty-t.Gareth Tello írta: Head-to-headben szoros lesz így a mostani párharc, illetve már most is az.
Seraphin nagy császár lesz a végére.Game90 írta:Amikor Harden-nek és Lillard-nak annyi FGM-je van összesen a szerdai játéknapon, mint Seraphin-nak, na, ott már gáz van
Ma meg jön Kobe ill. alapból több játékosod játszik.
Én ezért húztam be Mignolet-t, nem is rossz, rögtön egy clean sheettel kezdett.Game90 írta:Én ezért húztam be Lloris-t, nem is rossz.Bob_Marley írta: úgyis majdnem mindenkinél Jaskalainen meg Begovic van, kell a változatosság.
Azért sztem lényegesen több keepelhető játékosam van mint James.kanty írta:Ha már itt vagyok válaszolok. Neo!
Nekem top játékos kell, akit keepelni tudok. Ilyen Nálad egyedül James.
Ha Vucevic kell, akkor Chandler vagy Gortat jöhet szóba. Holnap, holnapután több időm lesz, akkor átgondolom a dolgot.
Úgyis nyersz.Gareth Tello írta: Meg lennék lepődve, ha akár döntetlen közelében is maradnék a hét végére.
Amikor Harden-nek és Lillard-nak annyi FGM-je van összesen a szerdai játéknapon, mint Seraphin-nak, na, ott már gáz vanGareth Tello írta: Na majd ma, jön ismét Miles meg Seraphin.
Kobe nem kell, Bynum meg olyan rég játszott, hogy már azt se tudom, hogy ki az.kanty írta:Kobe-t vagy Bynumot elcseréled érzem.
Én ezért húztam be Lloris-t, nem is rossz.Bob_Marley írta: úgyis majdnem mindenkinél Jaskalainen meg Begovic van, kell a változatosság.
Akkor itt Neked reagálok is a pü-re. Olyan PF-jeim vannak, akik C-t is játszanak, így PF nem érdekel.Cumbee írta:Kb használhatatlan az ESPN. Én is hajtok már jó ideje 1-2 cserét, de senki nem fogadja el, sőt nagyrészt még csak nem is reagálnak.(El sem utasítják, simán csak lejár az idő) Levelezni sem lehet normálisan, szal még rá se tudok kérdezni, hogy mi volt a gond, nem sok értelme van ennek így. Mondjuk annyira nem panaszkodhatok, nem állok egyelőre rosszul, de vannak jól látható lukak a csapatomon, amit csak nem tudok befoltozni...
Kb használhatatlan az ESPN. Én is hajtok már jó ideje 1-2 cserét, de senki nem fogadja el, sőt nagyrészt még csak nem is reagálnak.(El sem utasítják, simán csak lejár az idő) Levelezni sem lehet normálisan, szal még rá se tudok kérdezni, hogy mi volt a gond, nem sok értelme van ennek így. Mondjuk annyira nem panaszkodhatok, nem állok egyelőre rosszul, de vannak jól látható lukak a csapatomon, amit csak nem tudok befoltozni...kanty írta:Értem, vagyis nem értem. Négy irányítóm van, egyetlen egyen sem tudok túladni, pedig kb. másfél hónapja próbálkozok. Akinek ajánlatot küldtem, mind azt mondták, hogy tele vannak PG-al. DE valakinek kell hiánya is legyen, mert én is tele vagyok.Bob_Marley írta:kanty, Dragic-csal nem tudok mit kezdeni, tele vagyok PG-vel, Wall-Rondo mellé nem tudom sehova tenni.
Valahova ligafalra ki kell írjam, hátha valakinek szüksége van, egy Dragic-ra, Sessions-re, Nelson-ra.
Értem, vagyis nem értem. Négy irányítóm van, egyetlen egyen sem tudok túladni, pedig kb. másfél hónapja próbálkozok. Akinek ajánlatot küldtem, mind azt mondták, hogy tele vannak PG-al. DE valakinek kell hiánya is legyen, mert én is tele vagyok.Bob_Marley írta:kanty, Dragic-csal nem tudok mit kezdeni, tele vagyok PG-vel, Wall-Rondo mellé nem tudom sehova tenni.
Jó jó, rálesek!neobarca írta:Kiküldtem pár puhatolózó levelet. Nézzétek meg skacok! Főleg Te Eazzy, neked azóta küldtem még 1et de még az elsőre sem jött válasz.